Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
General War wrote: 02 Dec 2024, 12:48
Hahahahaha, you can't make this shit up
Cim je Swedskoj znaju da je u ratu stigao nije. Ili lako bilo u swedsku otici vec 1993 .
U USA 90% Naroda iz Bosne je doslo poslije potpisanog Dejtona
Od February 1996 do February 2002
..ma ja ba, u USA samo primali sa vojnom knjizicom
Lutka moja dlaga...ma ko dilllooo?
Cim je Swedskoj znaju da je u ratu stigao nije. Ili lako bilo u swedsku otici vec 1993 .
U USA 90% Naroda iz Bosne je doslo poslije potpisanog Dejtona
Od February 1996 do February 2002
Cista matematika osim protjeranih iz Njemacke I pokoje drzava beneluksa sve ostalo je doslo iz BiH , sto je stiglo poslije 1996 musko koje nije bilo u nekoj vojsci a da je rodjeno prije 1977 je pravo bilo uspjesno u izbjegavanju mobilizacije a takvi vecinom su bili sposobni da ostanu u BiH poslije rata.
Nije Bosna ukrajina sa 33 milona stanovnika nego drzavica of 3 miliona, brojevi su jasni 8 od 10 su bivsa vojska, zato pokupise odred tvojih cetnika PO Arizoni I Nevadi u jednoj noci pa ih PO odsluzenju kazne za laganje o ucescu u Genocidu nabise natrag
General War wrote: 02 Dec 2024, 12:56
Cista matematika osim protjeranih iz Njemacke I pokoje drzava beneluksa sve ostalo je doslo iz BiH , sto je stiglo poslije 1996 musko koje nije bilo u nekoj vojsci a da je rodjeno prije 1977 je pravo bilo uspjesno u izbjegavanju mobilizacije a takvi vecinom su bili sposobni da ostanu u BiH poslije rata.
Nije Bosna ukrajina sa 33 milona stanovnika nego drzavica of 3 miliona, brojevi su jasni 8 od 10 su bivsa vojska, zato pokupe pa odred tvojih cetnika PO Arizoni I Nevadi u jednoj noci pa ih PO odsluzenju kazne za laganje o ucescu u Genocidu nabiju natrag
...nema sta, cista matematika, a ti si vjerujem, direkt letio sarajevo-seattle skupa sa Handalom
Last edited by General War on 02 Dec 2024, 14:19, edited 1 time in total.
vamo grob do groba Al eto kontra argument je ured za moral , vjerska pitanja I propagandu Prema kojem da sad je ubijeno oko 17 milona rusa a 57 miliona su invalidi
Svaka zastava je jedan poginuli pa ti pogledaj koliko zastava a to je jedno is hiljada grobalja.
vamo grob do groba Al eto kontra argument je ured za moral , vjerska pitanja I propagandu Prema kojem da sad je ubijeno oko 17 milona rusa a 57 miliona su invalidi
Svaka zastava je jedan poginuli pa ti pogledaj koliko zastava a to je jedno is hiljada grobalja.
..ljudi se bore i ginu , nije ko ti, zbriso sa kontinenta za svaki slucaj
..ljudi se bore i ginu , nije ko ti, zbriso sa kontinenta za svaki slucaj
Pa neka ginu.ishod ce biti isti Rusija ce na kraju pobjedit
Fuddo wrote: 02 Dec 2024, 19:08
Izbusi ga Bradley ko kantu
Jedno mi stalno na pameti.
Ovi ukrajinci. Moral i zelja da se odbrane od ovih govana..
Eno neki dan onaj kad potjera sam.
Il ovo..pa zamisli muda do poda likova u ybn Bradleyu..napadas tenk sa 20 ili 30mm topom..
Al ne odusta dok ga ne zapali.
Il ovo..pa zamisli muda do poda likova u ybn Bradleyu..napadas tenk sa 20 ili 30mm topom..
Zapad ih dozira, da su im dali prije godinu dana sva ova cuda sad bi bili u Moskvi. Nevjerovatno hrabri ljudi.
Nemre 25 ili 30 mm top meda tenku sprjeda, jedino da ga nije tow prvo odalamio pa dok malo potpali municiju u tenku. Stas kad koriste automatsko punjenje, malo ga trefi u kupolu leti brdu
Mozda su ga malo osuli da ga osljepe dok municija okrese da valja, more tenk i vratit ako je posada prezivila prvobitni udar towa
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta
Pajdo ima bradli pokoju tow raketu, to busi oklop ja ista
Vidis da je od vozaca kapak otvoren, garant htjeli kutarisat kad ih je raketa pogodila, oni koji jos imaju noge, pajel al nemre. Nije zivot film dje bred pit glavna uloga pa da se desaje nemoguce
Nemre 25 ili 30 mm top meda tenku sprjeda, jedino da ga nije tow prvo odalamio pa dok malo potpali municiju u tenku. Stas kad koriste automatsko punjenje, malo ga trefi u kupolu leti brdu
Mozda su ga malo osuli da ga osljepe dok municija okrese da valja, more tenk i vratit ako je posada prezivila prvobitni udar towa
Ovo je od prosle godine, posto bredli.ima dvije vrste municije, ukrainci su onesposobili tenk koristeci eksplozivnu municiju umjesto probojne jer im se zaglavio "dodavac" u top...nisu koristili tow.
Ovo je od prosle godine, posto bredli.ima dvije vrste municije, ukrainci su onesposobili tenk koristeci eksplozivnu municiju umjesto probojne jer im se zaglavio "dodavac" u top...nisu koristili tow.
Opet nidje veze da je u vozaca otvoren kapak i vidi se vatra. Njega je nesta udarilo a oni su ga osuli da ne puca po njima. Da su uspjeli pobjec pobjegli bi, nigdje se ne sjedi u tenku koji gori, mislim ko moze pobjec
General War wrote: 02 Dec 2024, 20:14
Opet nidje veze da je u vozaca otvoren kapak i vidi se vatra. Njega je nesta udarilo a oni su ga osuli da ne puca po njima. Da su uspjeli pobjec pobjegli bi, nigdje se ne sjedi u tenku koji gori, mislim ko moze pobjec
Ima dodatni snimak, eksplozivna municija aktivirala je reaktivni oklop kod tenka, tenku se pocela nekontrolisano vrtit kupola pa su se skrsili u nekakvo drvo, posada je inicijalno prezivila i napustila tenk,ali su ih kasnije navodno potamanili dronovima
Ima pancirna municija, ovo ti veli neko ko je služio JNA na nečemu sličnom.
Tenk je sranje. Možeš ga u gusjenice gađat, pa nek ostane i puca dok ima, al bolje mu je da razmisli o predaji, ako je na neprijateljskom terenu.