Jelena Rozga

Moderator: Krokodil Behko

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20911 times
Been thanked: 18854 times
Status: Offline

Re: Jelena Rozga

06 Nov 2024, 08:31

ina wrote: 05 Nov 2024, 19:13
Masamune wrote: 05 Nov 2024, 11:41
E tako nekako. Al nećemo dalje.
Da ne uvrijedimo Rozgu BF-a :D.

A de..
I čaj ili kafu uz sličnu euforiju.
Ja ću sebi napraviti capučino :love

To su svakako omražene javne ličnosti... šta ako ih se ocrnjava, i svašta im se govori i nabada. Pih.. ne čuju me niti mi ko šta može..

Dobar broj današnjih žena ne diše ako konstantno ne eksponira nove trepavice, večeru u restoranu, parfem od ovog ili onog, nokte, dekolte itd
U svijetu spektakla pogotovo.. je to sve još redovnije i prisutnije.

A opet Rozga, Sanja, Senada itd ona prava ili forumska ili komšijska sigurno neće oka sklopiti :D. od silne brige šta (se) sve (nastrojeni Masaumne) o njoj razvlači, misli, govori ili joj (se) potura.
Kao da će išta od toga direktno na njenu grbaču.
Naravno da ne utiče i ne treba uticati, ali isto tako čovjek ima pravo reći šta misli pogotovo o javnoj osobi. Ili bilo kome drugom bilo gdje ako smatra da to treba reći sudeći po onome što je napisano ili kako se neko ponaša i slično. I ti si osula paljbu po meni kad sam govorio o zakonu za djecu šehida itd. i sve one probleme, jer si tad razum totalno isključila i ostavila si samo emocije u igri, pa si se onda fino istresla bez da sam ja tebe vrijeđao po bilo kojoj osnovi. Ali mene nije bilo briga za te tvoje izljeve tad pa sam nastavio dalje. Kao što Rozgu ne treba biti briga za moj ili bilo čiji stav i sa time se čovjek treba znati nositi pogotovo kao javna osoba, jer to je realan svijet.

Svijet nije balon u kojem će se samo pričati o ljubavi, poeziji i ružama ma koliko čovjek nekad želi pobjeći u takav svijet koji ne postoji. Jedno je mašta, a drugo je realnost. Svi mi trebamo raditi na tome da očvrsnemo - neki više neki manje.

ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 4645 times
Been thanked: 6174 times

06 Nov 2024, 10:20

Da.. na nekim temama znam reagirati i oštrije (i uvijek ću) s razlogom.. ali ne prosipaj neistine jer nikad nikoga nisam palila kako insuiniraš i kako si ti to u spomenutoj tematici izgleda doživio kao žrtva. I jesi egistično valjao gluposti (što sam ti direktno i rekla) o poziciji i aman privilegijama djece invalida i šehida.

I jesi humano nezreo u nekim životnim aspektima. Evo opet ti govorim. U facu, ne iza leđa ili licemjerjem ili pod@ebavanjem... I ne brini, znam i vidim kakav je svijet.
A možeš biti i bolji. I jednog dana I hoćeš.
A i ja ću. Ako Bog da. :D
Arrivederci.
Svijest ima sidrište.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

06 Nov 2024, 10:34

To nisu bile gluposti, jer se prvi ja ježim čitajući tuđe gluposti u ozbiljnim diskusijama, a samom sebi bih opalio šamar. Kao što rekoh, kod tebe je bio emocionalni izljev i ništa drugo. Ko je shvatio šta sam govorio ti su shvatili.

Neka sam i humano nezreo u tvojim očima, ali nisam fejk i ne glumim kao ti 90% vremena uz salatare nekih fensi riječi što na kraju ispadne totalno isforsirano.

Trebaš isto shvatiti da ja ne idem ljudima niz dlaku i realno i razumno pristupam koliko mogu iako znam biti grub. Ne idem ni ženama niz dlaku. Svako dobije ono što zaslužuje povremeno, a bome nekad i ja zaslužim svašta, toga sam svjestan i znam to prihvatiti ako je osnovano. Kad nije osnovano tad bude ignorisano po kratkom postupku.

ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 4645 times
Been thanked: 6174 times

06 Nov 2024, 11:53

Jesu bile gluposti.
Prolivena sebičnost i stavljanje sebe u poziciju građana kao relevantniji i ugroženiji društveni prioritet od onog koji to doista tamo, jeste. Ili i u dosta okruženja. Evo i ovdje u nekim mjestima.. umjesto da im povećaju broj besplatnog parkinga i mogućnije kretanje.. oduzeli bi ili umanjili im i one već limitirane.
A naravno tvoji su argumenti svi osnovani a tuđi kao ne..

Kakve salatare. :oblizivanje Zemlje spoznaje... I Univerzuma poezije, ruža i cvrkutanja ptičica..
Eeee Shvati i ti da ni ja ne idem nikome niz dlaku ispalo šta god.. to tebi ili kome god, isforsirano, fake i šta sve ne.
Buongiorno :D
Svijest ima sidrište.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

06 Nov 2024, 11:54

Tako je.

Ćao.

Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1324 times
Been thanked: 1567 times

08 Nov 2024, 12:05

Nezovite me ne me ne me nemameeeee!

Irecitemu da me ne me ne me nemameeee!

PS Nirvaaaanaasaaa opuštenoćekamtesamaaa OVU NOOČ!
Pogled Joca Vujičića

Post Reply

Return to “Showbiz”