Hmmm, il si me zamijenio sa nekim il si haza budala. Jbt referat mi sastavi.Laser wrote: 08 Dec 2024, 17:04Nikada, pa ni tada, ne zaboravljaš ljude koji su ti valjalo kad ti je bilo najteže i kad si bio pušten niz vodu od svih.
Naročito trebaš razumjeti da si mali kao mišiji brabonjak, pa zato želiš zadržati dobre odnose gdje god je to moguće. Pogotovo se nećeš miješati u spoljnju politiku onih koji su te pomagali šakom i kapom.
Ali, ne možeš ti to. Srećom, takve kao ti možemo nabrojati na prste. Takvi kao ti su se kurčili raznim saopštenjima kad je onomad Sisi izvršio vojni puč u Egiptu i tako zasrali do tada dobre odnose sa Emiratima i Saudijcima, da ne pričamo o Egiptu. Niko ih nije ništa pitao, ali oni se žele oglasit kao što to rade veliki igrači.
A Sisi je i dalje tu, na vlasti, unatoč vašim snažnim protestima. Ali je zayebano što smo izgubili Emiraćane i gurnuli ih Vučiću u ruke, dok nas se Saudijci jedva i sjećaju.
Mišiji brabonjče, ne zaboravi ko te je hranio, odijevao i naoružavao u zayebanim vremenima i zavuci se u mišiju rupu kad se slonovi tuku.![]()
Je*o Iran i tebe i te što ti lajkaju. Da li su nešto dali u ratu ili tek prodali je diskutabilno. Pomoć
Zapada je bila presudna u ratu. Nije nas Iran ni hranio ni obukao. Režim koji ubija svoju djecu i pomaže neprijateljima BiH ne treba da postoji.
Vrijedi li taj tvoj aršin zahvalnosti i za Palestinu čija je politika otvoreno podržavala Miloševića, i za jevrejski lobi koji je pomogao mnogo više od islamskog?
Sad mi je još draže što je Asad pao. Rusi i Iranci na aparatima i lokalni naši "forumski lavovi". Idi liječi se.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)