Srebrenica - genocid

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Johny
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Status: Offline

Re: Cvijanović: Britanska inicijativa o Srebrenici je protiv

Post by Johny » 10 Jun 2015, 15:25

gospodji se zadnjih 20-tak dana jako drma stolica kao i kredibilitet Vlade,,,treba malo skrenuti paznju sa uzimanja novog kredita od 65 mil KM(samo za mjesecnu popunu budzetskih rupa,,plata i penzija)....cudi me da nije opravdan borbom protiv ukidanja RS..
rezolucija/inicijativa o Srebrenici nema apsolutno nikakve veze sa ukidanjem RS,,,rezolucija je samo(ako je usvoje) potvrda najstrasnijeg zlocina u proteklom ratu..
nadam se da ce samo ti bajni experti vec jednom toj munstruoznosti dati konacni pecat i deklaraciju..sta li su cekali 20 god??

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 167 times
Been thanked: 374 times

Post by harlekin » 10 Jun 2015, 18:35

men se bljuje od tih vasi sranja o suzivotu kurcu palcu
nikad oni iz republike srpske nece bosnu i hercegovinu shvacat kao svoju drzavu
nikad se oni nece ni pokusat prilagodit bosni i hercegovini,nego ce nju prilagodit sebi
meni ce zabranit ljiljan,bih armiju ce bit uvreda spomenut,ljude kao Izeta Nanica ces moci tiho spominjat
e to bi bio taj "suzivot",i tad bi bili fini i simpaticni cojki,sto bi rekao jedan veliki mislilac NABIJEM VAS NA KITU :sipak
uzmite vi taj suzivot i zabite si ga direkt u guzicu :kafa

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11848 times

Post by Krokodil Behko » 10 Jun 2015, 19:38

Eto, otkazana je posjeta iz EU. Razlog je Dodik, kao i uvijek. Vlada RS nije usvojila reformsku agendu, jer je tobože antisrpska i toliko o napretku.

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga » 10 Jun 2015, 19:40

Johny wrote:gospodji se zadnjih 20-tak dana jako drma stolica kao i kredibilitet Vlade,,,treba malo skrenuti paznju sa uzimanja novog kredita od 65 mil KM(samo za mjesecnu popunu budzetskih rupa,,plata i penzija)....cudi me da nije opravdan borbom protiv ukidanja RS..
rezolucija/inicijativa o Srebrenici nema apsolutno nikakve veze sa ukidanjem RS,,,rezolucija je samo(ako je usvoje) potvrda najstrasnijeg zlocina u proteklom ratu..
nadam se da ce samo ti bajni experti vec jednom toj munstruoznosti dati konacni pecat i deklaraciju..sta li su cekali 20 god??
Slusao sam je koji put...
Reformista,legalista,...za progres ...i suzivot.... :p
Dok joj svi srpski junaci vire iz paksu.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times

Post by String » 10 Jun 2015, 19:44

Jos malo ce nas trpiti stranci a onda ce nam donijeti svo zlo svijeta ovdje...cisto da prociste teren za neke nove, pametnije narode....tada ce nam biti kasno i nece nam biti vazno kojem toru pripadamo...
SPASAVAJ SE KO MOZE!
Image

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 10 Jun 2015, 20:30

kada svako bude tolerantaan prema drugom, sto je danas daleko, ali bliye nego u ratu... u miru se moye napredovati... onda ce povjerenje rasti... ovako to je i dalje yajednicka bosna u kojoj bi prevlast vodili muslimani i po njihovom... kao halekin... smatraju srbi bosnu svojom, ali onaj njen drugi deo pod vasom vlascu ne smatraju iskrenim i dobrim po sebe... i ja ih razumijem, no i to ce se prevayic povjerenjem... jos uvjek immao mnogo primjera dje narod pljuje fol genocidnu tvorevinu, i zna se kako bi se tu srbi osjecali...

