evo nadjoh
Hvala, immuno, probam kad dodjem kuci. Imaju domaceg meda, a tata ce naci rotkvu

https://zdravlje.kurir.rs/zdravlje-iz-p ... -imuniteta
Moderator: Krokodil Behko
ElTriconi wrote: 11 Dec 2024, 12:20 Danas sam ispusio cigaru od nakve skije, mislim da se njome mogu zohari ubit. Kasljem evo i sad od nje.
Nije losa, nako![]()
Julia-Klara wrote: 17 Mar 2025, 13:07 Eh danas idem doktorici.
Kasalj ne prestaje, pa sam prosle sedmice pisala i rekla da zelim alergo test i da mi odradi hormone stitne. To je danas.
U medjuvremenu mi padne na pamet da pogledam nuspojave za ove tabletice koje pijem od oktobra za visok pritisak, i BINGO - jedna od najcescih je pojava kaslja.
Pricam s mamom i rece mi da zna za slucajeve gdje su joj poznanice kasljale i bilo je dovoljno da zmajene tablete za pritisak - ko rukom odneseno.
Elem, vidjecemo. Daj boze da se ovo rijesi, jer ja ovo ne mogu trpjeti vise. Pa ne spavam kako treba, svako malo me probudi i moram kasljat.
Bolova nemam, samo taj *ebeni suhi kasalj.
Drzite fige![]()
Julia-Klara wrote: 17 Mar 2025, 13:07 Eh danas idem doktorici.
Kasalj ne prestaje, pa sam prosle sedmice pisala i rekla da zelim alergo test i da mi odradi hormone stitne. To je danas.
U medjuvremenu mi padne na pamet da pogledam nuspojave za ove tabletice koje pijem od oktobra za visok pritisak, i BINGO - jedna od najcescih je pojava kaslja.
Pricam s mamom i rece mi da zna za slucajeve gdje su joj poznanice kasljale i bilo je dovoljno da zmajene tablete za pritisak - ko rukom odneseno.
Elem, vidjecemo. Daj boze da se ovo rijesi, jer ja ovo ne mogu trpjeti vise. Pa ne spavam kako treba, svako malo me probudi i moram kasljat.
Drzite fige![]()
Sretno, JuliaJulia-Klara wrote: 17 Mar 2025, 13:07 Eh danas idem doktorici.
Drzite fige![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests