Ne mogu oboje, a ne znam sta mi se vise svidja, oboje je prelijepo. Ovakve cizme po ovoj cijeni ne znam da cu ikad vise naci, a cizme s ovom jaknom sto imam mi ne idu
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Il je naso nesta zanimljivijeKoteljubi_kadnisamtu wrote: 13 Dec 2024, 18:00 Trico nemaju svi slobodarske misli ko ti.
Sad vise razmisljam kako neko zna zasutiti kad vidi da je prećero. Ne znam čini mi se da je ljubav![]()

ElTriconi wrote: 13 Dec 2024, 18:05Il je naso nesta zanimljivijeKoteljubi_kadnisamtu wrote: 13 Dec 2024, 18:00 Trico nemaju svi slobodarske misli ko ti.
Sad vise razmisljam kako neko zna zasutiti kad vidi da je prećero. Ne znam čini mi se da je ljubav![]()
![]()

nadam se da si kupila oboje. ako nisi, onda sljedeci mjesec obavezno.spacebound wrote: 10 Dec 2024, 19:54 Jakna ili cizme![]()
Ne mogu oboje, a ne znam sta mi se vise svidja, oboje je prelijepo. Ovakve cizme po ovoj cijeni ne znam da cu ikad vise naci, a cizme s ovom jaknom sto imam mi ne idu![]()

Kupila sam cizme. Trci na Obucu i Vas danasnji outfit da vidisSkin wrote: 16 Dec 2024, 20:21nadam se da si kupila oboje. ako nisi, onda sljedeci mjesec obavezno.spacebound wrote: 10 Dec 2024, 19:54 Jakna ili cizme![]()
Ne mogu oboje, a ne znam sta mi se vise svidja, oboje je prelijepo. Ovakve cizme po ovoj cijeni ne znam da cu ikad vise naci, a cizme s ovom jaknom sto imam mi ne idu![]()

Ma citav zivot stedim na sebi. Te za ovo, te za ono.