Srbija - politika

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: NATO izrazio žaljenje zbog bombardovanja Srbije

Post by storm » 12 Jun 2015, 15:20

Biba wrote:sjećam se..te godine u veljači i ožujku ja imala upalu pluća...Aviano i bombardiranja...a mislim da se ne moramo baš puno uranijuma bojati...truju oni nas i bez bombi...
Chemtrails?
To je posebna tema.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Re: NATO izrazio žaljenje zbog bombardovanja Srbije

Post by drugrankovic » 12 Jun 2015, 18:53

zao je njima nevidljivih... i to dva komada...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Re: Srbija - politika

Post by KOMESAR » 12 Jun 2015, 19:42

Premijer najavio teške dane za Srbiju!

NARODE ČEKA NAS PAKAO!

Narednih dana rešavaće se sudbina našeg naroda sa obe strane Drine, ali i ovog dela Balkana. To je juče potvrdio i premijer Aleksandar Vučić, pozivajući građane na potpuno jedinstvo.
Premijer je najavio da predstoji više važnih datuma, teški razgovori u Briselu 23. juna, 26. dolazak borda MMF-a, sledi i obeležavanje Vidovdana, dolazak nemačke kancelarke Angele Merkel, kao i obeležavanje 20 godina zločina u Srebrenici. Kako „Alo!“ saznaje u diplomatskim izvorima, srpsko rukovodstvo muče i pretnje islamista i terorista sa Kosova i iz Sandžaka, kao i sve veći pritisci zapada na Republiku Srpsku.
Predstoje teški pregovori sa Prištinom i sve četiri teme o kojima će se razgovarati, kako je rekao Vučić, jesu „katastrofalne i kardinalno teške za nas“. On je rekao da se u narednim danima i mesecima mora očuvati puna politička aktivnost da bi Srbija imala sigurniju budućnost i unapredila svoju ekonomiju.

– Šta god budemo uradili u Briselu 23. juna, uvek ću biti kriv. Otišao, ne otišao u Srebrenicu, opet ću biti kriv, ali ću se rukovoditi interesima Srbije u svim slučajevima – poručio je Vučić. Teme o kojima je govorio odnose se na energetiku, telekomunikacije, pitanje mosta na Ibru, kao i najvažnije – pitanje Zajednice srpskih opština.

– Predstoji mnogo teških odluka koje će se donositi u najboljem interesu Srbije i građana, a ne političke popularnosti bilo koga u Vladi – kazao je premijer i podsetio da nisu uspeli razgovori u Makedoniji, da je evropski komesar Johanes Han, sa kojim je razgovarao, otkazao posetu BiH.
Premijer je ocenio da se stvari u regionu komplikuju u svakom pogledu i ponovio da Srbija neće da odgovara na provokacije iz regiona i učiniće sve da se očuva stabilnost i obezbedi bolja budućnost. On je istakao da misli da će naredni meseci biti najteži za Srbiju i zato je potrebno odgovorno ponašanje svih.

– To će biti veoma težak period, što možete da vidite po mom licu – rekao je premijer. Vučić je najavio da će u narednom periodu imati veoma važnu posetu Švajcarskoj i političku posetu Norveškoj, gde će biti prisutni i albanski predstavnici.
Balkan je bure baruta

Govoreći o situaciji na Zapadnom Balkanu, Vučić je rekao da se ona dodatno komplikuje, jer na Kosovu postoje veliki unutrašnji problemi, zatim u Albaniji su lokalni izbori i izvesno je da će opozicija dobiti Skadar, u BiH se stvaraju još veći antagonizmi, a Hrvatska, kako je rekao, 5. avgusta želi da slavi.
– A šta da slavi, kada mi budemo plakali i žalili – upitao je premijer.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 13 Jun 2015, 07:28

rekao je da odlayak u srebrenicu zavisi kada bude video rezoluciju...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23945 times
Been thanked: 6246 times

Post by Veca » 13 Jun 2015, 07:50

:hm sta li vam se valja iza brda?!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 13 Jun 2015, 11:00

drugrankovic wrote:rekao je da odlazak u srebrenicu zavisi kada bude video rezoluciju...
Šta će četnik na takvom mjestu?
Može samo da ga opogani.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23945 times
Been thanked: 6246 times

Post by Veca » 13 Jun 2015, 13:02

...tako je,KOMESAR!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 15 Jun 2015, 12:55

ne valja ako ne ide, ne valja ako ide...

ko ce vama ugodit :cudi

a sto se rezolucije tice, stigla je i razmatraju je... polako

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 16 Jun 2015, 09:37

Iza rezolucije o Srebrenici, koja bi na predlog Velike Britanije trebalo da se nađe pred Savetom bezbednosti UN, stoji Sanela Diana Dženkins (42), rođena u Sarajevu kao Sanela Ćatić, danas najuticajniji lobista Bošnjaka u svetu.

Ova poslovna žena, sa rezidencijom u Malibuu na Floridi, ali i stanovima u Londonu i Los Anđelesu, koju zovu najbogatijom Bosankom na svetu, do bogatstva je stigla posle razvoda od škotskog bankara Rodžera Dženkinsa, s kojim je u braku bila 12 godina. Iz tog braka izašla je "bogatija" za 190 miliona evra, čime je ušla u krug 500 najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji.

- kako narod naziva one koje udju bose u brak sa matorcem izuzetno debelog računa a izadju posle razvoda sa 190 miliona? čestitom i primjernom? :zubi Zaradjeno na vagini

U znak sećanja na svog mlađeg brata Irnisa, koji je poginuo pred sam kraj rata u jednom selu u istočnoj Bosni, a koga su, kako navodi na svom zvaničnom sajtu, "ubile srpske snage", osnovala je Fondaciju "Sanela Diana Dženkins", koja pomaže bolesne, izbeglice i povratnike, a na Univerzitetu UKLA u Los Anđelesu otvorila je "Kliniku za ljudska prava", s ciljem da "svi zločinci izađu pred lice pravde".

Više puta je jasno iznosila svoj stav o Srebrenici ističući da joj je "važno da se nikad ne zaboravi šta se dogodilo u BiH, kao i ko je odgovoran za to".
- Moramo stalno podsećati svet na genocid u BiH. To nije više subjektivno mišljenje bh patriota, nego su svetski relevantne institucije potvrdile da se desio genocid, ko ga je napravio i nad kim je napravljen. Parlamenti mnogih zemalja sveta su usvojile rezoluciju o Srebrenici. Srebrenica je svetska sramota, kao i teški zločini i etničko čišćenje širom BiH od strane istih onih koji su napravili genocid. Zasad je genocid potvrđen samo u Srebrenici, što ne znači da neće biti potvrđen i na drugim mestima gde su vršeni stravični zločini, ubijana deca i starci i silovane žene. Naše je da ne damo da se zaboravi i da pošaljemo poruku svima da se nikad niko nama više ne može igrati - isticala je Dženkinsova.

- bošnjačka verzija, i cilj srebrenice :djed sve ostalo puj pike ne vazi bez obzira na činjenice, dokaze... samo ponavljaj i vici :sebrenica,srebrenica, srebrenica a potom generalizuj sve i kompletiraj...

široj javnosti je postala poznata tek kada je finansijski učestvovala, sa čak 200.000 funti, u puštanju na slobodu člana Ratnog predsedništva BiH Ejupa Ganića koji je uhapšen 2010. u Londonu. To isto ponovila je i u slučaju generala Armije BiH Jovana Divjaka, koji je priveden godinu kasnije u Beču.

POZNATA je i po dovođenju Anđeline Džoli u Sarajevo, ali i izmeni scenarija za njen film "U zemlji krvi i meda", koji je u srpskim medijima ocenjen kao izrazito antisrpski. Dovodi se u vezu i sa vlasništvom u sarajevskoj televizijskoj kući TV1.

otud i rezolucija, takva kakva je :cudi 35 puta genocid a pro forme tri put pomirenje...

nije se sanela progurala sa samo ovim shkotom... kakav zivot takva i politika, kurvanjska :cudi

cilj bošnjaka je aposlutno jasan, a americka strategija je da stvar postaje velika samo kad je velika... fucka se njima na ono "ni po babu ni po stricevima" ...

drug ranko na ovo veli, nema problema, stalno pominjanje srpske kao "šumske" i genocidne odavno je vodila ka ovome... i planu da se potom samo bosnjacki narod proglasi neduzhnim i zrtvom a srbi jedini krivci... a potom rs ukine...

nego ranko bi reko da ova tzv "diana" tj sanela

IMA VECA USTA OD MONIKE LEVINSKI zar ne

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9729 times
Been thanked: 11469 times

Post by Krokodil Behko » 16 Jun 2015, 09:43

haha

Lijepo je gledati te, dok kriziraš ;)

Image

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 16 Jun 2015, 09:52

u pravu sam, veca usta od monike levinski

samo sto ce i ovdje da se napusi :zubi

vucicu, skalavaj gace, i posalji joj selfi to je danas in

samo mjesto kite, okreni ledja, s natpisom na debeloj povrsini:

kiss here

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 16 Jun 2015, 09:57

Kako se vidi iz priloženog, vi svi njoj pušite, a ti i dalje lupaj po tastaturi,
moždai poništiš Rezoluciju ako nastaviš :haha

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 16 Jun 2015, 10:09

u 50 marki da nece proci u un?

mlogo?

drugo, ne sekiraj se toliko na usta sanele :zubi

sta bi reko da ti sestra se uda za matorca?

sirotica, zaljubila se ko julija u romea , i bilo bi ti milo? no manimo pusacicu...

nego, u 50 marki da nece proc?

