Jakako, pogotovo ako duze ne izlazi iz kabine. Bog sami zna sta je radjenou njemu, morda su i sihri paliGomez wrote: 23 Apr 2021, 10:48 Koliko ljudi po radnjama probaju gardarobu pa je ne kupe i to je neko obukao![]()

Mores naograjsat ja ista

Moderator: Krokodil Behko
Jakako, pogotovo ako duze ne izlazi iz kabine. Bog sami zna sta je radjenou njemu, morda su i sihri paliGomez wrote: 23 Apr 2021, 10:48 Koliko ljudi po radnjama probaju gardarobu pa je ne kupe i to je neko obukao![]()
sad sam to krenula..Beni wrote: 23 Apr 2021, 10:48 Koliko ljudi po radnjama probaju gardarobu pa je ne kupe i to je neko obukao![]()
o cemu pricas ?MorningStar wrote: 22 Apr 2021, 09:24 Uskoro ce biti dobrih clanaka i o prednostima ishrane u javnim kuhinjama. Kako se ekonomski udar korone manifestuje tako ce i vise topica biti "ma i nije to tako lose"![]()
Kupio ja nakvu obucu kae platnena ceteres maraka.Rum wrote: 04 Jun 2023, 10:04 Vala kada vidim neko prodaje polovne patike volim bos hodat ,vec necije da turim na nogu ,jebo ga nimet nije 1000 godina
Jos ako ih je nosao neki Ukulele iz NigerijeRum wrote: 04 Jun 2023, 10:04 Vala kada vidim neko prodaje polovne patike volim bos hodat ,vec necije da turim na nogu ,jebo ga nimet nije 1000 godina
Oni nosaju brojeve od ceteres pet pa vise, u nas su nogice malene, ceteres 1, 2, 3 i bila
Hajde bogati ko da se svake hevte kupuju majice, to je u nas peri deriironman wrote: 16 Dec 2024, 11:12 A ne znam..
Majice,pantole..
Nije to skupo ni novo. Naravno ako ne mora bit under armor ili koja vec marka.
Za sebe govorim.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests