E ovo je kosa
Ajme perfektno
Zavidno,zavidno lijepa
E ovo je kosa
Neka si promijenila. Treba malo. A i narast ce. Bas lijepu kosu imas.Danci wrote: 19 Oct 2024, 00:02Isto tako sam i ja skratila i pobojala slično kao ti,Shadow wrote: 18 Oct 2024, 17:35
Nisam ni ja. Do neki dan mi je bila dugaaa. I hop i jopet skratih fino..stas ludilu et.
Ne znam to, vidjecemo kad se kome ukazem.![]()
![]()
Bila je jakoo duga .. komentari su pozitivni ali ja bi ipak moju dugu kosu vratila![]()
Ako je kosa premekana, vjerojatno je prehidratiziranaMorgen wrote: 19 Oct 2024, 18:46 Bila sam pre dve sedmice kod frizera, isto me osisala ko pre pola godine, al kosa je skroz cudna, premekana, ne mogu nista sa njom… cudno
Al ajd, brzo raste, izdrzacu
E hvala ti lepoto, probacugospođa Brams wrote: 21 Oct 2024, 08:36Ako je kosa premekana, vjerojatno je prehidratiziranaMorgen wrote: 19 Oct 2024, 18:46 Bila sam pre dve sedmice kod frizera, isto me osisala ko pre pola godine, al kosa je skroz cudna, premekana, ne mogu nista sa njom… cudno
Al ajd, brzo raste, izdrzacu
Napravi proteinski tretman, nadi neki deep conditioner s proteinima (keratin)
Julia-Klara wrote: 04 Dec 2024, 12:42 nemam frizuru... ista sam Radovan Karadzic
rekla sam necu se shishat (na kratko) do maja...al ne vjerujem vise ni samoj sebi
svugdje po stanu vidim svoje dlake![]()
Ja vidin a to je najbitnije
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests