Netflix premium 19,5 mscini.
I uzeo amazon prime na piku 6 mjeseci za 19 maraka
Izgledao i Fallout,zaboravio sam preporucit.
Ja nisam gledala, pa sto je nisi nikad spomeniaKrokodil Behko wrote: 19 Oct 2024, 23:08 Dobra je 3. sezona Odvjetnik iz Linkolna, vjerovatno i najbolja do sada.
Obzirom na to kako se završava, 4. sezona je više nego sigurna.
Zanki wrote: 20 Oct 2024, 05:14Ja nisam gledala, pa sto je nisi nikad spomeniaKrokodil Behko wrote: 19 Oct 2024, 23:08 Dobra je 3. sezona Odvjetnik iz Linkolna, vjerovatno i najbolja do sada.
Obzirom na to kako se završava, 4. sezona je više nego sigurna.![]()
Zanki wrote: 20 Oct 2024, 09:06 Tnx
Mogla bi pocet gleat
Na netflixu gledan deser serija i sve su mi dosadile![]()
Netflix je jučer na Instagramu potvrdio da je dovršeno snimanje filma Peaky Blinders, nastavak istoimene BBC-jeve serije kreatora Stevena Knighta. Kriminalistička serija imala je šest sezona i emitirala se od 2013. do 2022. godine.
Streaming-gigant u objavi je podijelio i novu fotografiju sa seta, koja prikazuje oskarovca Cilliana Murphyja u ulozi protagonista Thomasa Shelbyja i Barryja Keoghana, čiji lik još nije poznat.
Posle 20 min ugasilaKrokodil Behko wrote: 03 Nov 2024, 23:15 Snažna preporuka.
Deutche serija "Udahni, izdahni., ubij"
Odlična krimi-satira. Čak i originalna
Gledaj film sa ozarkomKrokodil Behko wrote: 17 Nov 2024, 23:33 Očekivao sam više, kako se ušlo u zimu. Netflix utanjio pravo
Nema ništa zanimljivo. Zadnje što je bilo ugodno za gledati, već sam pominjao: Udahni, izdahni, ubij
Zasto sad filmKrokodil Behko wrote: 21 Dec 2024, 09:44Netflix je jučer na Instagramu potvrdio da je dovršeno snimanje filma Peaky Blinders, nastavak istoimene BBC-jeve serije kreatora Stevena Knighta. Kriminalistička serija imala je šest sezona i emitirala se od 2013. do 2022. godine.
Streaming-gigant u objavi je podijelio i novu fotografiju sa seta, koja prikazuje oskarovca Cilliana Murphyja u ulozi protagonista Thomasa Shelbyja i Barryja Keoghana, čiji lik još nije poznat.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests