Naravno da ne utiče i ne treba uticati, ali isto tako čovjek ima pravo reći šta misli pogotovo o javnoj osobi. Ili bilo kome drugom bilo gdje ako smatra da to treba reći sudeći po onome što je napisano ili kako se neko ponaša i slično. I ti si osula paljbu po meni kad sam govorio o zakonu za djecu šehida itd. i sve one probleme, jer si tad razum totalno isključila i ostavila si samo emocije u igri, pa si se onda fino istresla bez da sam ja tebe vrijeđao po bilo kojoj osnovi. Ali mene nije bilo briga za te tvoje izljeve tad pa sam nastavio dalje. Kao što Rozgu ne treba biti briga za moj ili bilo čiji stav i sa time se čovjek treba znati nositi pogotovo kao javna osoba, jer to je realan svijet.ina wrote: 05 Nov 2024, 19:13
A de..
I čaj ili kafu uz sličnu euforiju.
Ja ću sebi napraviti capučino
To su svakako omražene javne ličnosti... šta ako ih se ocrnjava, i svašta im se govori i nabada. Pih.. ne čuju me niti mi ko šta može..
Dobar broj današnjih žena ne diše ako konstantno ne eksponira nove trepavice, večeru u restoranu, parfem od ovog ili onog, nokte, dekolte itd
U svijetu spektakla pogotovo.. je to sve još redovnije i prisutnije.
A opet Rozga, Sanja, Senada itd ona prava ili forumska ili komšijska sigurno neće oka sklopitiod silne brige šta (se) sve (nastrojeni Masaumne) o njoj razvlači, misli, govori ili joj (se) potura.
Kao da će išta od toga direktno na njenu grbaču.
Svijet nije balon u kojem će se samo pričati o ljubavi, poeziji i ružama ma koliko čovjek nekad želi pobjeći u takav svijet koji ne postoji. Jedno je mašta, a drugo je realnost. Svi mi trebamo raditi na tome da očvrsnemo - neki više neki manje.