Samo da prijavim spacebound - pocela citati nesto od Stephen Kinga, procitala dvije stranice, i prestala. Meni su njegove knjige "unheimlich", ja to ne mogu citati. Mene njega strah

pocela sam nekog ciku sad, nisam nikad citala nista, Harlan Coben, ali moram vidjeti kako se zove knjiga...cek... "Velika iluzija"
Maya Stern bivša je vojna pilotkinja čiji je muž Joe Burkett nedavno ubijen pred njezinim očima u Central Parku. Zbog ratnih trauma s Bliskog istoka, Maya pati od čestih noćnih mora, a Joeovo ubojstvo stvara od njezina života košmar. Prijateljica joj poklanja skrivenu kameru kako bi nadgledala dadilju koja brine o njezinoj dvogodišnjoj kćeri Lily. Pregledavajući snimku od prošloga dana, Maya ugleda na njoj svoga supruga Joea kako se igra s Lily. Kako je moguće da se mrtva osoba pojavljuje na snimci i je li Joe doista mrtav? Dok policija istražuje Joeovo ubojstvo, Maya pokušava otkriti je li na snimci stvarno Joe i kakve tajne skriva njegova bogata obitelj.
"Harlan Coben je jednostavno jedan od najvećih - uzmite bilo koji njegov triler i suočit ćete se s napetom i neočekivanom pričom prepunom obrata u kojoj kuca veliko srce."
Gillian Flynn
"Vrhunski majstor napetosti i zapleta ljubiteljima trilera podario je još jednu sočnu žanrovsku poslasticu. Sjajno!" Sunday Mirror
"Coben ponovno pogađa u središte. Ovaj roman ima majstorski zaplet, a rasplet će
iznenaditi čak i najpronicljivije čitatelje." Kirkus Reviews
Harlan Coben najprodavaniji je autor s ljestvica New York Timesa i jedan od vodećih svjetskih
romanopisaca. Dobitnik je nagrada za književnost Edgar, Shamus i Anthony, a njegovi romani
prodani su u više od 80 milijuna primjeraka i prevedeni na 46 jezika te su zauzeli sam vrh
ljestvice uspješnica diljem svijeta.
Dosad je objavio 35 romana od kojih su mnogi adaptirani
u Netflixove serije. Prema romanu Velika iluzija Netflix je nedavno objavio seriju pod nazivom
Fool Me Once.
Nu, ima i serija, pa ako je neko gledao neka dojavi (necem gledat

)

A prvi put ga citam

Hajd, vjerujem da je dobar! Odnekle se mora poceti

Joj, al sam skinula i Anu Karenjinu i Zlocin i kaznu

Imam i Bracu Karamazove, Idiota, i jos neke klasike, koje nisam citala