ona nece pasti nikakavim rezolucijama, samo da bi doslo do povjerenja svi se zlocini morju osuditi... sto svakako nije... ni u hagu ni u federaciji...

dakle , dok god zlikovce smatrate herojima nema potpune zajednice... a ona vec jeste zajednica i ovakva... eno ivanica kao predsjednika, tjelo funkcionishe, mora, e sad razlike postoje medju narodima u sva tri... ni kod rvata i muslimana ne cvjeta med i mlijeko... vremenom i povjerenjem... pamecu i svi ce zlobnici pasti...

najbitnije je ne busati se mnogo ratom, herojima, jer drugom su to krvnici... ok oni istinski, ali takve slabo i pominju...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 167 times
Been thanked: 374 times

Post by harlekin » 10 Jun 2015, 21:18

drugrankovic wrote:kada svako bude tolerantaan prema drugom, sto je danas daleko, ali bliye nego u ratu... u miru se moye napredovati... onda ce povjerenje rasti... ovako to je i dalje yajednicka bosna u kojoj bi prevlast vodili muslimani i po njihovom... kao halekin... smatraju srbi bosnu svojom, ali onaj njen drugi deo pod vasom vlascu ne smatraju iskrenim i dobrim po sebe... i ja ih razumijem, no i to ce se prevayic povjerenjem... jos uvjek immao mnogo primjera dje narod pljuje fol genocidnu tvorevinu, i zna se kako bi se tu srbi osjecali...

ona nece pasti nikakavim rezolucijama, samo da bi doslo do povjerenja svi se zlocini morju osuditi... sto svakako nije... ni u hagu ni u federaciji...

dakle , dok god zlikovce smatrate herojima nema potpune zajednice... a ona vec jeste zajednica i ovakva... eno ivanica kao predsjednika, tjelo funkcionishe, mora, e sad razlike postoje medju narodima u sva tri... ni kod rvata i muslimana ne cvjeta med i mlijeko... vremenom i povjerenjem... pamecu i svi ce zlobnici pasti...

najbitnije je ne busati se mnogo ratom, herojima, jer drugom su to krvnici... ok oni istinski, ali takve slabo i pominju...
Nanic teb zlikovac? kontas o cemu pricam? covjek zasluzuje da svako dijete u bosni zna tko je,da svaki grad ima njegovu ulicu,ali da bi ja i ti zivjeli slozno ja trebam ga smatrat zlikovcem?
ma nemrem brate,znas koje bi ja govno od coeka morao bit onda,jes da ih ima jako puno takvih al ja et nisam
ali kad bi to napravili i tako se ponasali vama bi smetalo nest drugo
vi sravnite vukovar,dodjete zivjet u "miru",ali nemozete mirovat ocete vi ulice na cirilici
i svaka budala zna da to nije iz potrebe neke,nego et cisto preseravanje,ne zanima vas mir i suzivot,inace nebi na svakom skupu onolike kokarde se izvlacile iz ormara,a svi fini sve civilizirano,kome ih cuvate onda?
kvaka je sto ljudi samo glumataju i preseravaju se,licimjer do licimjera,a ako netko kaze sta i kako jest onda svi buuuuuuuu
na dosta mjesta u kucama po hr stoji slika ante pavelica,u dosta kuca kod tebe ima poneka kokarda,u mojoj kuci ima sest ljiljana,i to je tako,odjeb ti od mene ja cu od tebe i tad je mirna bosna :kafa

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 10 Jun 2015, 21:36

pa koji kurac onda smjeta i ta mirna bosna?

evo, sad je odjeb ti tamo, srbin namo...

i ne valja ti ...

ma super je, aj sad jebaji ga, nece tu doc dugo pravo povjerenje... ucenje u knjigama ce decu vazda praviti razlicite, nekima heroj nekima zlikovac... opet ne rekoh one istinske heroje ne treba zaboravit ali one koji su zlikovci poput znas kojih, nemoj mi prodavat muda za bubrege...

