Odbranu od koga?amidza idriz wrote: 11 Dec 2024, 01:30
I sta kazu, ma nemaju oni pretenzije prema Siriji
Ovo je prva faza da im se unisti infrastruktura i ono sto bi im moglo sluziti za odbranu.
Sirija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- General War
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
- Status: Offline
Re: Sirija
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- bez
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 235 times
- Been thanked: 674 times
pa ako postavis takvo pitanje, zapitaj se od koga se oni brane u ovom slucajuGeneral War wrote: 11 Dec 2024, 18:16Odbranu od koga?amidza idriz wrote: 11 Dec 2024, 01:30
I sta kazu, ma nemaju oni pretenzije prema Siriji
Ovo je prva faza da im se unisti infrastruktura i ono sto bi im moglo sluziti za odbranu.
- General War
- Aktivni forumaš

Ne znam na koga referiras "oni"? Ako su to ovi reminenti od Al qaide...oni se brane iz suprtonog smijera i usput su pobjedili...ako mislis na Assadove i ruse...oni se vise nemaju od cega braniti, ostaje izrael da se brani, a evo i kako to radi...nek se skupe nek potpisu da nece napadat izrael i neka izrael stusti odakle je dosao.bez wrote: 11 Dec 2024, 18:22pa ako postavis takvo pitanje, zapitaj se od koga se oni brane u ovom slucaju
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26729 times
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
ja bih imao bar malo dostojanstva pa bih se uozbiljio malo
...dosadilo bi mi i takvo ponasanje .....
..velis ti si neki poznavaoc svega i svacega ....jako relevantan ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- bez
- Aktivni forumaš

referiram se na izrel koji to ne radi da bi se branio nego s ciljem izazivanja daljih sukobaGeneral War wrote: 11 Dec 2024, 18:33
Ne znam na koga referiras "oni"? Ako su to ovi reminenti od Al qaide...oni se brane iz suprtonog smijera i usput su pobjedili...ako mislis na Assadove i ruse...oni se vise nemaju od cega braniti, ostaje izrael da se brani, a evo i kako to radi...nek se skupe nek potpisu da nece napadat izrael i neka izrael stusti odakle je dosao.
- General War
- Aktivni forumaš

aha, okbez wrote: 11 Dec 2024, 18:40referiram se na izrel koji to ne radi da bi se branio nego s ciljem izazivanja daljih sukobaGeneral War wrote: 11 Dec 2024, 18:33
Ne znam na koga referiras "oni"? Ako su to ovi reminenti od Al qaide...oni se brane iz suprtonog smijera i usput su pobjedili...ako mislis na Assadove i ruse...oni se vise nemaju od cega braniti, ostaje izrael da se brani, a evo i kako to radi...nek se skupe nek potpisu da nece napadat izrael i neka izrael stusti odakle je dosao.
- General War
- Aktivni forumaš

- General War
- Aktivni forumaš

..dostojanstva oko cega?Pasaga wrote: 11 Dec 2024, 18:37 ja bih imao bar malo dostojanstva pa bih se uozbiljio malo
...kad bi i ti bio malo manje emotivan...mnogo cega bi ti se drugacije pokazalo...nista ja vise ne znam od onoga sto se prezentira, dokazi drugacije pa cu razmisliti..navijanje ostavi za stadion
- General War
- Aktivni forumaš

- bez
- Aktivni forumaš

stavovi i misljenja nisu nepromjenjivi, stanje na terenu za sad nije u skladu sa tvijim misljenjem, mada se izrael trudi da bude
- General War
- Aktivni forumaš

Ma ja, Tip iz Iraka doso...al ne smetabez wrote: 11 Dec 2024, 19:12stavovi i misljenja nisu nepromjenjivi, stanje na terenu za sad nije u skladu sa tvijim misljenjem, mada se izrael trudi da bude
meantime:
- bez
- Aktivni forumaš

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9887 times
- Been thanked: 11698 times
Turi gdje hoćeš
- General War
- Aktivni forumaš

referisi se na ono gore sto sam napisao...drzanje stranih trupa unutar jedne zemlje bez dozvole vlasti te zemlje je agresija, nema razloga da su tu kad se osnuje prelazna vlada otpise sporazum i posalje neko da cuva granicu...hamas a pogotovo hezbollah je tako mislio pa mu nije proslo za rukom, a izrael se tako nadao pa i njima se obilo o glavu...samo budala pravi istu gresku vise od jednom...a politicari potpisuju sporazume ili mislis da neko drugi moze urediti vlast?
- bez
- Aktivni forumaš

strane trupe na teritoriji sirije bez poziva trenutno imaju turci usa i izrael posljedicno tome oni su agresori. a izrael drzi golan pod okupacijom koliko vec, i sta vratice ga ako potpise sporazum, pa sve sto je rekao je bila laz, on omogucio svrgavanje asada i protjerao ruse i irance, i turci su pokusali upozorit asada i sprijecit ovo skupa s njimGeneral War wrote: 11 Dec 2024, 19:42
referisi se na ono gore sto sam napisao...drzanje stranih trupa unutar jedne zemlje bez dozvole vlasti te zemlje je agresija, nema razloga da su tu kad se osnuje prelazna vlada otpise sporazum i posalje neko da cuva granicu...hamas a pogotovo hezbollah je tako mislio pa mu nije proslo za rukom, a izrael se tako nadao pa i njima se obilo o glavu...samo budala pravi istu gresku vise od jednom...a politicari potpisuju sporazume ili mislis da neko drugi moze urediti vlast?
- General War
- Aktivni forumaš

bez wrote: 11 Dec 2024, 20:07strane trupe na teritoriji sirije bez poziva trenutno imaju turci usa i izrael posljedicno tome oni su agresori. a izrael drzi golan pod okupacijom koliko vec, i sta vratice ga ako potpise sporazum, pa sve sto je rekao je bila laz, on omogucio svrgavanje asada i protjerao ruse i irance, i turci su pokusali upozorit asada i sprijecit ovo skupa s njimGeneral War wrote: 11 Dec 2024, 19:42
Ko reko? zeko reko...ko je zvao turke i amere u siriju? Jarane ne ide ba tako...
Je li toliko tesko malo provjeriti opste poznate cinjenice ko je odakle krenuo, kad je sta bilo...pa se upustit u diskusiju? Cuj turci pokusali upozorit assada...hoooj tito dragi
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
upozoravali ga pune 2. god.General War wrote: 11 Dec 2024, 20:18bez wrote: 11 Dec 2024, 20:07
strane trupe na teritoriji sirije bez poziva trenutno imaju turci usa i izrael posljedicno tome oni su agresori. a izrael drzi golan pod okupacijom koliko vec, i sta vratice ga ako potpise sporazum, pa sve sto je rekao je bila laz, on omogucio svrgavanje asada i protjerao ruse i irance, i turci su pokusali upozorit asada i sprijecit ovo skupa s njim![]()
Ko reko? zeko reko...ko je zvao turke i amere u siriju? Jarane ne ide ba tako...
Je li toliko tesko malo provjeriti opste poznate cinjenice ko je odakle krenuo, kad je sta bilo...pa se upustit u diskusiju? Cuj turci pokusali upozorit assada...hoooj tito dragi![]()
....updatiraj konzervu
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce