Ovo za 10 KM, je l'?

Znaš kad sam davno nabrajala šta mi sve u autu treba (jer se dugo vozim na relaciji kuća-posao), pa i da mi je šporet imati u autu, da skuham ručak dok se vozimSkin wrote: 16 Dec 2024, 15:56 tako je, ljenost je problemi organizacija, i obaveze. i glovo i korpa. i guzva u saobracaju.
slowcookerVanilla wrote: 16 Dec 2024, 15:59Znaš kad sam davno nabrajala šta mi sve u autu treba (jer se dugo vozim na relaciji kuća-posao), pa i da mi je šporet imati u autu, da skuham ručak dok se vozimSkin wrote: 16 Dec 2024, 15:56 tako je, ljenost je problemi organizacija, i obaveze. i glovo i korpa. i guzva u saobracaju.
![]()
Znaš šta smo otkrili, doduše i novo je.Skin wrote: 16 Dec 2024, 16:08slowcookerVanilla wrote: 16 Dec 2024, 15:59
Znaš kad sam davno nabrajala šta mi sve u autu treba (jer se dugo vozim na relaciji kuća-posao), pa i da mi je šporet imati u autu, da skuham ručak dok se vozim![]()
![]()
ako radis i imas porodicu bukvalno nemas zivota.ako radis pola vremena i/ili od kuce mozda mozes nesto i stici. pa sto nam je ovo trebalo
Nije kod nas kafa kafa, ukusan napitak, nego nešto više od kafe, druženje, smijeh, razgovor, jadanje, dogovaranje/planiranje itd. .. i svakako je pogodnije vani nego kući. Sjedimo a drugi nas služe ...Duminjo wrote: 12 Dec 2024, 15:50 Ljudi trebaju manje kafe piti po gradu, više po kucama.
Kafa je luksuz, pogotovo u ugostiteljskim objektima. Takva i cijena treba da joj bude.
I kuci se moze sve to. A ako hoces da te neko sluzi, ozeniš seChloe wrote: 17 Dec 2024, 08:10Nije kod nas kafa kafa, ukusan napitak, nego nešto više od kafe, druženje, smijeh, razgovor, jadanje, dogovaranje/planiranje itd. .. i svakako je pogodnije vani nego kući. Sjedimo a drugi nas služe ...Duminjo wrote: 12 Dec 2024, 15:50 Ljudi trebaju manje kafe piti po gradu, više po kucama.
Kafa je luksuz, pogotovo u ugostiteljskim objektima. Takva i cijena treba da joj bude.![]()
Kakve sam sreće bila bih "papučar"Duminjo wrote: 17 Dec 2024, 15:12I kuci se moze sve to. A ako hoces da te neko sluzi, ozeniš seChloe wrote: 17 Dec 2024, 08:10
Nije kod nas kafa kafa, ukusan napitak, nego nešto više od kafe, druženje, smijeh, razgovor, jadanje, dogovaranje/planiranje itd. .. i svakako je pogodnije vani nego kući. Sjedimo a drugi nas služe ...![]()
![]()
Ja mislim da Si ti onaj Tip zene koji KUKA kako uvijek popušta i ugadja drugima, sve preko tvojih ledja a u stvarnosti gaziš i lomiš.
Pa imaš pravo da misliš, jer ne poznaješ me.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests