Fudbal u Srbiji

Kutak za sportski trenutak
Post Reply
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: Fudbal u Srbiji

Post by drugrankovic » 29 May 2015, 19:51

CIGANI SREĆAN VAM DAN KADA STE OSVOJILI EVROPU :djed

sta cu, sto jes, jes :cudi
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 06 Jun 2015, 11:16

novi čileanci :djed

da umeju srbi igrati fudbal i to onaj prelijep pokazali su mladici do 20 g jos jednom na novom zelandu ...

u prvoj utakmici urugvaj, mnogo prilika, dobar fubal, ali bez srece i poraz koji nije nikako zasluzen no i urugvaj je imo svoje prilike, doduse manje puno ali je dao gol...

u drugoj utakmici mali je iznendio meksiko jednog od favorita najvljivanog i pobjedio 2-0, potpuno zasluzeno...

nije izgledalo ruzicasto za srbiju psole prvog kola...

u drugom smo proradili i glatko zbrisali sa 2-0 mali uz ples orlića...

meksiko je tukao urugvaj i situacija je uzavrela

odlucujuca utakmica i oplaaaa srbijo :djed

2-0 , prelepi golovi, igra...

sumnjao sam malo u naslove jer su nas vec vidjeli domaci novinari u finalu ali sada mogu da kazem ovi idu daleko ...

njima finale uz ovakvo angazovanje, ovaj prelije fudbal ne moz promaci...

ok bice dosta i polufinale , no realno ovo su odlicni igraci (jos su i nekompletni otisli ) i pokazuju kako se igra...

pre par godina prvaci evrope mladi...

pa polufinale...

sad ovi...

sta se desava posle pitaju se svi...

kako sta, srpska budalastina... pare i starlete :djed

:puca

no, sa ovakvim trenerima poput curcica, paunovica, nazire se novo vrjeme...

preporuka svima propratite prvenstvo svjeta za mlade, ima se sta vidjeti...

orlici ma zmajevi plesu ples...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 07 Jun 2015, 23:12

Fudbalska reprezentacija Srbije pobijedila je Azerbejdžan u prijateljskoj utakmici rezultatom 4:1.

Međutim, uskoro su se pojavili novi problemi među Orlovima.

Javnost je danas saznala za nemilu scenu na treningu, koja se dogodila protekle sedmice, a u kojoj su akteri bili Aleksandar Kolarov i Stefan Mitrović.

Poslije utakmice sa Azerbejdžanom, selektor Radovan Ćurčić je, odgovorio na pitanje novinara, o koškanju dvojice reprezentativaca, što se, ruku na srce, često dešava na treninzima.

Ćurčić je preuzeo odgovornost na sebe, rekavši da je od reprezentativaca i tražio "mušku igru", čvrste duele... Nervoza je, dodaje on, normalna i očekivana s obzirom na trenutni položaj Srbije u kvalifikacijama i vjerovatno presudni meč protiv Danske 13. juna u Kopenhagenu.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 08 Jun 2015, 07:44

curcic valjda smiruje tenzije... kolarov i ivanovic se preterano kurce, nije ovo prvi put... mitrovic je temperamentan ne treba mu puno...

naadrkane zvjezde, koje si daju pravo... ma, to je raspad, i krajnje je vrjeme te zvjezdice istjerati i ubaciti sve mlade i nove jer ovi ovdje sluye ya autograme, bahatost i frizure...

koji cemu kurac kolarov... a ivanovic? pa u svlacionici je neformalni gazda, prica i o treneru... daje si pravo... a rezultati? kur moj...

preko igraju za pare i kako im gayda kaze a ovdje seljacine umisljene...

tu treba ostaviti, ljajica, mitrovica, matica, tosica bambija, sulejmanija, dodati mladje a ostale mrsh u p maternu...

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 08 Jun 2015, 08:03

drugrankovic wrote:curcic valjda smiruje tenzije... kolarov i ivanovic se preterano kurce, nije ovo prvi put... mitrovic je temperamentan ne treba mu puno...

naadrkane zvjezde, koje si daju pravo... ma, to je raspad, i krajnje je vrjeme te zvjezdice istjerati i ubaciti sve mlade i nove jer ovi ovdje sluye ya autograme, bahatost i frizure...

koji cemu k.... kolarov... a ivanovic? pa u svlacionici je neformalni gazda, prica i o treneru... daje si pravo... a rezultati? kur moj...

preko igraju za pare i kako im gayda kaze a ovdje seljacine umisljene...

tu treba ostaviti, ljajica, mitrovica, matica, tosica bambija, sulejmanija, dodati mladje a ostale mrsh u p maternu...
Upravo tako!
Srbija odavno nema igru ni rezultat.Smjenjuju se selektori,pomaka niotkud.Istina,u pjevačkim vještinama mogu im pozavidjeti i bosanci koji se kale u Zvezdama Granda.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 14 Jun 2015, 10:12

nema rezultate i nece imati sa ovakvim stavom...
igraci misle na splavove, i setanje po svjetksim plazama, a treneri su deo podguyne msinerije fss...

rekao sam vec, ivanovic i kolarov umislili da su bog, pa si daju za pravo da svakog kritikuju... kolarov debil ne more jedan pas uputiti...
slicno i ostali osim matica...

zvejzde toboz u svjetu u najjacim klubovima? ma kurac, tamo se slepaju uz druge asove...

i tamo ne smeju da se kurce...

a igra? svasta... unazad, polako, dok drugi pa i jermenci, brzo resavaju loptu, kontre sevaju, igra se na gol vise... a ovdje, sve neke taktike ...

fudbal je potpuno iskvaren, razznim djubradima, mafijsima, menadzerima sipcima...

no doso je do dna... sad im to vise prolazit nece, i sadce valjda leteti svi, a doce oni istinski poput antica, jugovic, i nepotkupljivih... kojima ne moze drugi da diriguje...

a za jermeniju ubaciti kompletnu reprezentaciju do 20 godina koja je jutros izborila plasman u polufinale sv prvenstva i pokazala kako se igra fudbal, onaj lepi, pun shansi, i bori za reprezetaciju...

uz nove ljude na chelu ne dozvoliti im da se pokvare...

jaki su na svim pozicijama, dati im matica, a ostalima aj mrsh u p materinu !

ucice deca u finae i ako ce imati zadatak da po drugi put pobjede ekipu malija koja je izbacila njemce favorizovane a prije toga tukla sve osim nas u grupi...

i onda finale i onda naravno, kom obojci kom opanci... po zlato djeo, kako ste izjavili i prije polaska... znate svoj cilj, njemu tezite i idete ulazuci znoj, muku, bol, znanje, ljubav prema otadzbini...

novi cileanci... samo ovaj put bez primjesa drugih repubika, i bez sankcija koje su prethodne sprijecile...

srbija je u polufinalu, iz grupe smrti, dje je otpao jedan od gl favorita meksiko... dakle ritam od pocetka, i nijesu stali...

gledajuci njih narod u srbiji se podsjetio sta je to fudbal... akcije, golovi, borba, brzina...

prelijepo za oko... a ne ove ushushkane babe koje brinu o starletama i letovanju na havajima oca im j.......

napred orlici po zlato!

laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini » 15 Jun 2015, 10:58

..najgora repka naex-yu prostorima...koji krkani...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 17 Jun 2015, 09:59

mladi do 20 godina igraju polufinale s malijem i vode 1-0 , bravo momci...

mali je u grupi "smrti" od nas izgubio 2-0, dobio jednog od favorita meksiko 2-0, i nereseno odigrao s jos jednm izrazitim favoritom urugvajem i rosao dalje, da bi u somini finala prosao, pa u cetvrt finalu izbacio najveceg favorita nemacku...

dobiti nekog dva puta na turniru je prakticno nemoguca misija, a pogotovo mali koji igra srcem i zele po svaku cjenu sto veci razultat za istoriju da naprave...

nasi reprezenttivci su odlicni, igraju izvanredan fudbal za oci, brzo i lijepo, nema palemudjenja vec pravi fudbal...

vodi ih odlican trener, i sve su sanse za novecileance...

hrabro momci, igraju i posle vodjstva odlicno i propustili su par sansi... to je fudbal, to je za uzivanje...

samo posle da ne bude ko po starom u srba... dodju pare, dodju splavovi, starlete, "ja sam jebena zvezda iz celzija" ... i do kurca...

ove staviti u spetembru u prvi tim sve dodati im sulejmanija i matica, a ostalima , ivanovicima, markovicima, ljajicima, kolarovima reci aj u pizdu mater... :mah

i eto nama za par godina dobrih razultata i dominacije...

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 17 Jun 2015, 10:11

..odmah i ubacit u a ekipu... :ok

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 17 Jun 2015, 10:56

to bi svako pametan uradio jer imati nove cileance treba iskoristiti... zna se sta su oni prije uradili u reprezentacijama bivse juge...

no treba i otjerat bagru iz saveza jer nema tu selameta opet ce biti protekcije, trenera po vezi picke materne... i palemudjenje taktike...

evo mali izjednacio krajem prvogp oluvremena, ono sto me i plasilo je da dobiti nekog dva puta na istom turniru je vise nego tesko, dali su gol sa 25 metara... pred kraj prvog... pomislio sam sad ce mali biti u psiholoskoj prednosti, ali su nasi opet poceli dobro drugo poluvreme...
no kolosalne prilike promasene opet... reko bi ranko, ne mirise na dobro jer se to obije o glavu, ali kako god siguran sam da nece odustat i bez obzira na ovu utakmicu ovo su fantasticni igraci i svojom igrom su odusevili sve... zaista majstori medju njima a plus kako se bore...

no eno i menadzera, sirom svjeta pojurise, i vec se pise da su gacinovic, milinkovic savic, rajkovic, zivkovic, saponjic, na meti mnogi timova oput celzija, sitija, barselone, milana, reala...

sto mu dodje opet isto jer je u pitanju nash jebeni bezobrzaluk posle, "imam are ja sam zvezda jebe mi se"... a klubovi kad dobiju ponude, prodace nego sta...

tako da bilo bi dobrod ih neko drzi pod okom i odma u reprezentaciju komplet sve ali tesko...

motka mora da radi prvo... evo i veceras pocinje prvenstvo do 21 evropsko u ceskoj, nasi su proslo igrali polufinale, pre toga osvojili... dakle mladi dolaze extra a sta biva posle vidjeli smo...

da mi je onog ivanovica mlatnut po glavi i reci idi u mitrovicu nal ivadu pa tamo pametuj zvezdo ubedjena... jebo te celzi da te jebo kad ti drugi odradjuje posao...

evo pogodismo precku, i jos jedan napad posle umalo ... ne mirise na dobro, da ne bude po narodnoj da na kraju skupo kosta...

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 17 Jun 2015, 11:24

..gledam zadnji petnest srbi mi djeluju nemocno...pomocni dobar.. :hihi

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 17 Jun 2015, 11:33

aham splasli su... evo kraj prvog produzetka...

ma ispucali su se i promasili stosta :lupa

no nema veze... kanjda ce penali...

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 17 Jun 2015, 11:40

goooooooooooooooooool

2:1

toooooooo

to je ono sto pricam... nema odustajanja... ko da smoshvabe sunac ti j.......

ajmo pa finale brazil - srbija

evo jos jedan zicer promasismo... srcku cu dobit :valja

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 17 Jun 2015, 11:45

ajajajaja opet zicer.... aj aja jajajajaj aj

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 17 Jun 2015, 11:48

jupiiii igrac manje za mali tooooo

e sad ranko planiraj nedelju sve u narodnu noshnju :valja

sa belu kosulju prsluche i shajku :djed

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 17 Jun 2015, 11:56

opet pogodismo precku :grana

pa dokle... evo jos jedan zice... mogli smo voditi 5-1 minimum

aj jos dva minuta i paljba na prozor ranko :djed

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1390 times

Post by Mala_Mu » 17 Jun 2015, 12:05

Opaaa cestitke :ok

Oni iz A tima ,se trebaju ugledati na mlade :djed

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 17 Jun 2015, 12:14

hvala malecna

a ne, nemaju se sta vise ugledati... njih u p mater da prostish :djed

mlade u a tim, i udri... za 3-4 godine, ce se iskaliti i s matorima na sceni i onda dominacija...

sjetimo se kakve je sve asove dala cileanska generacija, prosinecki, suker, mijatovic, savicevic, boksic...

e ali rat sjebo...

a sad samo pameti i ove momke odma od prve sledece utakmice protiv estonije u a tim i napred...

sve komplet s trenerom :djed

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 17 Jun 2015, 12:56

razgovor sa djavolom

I šta kažete, Srbi... Dobili ste Nemce posle 40 godina. Srećni ste sada. Pa, lepo. Sigurno sada mislite i da ste veliki tim. Da ćete daleko da dogurate... Da li ste onda spremni da čujete istinu? Da čujete kakva će vam sudbina biti. Jer vi ste improvizatori, samoljubi, vi ste gorda fudbalska nacija, majstori da poraze pretvarate u pobede, skromni umetnici sa megalomanskim ambicijama.”

Bio je 18. jun 2010. godine. Na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi igrali su Srbija i Nemačka. I pobedila je Srbija, onim golom Milana-Laneta Jovanovića nakon kojeg je izbezumljen od sreće završio u kanalu. Sreća neopisiva, svi smo pomislili uradićemo nešto veliko te godine.

Ali kad je pao mrak, neće san na oči.

Moj brat tek nedavno u Lisabonu, kada nam ni maestralan gol Matića nije pomogao protiv Portugala, ispričao mi je šta je sanjao one noći u Port Elizabetu.

U san mu je došao đavo.

Đavo: Šta je, mislite da ste već prvaci sveta?
Brat: Pusti me, bre, čoveče, da uživam. Dobili smo Nemce. Igramo sad sa Australijom i sve nam se posle otvara do polufinala. Pričaće se o nama, pišemo istoriju.

Đavo: Ništa vi neće pisati. Sa takvim stavom neće ni pobediti Australiju.
Brat: E, jeste, nećemo.

Đavo: Nećete, sve što ste ikad uradili bila je čista improvizacija. Ne možete vi da pobegnete od vašeg karaktera. Niste vi pobednici.
Nego, je l hoćeš da čuješ šta će sve da bude?
Brat: Hoću, ‘ajde baš da čujem.

Đavo: Smenićete Radomira Antića. Opasno ćete se posvađati i sve će krenuti nizbrdo.
Brat: Ma, o čemu ti trućaš. Kakva smena, kakvi bakrači. Voli ga narod, doveo nas na Mundijal, stvorio kult reprezentacije, uterao milione evra u kasu. Ne bulazni, smejaće ti se ljudi.

Đavo: Ma, stani čoveče, ne zanosi se, nisam ti sve ispričao.
Brat: Šta?! Ima još?!

Đavo: Naravno da ima. Hoćeš da čuješ, je l si spreman?
Brat: E, da čujem, pa kud puklo. Hajde, baš da te čujem.

Đavo: Posle haosa na Mundijalu igraćete kvalifikacije za Evro 2012. I na startu ćete izgubiti od Estonije.
Brat: E, jeeeeste. Od Estooonije.

Đavo: Da, da. Od Estonije. I to kod kuće. Pocepaće vas 3:1. To je karma. Bili ste neiskreni, svađali ste se oko para, sujeta vam je pojela dušu.
Brat: Ti pričaš o duši, o Bože...

Đavo: Da, da, izgubićete je potpuno nešto kasnije u Đenovi.
Brat: Ma, o čemu ti opet? Dosta više o nevoljama

Đavo: Da ti pričam dalje?
Brat: Ako baš moraš...

Đavo: Biće neka utakmica u Italiji i obrukaćete se kao nikad u životu. Neki navijači će praviti haos, uzeće vam bodove, smejaće vam se cela Evropa.
Brat: Možemo li da završimo...

Đavo: Ne, ne tek sam počeo. Posle toga ćete igrati revanš sa Estonijom. Vodićete 1:0 do pred kraj meča, a onda će vam neki Vasiljev zabiti golčinu da će vam uši brideti od Talina do Beograda.
Đavo: E, a sada krešendo!
Brat: Nemoj više, molim te.

Đavo: Slušaj, slušaj. Ovo je najsmešnije.
Đavo: Stalno pričate kako igrate najbolje onda kada je najteže. Molim te, podseti me kada je to bilo? Koga zavaravate? Biće jedna utakmica u Sloveniji. Slovencima ništa neće značiti, a vama će pobeda trebati za baraž. I je l znaš šta će da bude?
Brat: Ne želim da znam.

Đavo: Ne, ne, slušaj. Zanimljivo je. Igraćete u Mariboru, a primićete gol iz Italije. :haha Dare Vršič! Zapamti to ime. I onda će vam Bog dati novu šansu. Biće valjda neki penal, ali ćete i njega da promašite. Baj, baj. Ništa od učešća na Evru!!! Toliko o tome da igrate najbolje kada je najteže.
Brat: Završi li više?

Đavo: Jok, bre. Šta vi ono rekoste, da ste evropski Brazilci?! E, ti Brazilci će i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine da dobijaju lekcije od raznih udruženja građana. Igraćete sa Makedonijom. Oni će se noć pre utakmice potući međusobno u hotelu, opšti haos, skandal... Naskakaće jedni na druge k’o oro da igraju. A, onda će da izađu na teren i da vas pobede bez svojih najboljih igrača. :grana
Đavo: Onda će vaš selektor u meču sa Hrvatima da izvede neki čudan tim, ni njemu poptuno jasan, koji će naravno da izgubi. Al’ ni po jada što ćete da izgubite, nego što će biti smešni golovi, obrukaćete se.

Đavo: Slušaj. I ja sam se više umorio od vaših gluposti. Ne vredi, niste tim, nemate sistem, nemate igru, nemate selektora, ne ginete za reprezentaciju, oni što vam vode fudbal misle da igra zbog njih postoji...
Đavo: Samo još ovo i neću više da te zadržavam. Igraćete utakmicu sa Albanijom. I sleteće vam dron sa nekom zastavom, koja će opasno da vas isprovicira. I vi ćete da nasednete na provokaciju. Navijači će da tuku njihove igrače... Ma, šta navijači?! I redari će, bre, da ih tuku i šutiraju. Aj, ja, ja, ja... Ni na treće uzastopno veliko takmičenje nećete otići, moji evropski Brazilci. :zid

Brat: E, sad je dosta. Preterao si. Nema šanse da se to desi. Pričaj ti šta hoćeš, ali mi ćemo sada biti pravci sveta!!!

Đavo: Dobro, lepi. Vidimo se za pet godina.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 17 Jun 2015, 13:36

..povjesni uspjeh..najveci srbije..posli gola se otvorilo i zssluzeno finale srbi puno konkretniji doduse i nespretniji...malo me muci jedino onaj pe al :hm

Post Reply

Return to “Fudbal”