I Nazif iskoci tamo iza fotelje

I Nazif iskoci tamo iza fotelje
DIJELIO SLATKIŠE I DAROVE
Bajkovit prizor na Vilsonovom šetalištu: Djed Mraz prošao na kočiji i obradovao mališane
![]()
Pa nije Bosna islamska republika, bosnjaci su slobodni da rade sta zele.Npr imaju pravo reci muslimani smo a od islama samo imati bajram namaz i dzenazu,a sve ostalo cafirskoBosnia_Nord wrote: 11 Dec 2024, 20:26Nemere to tako, tako se u Jugi radilo, vi novopečeni izmišljate pravila...harlekin wrote: 11 Dec 2024, 17:48 Sad sto vi ocete malo slavit malo bit muslimani to vasa stvar,samo nemojte to predstavljat kao nest sasvim normalno.Nitko vas nist ne uci samo glupo gledat kako se sprdate s Islamom nije vam to neki seoski obicaj nego ozbiljna religija.
Još samo reci da je zabranjen alkohol izvan Ramazana i nemamo šta pričati više.
a ko si ti da nam objasnjavas sta i kako da radimobosnjakinja wrote: 16 Dec 2024, 13:45Pa nije Bosna islamska republika, bosnjaci su slobodni da rade sta zele.Npr imaju pravo reci muslimani smo a od islama samo imati bajram namaz i dzenazu,a sve ostalo cafirskoBosnia_Nord wrote: 11 Dec 2024, 20:26
Nemere to tako, tako se u Jugi radilo, vi novopečeni izmišljate pravila...
Još samo reci da je zabranjen alkohol izvan Ramazana i nemamo šta pričati više.
ko si ti da sprijecis nas u tome?
ne radim, koliko vidim manjina se nesto kovrci i buni sto vecina kaze da slavim novu da imam jelku i da musliman samimmuno wrote: 16 Dec 2024, 14:03a ko si ti da nam objasnjavas sta i kako da radimobosnjakinja wrote: 16 Dec 2024, 13:45
Pa nije Bosna islamska republika, bosnjaci su slobodni da rade sta zele.Npr imaju pravo reci muslimani smo a od islama samo imati bajram namaz i dzenazu,a sve ostalo cafirsko
ko si ti da sprijecis nas u tome?![]()
Tu se slažem ali dječiji osmijeh ne mora biti vezan za jelke i djeda mraza.
bas briga nekog jel imas jelku , stalno potenciras " ja musliman " zbog cega , sve vezano za tu rijec je tebi bljak a svaku mogucnost koristis da to napomenes ......bosnjakinja wrote: 16 Dec 2024, 14:06ne radim, koliko vidim manjina se nesto kovrci i buni sto vecina kaze da slavim novu da imam jelku i da musliman sam
Pa odvedi djete tamo, Bosna je u sred Evrope koja je 95% krscanska,cak i nasa zemlja je 50% krscanska i sva okruzena krscanima,dakle logicno da smo uzeli njihove obicajeNaseef Mushroom wrote: 16 Dec 2024, 14:09Tu se slažem ali dječiji osmijeh ne mora biti vezan za jelke i djeda mraza.
Ima još država na planeti gdje nema djeda mraza, pa se opet smiju.
Ukratko, i kada bi se izbacile te gluposti, našlo bi se nešto drugo čenu se djeca mogu smijati i radovati.
Zivimo u 2024.Naseef Mushroom wrote: 16 Dec 2024, 14:09Tu se slažem ali dječiji osmijeh ne mora biti vezan za jelke i djeda mraza.
Ima još država na planeti gdje nema djeda mraza, pa se opet smiju.
Ukratko, i kada bi se izbacile te gluposti, našlo bi se nešto drugo čenu se djeca mogu smijati i radovati.
Nisu kao ja ali ni kao ti, ja zapravo i ne slavim bozic a znam ih dosta koji objave slike pred jelkom gdje cestitaju praznike djeci kupe poklone itdKrokodil Behko wrote: 16 Dec 2024, 14:26
Kojih VAS?
Koliko je Bošnjaka, koje ti predstavljaš?
Imal ih makar 2%
A baklava je carica trpeze.
Napravi i ti, podaj zagondžiji par komada, pa da vidiš provoda dobrog.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests