Julia-Klara wrote:niko od nas nije Tesla, ali i ta tvoja izjava potvrdjuje gore napisano - nastanak svakakvih bolesti, prvenstveno depresije
Depresija ne moze nastati samo od nespavanja...jer depresivci cesto i previse spavaju ali to im ne pomogne...neki ne mogu...
Nisam ja ni tvrdila da smo Tesle...govorila sam da je kolicina sna tj. potreba za snom individualna...hebo ti istrazivanja...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Julia-Klara wrote:
de se ti malo preispitaj stormach... ili bulaznis ili se pravis blesav... za oporavak moras 100 kila meda izvrcat
pronto!
neprilagođen.... ma ima dana kad se naspavam pošteno, meni je problem spavanje u komadu.... ubi me poslije.
poslijepodne mi je zakon 2 sata.... mediteranski tip....fjaka i siesta
Meni nije bitno kolko noxu spavam.Bitno mi je da ujutro ne spavam dugo...onda sam dugo sva usporena...Danju ne smijem spavati, od mi tlak u pm ....ama mogla bih cijelu noc raditi bolje vec danju a ne more mi to bit
Mene je u mladim danima mucila nesanica...užas...ama kad sam izdrzala 14 noci s prosjecno pola sata spavanja..onda se i ne brinem....samo da je budilica pouzdana....
Terasa svjesti wrote: Mislim da ovisi od čega si satkana naviko . Ja bi ti poželio barem 101-u .
A ja bi tebe za to
Zelja mi je bit ovdje dok me djeca trebaju, kasnije nek bude volja Bozija
...baš tako i ja kažem...
Ma naravno da manjak sna može biti opasan...iscrpljenost...a ja evo cim sam vidjela nacrtano kak Konsultant zijeva...gotova i ja...............
Istina...svi smo priča za sebe...ali gadno je kad netko noćima ne spava, ja sam u 17. morala neko vrijeme piti tablete za spavanje...ma spavam sada ko top a dovoljno mi je i 4 sata da normalno funkcioniram