ako ih ti slavish onda znam sha je od tebe ochekivat prema srpskom rodu, i nemoj posle lajat na srpsko nepovjerenje...

mirna bosna prikane, nek tako ostane...

o kokardama... jbg mnogo ih je sad kod krkanluka u rs... jesu problem :lupa

vuku unazad al to krkan ne shvata... krkan misli da ako ga balija il ustasa zove chetnikom... on onda i voli ono shto je ovima suprotno...

gledam ih po utakmicama kad dodju ... :grana

no, kad prodje jos vremena i to ce splasti...

nadajmo se kod sviju...

dotle, ti tamo ja amo i mirna bosna

:djed
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac » 10 Jun 2015, 22:25

U većini europskih država dokazan genocid, a kod nas još uvijek nije.

AAHHH majko moja, u kojoj ja državi živim. :grana

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4125 times
Been thanked: 3097 times

Post by Lavlje_srce » 10 Jun 2015, 23:03

drugrankovic wrote:CENZURISAN POST[/b]
Sta reci a ne povratiti? I koja je tvoja funkcija na forumu osim da ljudima dizes pritisak? Ovo ne pitam tebe jer ja s tobom i slicnima nemam o cemu (valjda ti je toliko jasno) nego Maju.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Podrinjac » 11 Jun 2015, 00:06

Krokodil Behko wrote:Eto, otkazana je posjeta iz EU. Razlog je Dodik, kao i uvijek. Vlada RS nije usvojila reformsku agendu, jer je tobože antisrpska i toliko o napretku.
Zapad, odn. EU su najveći licemjeri i najveće zlo da je to neviđeno. Oni su nam i kreirali rat, i oni su zaslužni tome što Dodik postoji. Oni su ti koji su željeli ovakvu Bosnu, niko drugi.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 11 Jun 2015, 00:26

licemjeri no shto...

sto rekoh radeti ne treba larmati, ne treba biti iznenadjen...

sve ocekivano :djed u narodu bosnjackom provejava klima "genocidnu" ukinuti... politicar jos direktno nece rec...

no, pokusaji su jedno i tu ne treba larmati

ok, jasno je da engleska sad kroji ovo, da merkelka dva dana prije srebrenice u beogradu ce postaviti uslove, prvi priznanje kosova za eu, drugi slabljenje podrske rs... slabljenje srpske...

nejmacka je to primila od amerike uz njen nadzor, engleska je tu saucesnik, sve to jasno...

niti sam rusofil , kako neki misle ovdje, ok volim rusiju, ameriku niko normalan nema razloga da je voli u svjetu...
no, gledam svoj interes...

a on bi trebao srbima bit, u se i u svoje kljuse...

ocekivano je ovo sve, ali to nece urusiti... u ostalom tuj e za srpsku i rusija... bash zato shto ce na srbiju da se izvrshi pritisak... ali , okretanjem ledja Eu, sve ima pada u ovdu... i to je neminovnost...

igranka je to, a srbi su neprijatnost zapadu sto godina vec kroje plan... krojio je i turcin, krojila i asutrougarska... pa eto nas...

neprijatnost jer je svjest za slobodu uvjek prisutna, a drugo smatraju nas rusofilima i pod jedan pravoslavcima a to je dovoljno...

nijesmo jaki ko rusija da nam ne mogu nishta stoga...

polako i opsuhteno....

sveje to ocekivano...

ne moz to tako drugovi i drugarce... ne pitate se vi samo

dakle

:kita

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 11 Jun 2015, 11:04

Bitka za Balkan se nastavlja. Rusija prijeti vetom na rezoluciju o Srebrenici.
Eto toliko o dijalogu samih žitelja Balkana i sl. Eto toliko o onom glupanu od prije par sedmica, koji je tvrdio da Hrvati trebaju igrati na rusku kartu. U roku od tri dana, nazvali su HR fašističkom, a sad će negirati i zločine u Srebrenici.

Srbija je Rusima najbolji igrač na Balkanu, otrijeznite se.

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Podrinjac » 11 Jun 2015, 15:15

Krokodil Behko wrote:Bitka za Balkan se nastavlja. Rusija prijeti vetom na rezoluciju o Srebrenici.
Eto toliko o dijalogu samih žitelja Balkana i sl. Eto toliko o onom glupanu od prije par sedmica, koji je tvrdio da Hrvati trebaju igrati na rusku kartu. U roku od tri dana, nazvali su HR fašističkom, a sad će negirati i zločine u Srebrenici.

Normalno da jesu. To samo glupi Bošnjo ne konta.
Pa hiljade Rusa je dolazilo da ubijaju po Srebrenici. Trebali su i Ruse proglasiti okupatorom.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 11 Jun 2015, 17:02

Krokodil Behko wrote:Bitka za Balkan se nastavlja. Rusija prijeti vetom na rezoluciju o Srebrenici.

a vi turcima :cudi

rusi su zlo jer su to pravoslavci ko srbi , pa je svaka strana u sporu snjom pravedna i dobra, ko amerika jel... a kad amerika pljuje o islamu na sav glas, i kadse desi charli, onda kao kamenjem na one koji su crtali bljuvotine?

to je licemjerstvo... ranko vazda govori : u ruse nemam potpuno povjerenje jer istorija govori da je uvijek interes njihov bio prijechi, i od njega je zavisila pomoc srbiji...a za amere vazda - stoka ka sto i jesu...

mi ne treba da se trijeznimo znamo mi ko je erdoganovo potomche i nasledje...

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga » 11 Jun 2015, 17:48

drugrankovic wrote:

rusi su zlo jer su to pravoslavci ko srbi , pa je svaka strana u sporu snjom pravedna i dobra, ko amerika jel... a kad amerika pljuje o islamu na sav glas, i kadse desi charli, onda kao kamenjem na one koji su crtali bljuvotine?

to je licemjerstvo... ranko vazda govori : u ruse nemam potpuno povjerenje jer istorija govori da je uvijek interes njihov bio prijechi, i od njega je zavisila pomoc srbiji...a za amere vazda - stoka ka sto i jesu...

Ko Srbiji dade drzavu,drzavnost....
Cime li su to platili...... :sex
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 11 Jun 2015, 18:01

U ratama 500 godina :sex
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 11 Jun 2015, 18:18

drugrankovic wrote:

Samo da ti javnem, jedna jedina Bosanka, postrojila je cijelu Srbiju i ima da bidne, samo onako kako ona hoće. Ona je ovu rezoluciju izmislila, kao i onu Britansko-njemačku inicijativu, a ne možete joj ama baš ništa :cudi

Grofica Arminka :)

Image

O kakvim ti Erdoanima pričaš bre? To smo prevazišli i sad upravljamo u UK.. Kužiš?

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 15 Jun 2015, 20:55

Pasaga wrote:
drugrankovic wrote:

Ko Srbiji dade drzavu,drzavnost....
Cime li su to platili...... :sex

imali su je i prije dolaska onih kojima su presli tvoji pretci zarad tepsije ribe i malo povlastica :obrve

kako ti se aksurdjelov aksurdjel zvao?

radoš? dušan? miloš?

ti pitas ko je dao drzavnost ... zna se koje uzeo... ne osecas li se imalo debilnim, kad pokusavas ne samo ti vec i mnogi broj bošnjaka opravdat stoku tj zulumcare, osmanlije, i njihova pokorovanja dobro djela svjeta u svojim osvajanjima? osvajanja predstavljas necim postenim?

e tu lezi zec... jer lose ne mos da ispravis ma kolko se trudio moj milose, radovane, dušane...
pardon osmane, esade, enese :zubi

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 15 Jun 2015, 21:01

E ja se izvinjavam, zbog dezinformacije. Nije Arminka nego Sanela Jenkins, to oko rezolucije. :D

Post Reply

Return to “Politika u BiH”