Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nedavno me jedan dječak iznenadio malo svojom izjavom.On je jako teško podnio poplavu, tresao se sav jer se bojao za svoju obitelj hoće li preživjeti.Imao je i problema u ponašanju na početku drugog razreda.Postao je agresivan...a onda je nakon 6 mjeseci tek progovorio o svom strahu...Rekao je nešto što me ipak iznenadilo.Rekao je - Neću drugi put štrepati i cvokotati zubima!Nisam curica!!! ... Nekoliko puta sam mu rekla - Smiješ i cvokotati i štrepati...i plakati...Nećeš postati curica... a čuo valjda od nekoga da dečki ne smiju.. cccc...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Žene su snazne ali moraju se pretvarati davsu slabe...zasto uopce praviti razliku izmedju muskih i zenskih emocija...svi se raadujemo tugujemo i placemo...kako ko pokazuje ali svako ima pravo pokazati ih sreca i tuga nemaju rod osim sto yu gramaticki zenskog....bol je i muskog i zenskog roda cak i u gramatici ...
Biba wrote:..ma jok Kafka, moj tata kad bi se napio govorio svojoj mami da će ju bacit na mrcinište...ma onda se pomire pa zajedno piju...ma dobar je moj tata bio...ma on bi zbog mene i ubio..bio vec pošo po pušku da pobije sve one u Gunji...ma jedva sam ga zaustavila...volio me je jako
Emotivan čovjek.
Bilo je i drugih priča...
Moj tata nije bio bogat ali imao je bogate rođake koji su mu se rugali jer je oženio Dalmatinku "iz gudura" (ma moja mama kraljica naspram njih)...Ali dogodilo se da su oba rođaka poslije oženila ciganke...jedna je bila bijela a druga tamnoputa...Jedna je bila trudna i rodila je prije vjenčanja i rođaka je bilo sramota ići po svoje vlastito dijete i buduću ženu. Išao je moj tata i doveo ih...išao im je moj tata u apoteku i kad je jedan rođak sifilis imao pa je apotekarica bila pljunila na mog tatu..tak...
..
naravno da muskarci imaju emocije, kakvo je ovo pitanje
problem je sto ih pokazuju drugacije nego zene, ili ih nikako ne pokazuju
zato umiru prije zena
jer kupe sve u sebi i pojede ih iznutra
budale