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3910 times
Been thanked: 2946 times

Post by Pasaga » 16 Jun 2015, 10:13

drugrankovic wrote:u 50 marki da nece proci u un?

mlogo?

drugo, ne sekiraj se toliko na usta sanele :zubi

sta bi reko da ti sestra se uda za matorca?

sirotica, zaljubila se ko julija u romea , i bilo bi ti milo? no manimo pusacicu...

nego, u 50 marki da nece proc?
http://www.avaz.ba/clanak/182810/dodik- ... zvinjavamo

:D.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 16 Jun 2015, 10:17

veto je rusija ponudila... to se zna

i nije samo ona misljenja ovakvog o rezoluciji... puna je ta rezolucija raznih "sanela" :zubi

pri ruskom stavu bice vecina u un... da se okladimo?

i s tobom u 50 marki pa da zaokruzim na sto ...

moze?

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 16 Jun 2015, 10:20

drugrankovic wrote:veto je rusija ponudila... to se zna

i nije samo ona misljenja ovakvog o rezoluciji... puna je ta rezolucija raznih "sanela" :zubi

pri ruskom stavu bice vecina u un... da se okladimo?

i s tobom u 50 marki pa da zaokruzim na sto ...

moze?
....ni centa...... :haha
...tu,u toj ljudskoj bjedi,nesreci do koje su licno doveli....Ameri love u mutnom.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 16 Jun 2015, 10:22

A sad, šalu na stranu.
Čak i ljudi s koeficijentom inteligencije, na nivou reš pečenog pileta, mogu zaključiti da (ovaj put) niti Sanela niti baronesa Arminka, NEMAJU NIKAKVE VEZE s tom rezolucijom. Uostalom to je jutros i potvrđeno iz foreign office. Ljudi fino kažu, da su oni ozbiljna diplomatija (najjača na svijetu - svi znamo) , te da je u pitanju njihovo vlastito opredjeljenje i viđenje stvari, ( a ja bih dodao da je ta Rezolucija britanski odgovor na Dodikove opstrukcije i sl.) te u cilju stabiliziranja prilika na Balkanu.

Uostalom od svih nekih cca 200 zemalja nasvijetu, tu glupost o Saneli pišu samo srpski mediji :bravo

Ništa novo i tipično srpski, reklo bi se. Ni ovaj put, neće se pogledati istini u oči, pa se plasira nova teorija o novoj"belosvetskoj zaveri" protiv goloruke i nedužne nejači. Ama baš ništa novo.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 16 Jun 2015, 10:24

drugrankovic wrote:veto je rusija ponudila... to se zna
Na jednoj strani istina, a na drugoj veto, kojeg možda neće ni biti, ali zato je tu istovjetna rezolucija američkog kongresa, a VE je već davno usvojilo sličnu rezoluciju.

I šta je tvoja istina u svemu tome? Eventualni ruski veto?
A tobože si za mir i pomirenje? Idi ti makni tu petokraku i stavi kukasti krst. To ti nekako više priliči, kako tebi, tako i Putinu.

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 16 Jun 2015, 10:27

Perverzno je kad Rusija,Kina,..SAD...
-....pricaju o ljudskim pravima...
...cojk mora odmah da repetira......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 16 Jun 2015, 12:42

meni i putinu prilici kukasti krst :zubi

a ameriki i tebi oreol andjela ?

saneli ovo u un nece proci, kao ni ono sto se u stvari konstantno ponavlja da bi i vraci upili a potom na svim poljima predstaviti samo jednu zrtvu jednog krivca, kao da su svi pali s marsa i zaboravili... srebrenica je genocid, to je zavrseno, ali za bosnju ne... dok se ne ostvari kurvanjski plan i toboz prica o nevinascetu na celoj teritoriji bih...

no, sto se bosnjacke strane tice pushagija u un bar saneli nece tesko pasti

naviklo se :zubi
Last edited by drugrankovic on 16 Jun 2015, 12:50, edited 1 time in total.

Post Reply

Return to “EX YU”