Igrica je Red Dead Redemption Kajbojska, naravno

Krokodil Behko wrote:Eee izvinjavam seNije 2.1 nego mi je 2.3 procesor. tačnije, AMD turion(tm) II P520 dual-core processor 2.3 ghz, a grafička je neka AMD mobility radeon 5000, memory size 1024 MB, memorx type DDR3,

Pa ja rekoh da mi je to grafika a ne RAM. RAM-a i imam 2GB.Salahuddin wrote:Behko, zar imas samo 1024 MB RAM memorije? Neces ovu igricu moci igrati sa tim. Ovdje se trazi 2 GB sto je duplo vise nego sto ti imas.
Rum wrote:Krokodil Behko wrote:Eee izvinjavam seNije 2.1 nego mi je 2.3 procesor. tačnije, AMD turion(tm) II P520 dual-core processor 2.3 ghz, a grafička je neka AMD mobility radeon 5000, memory size 1024 MB, memorx type DDR3,
Pa nema ta igrica za pc samo xbox i playstation
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Zvanični sajt te video igre tvrdi drugačije.gospođa Brams wrote:
Inače, ta igra službeno za PC ne postoji.

Nekoliko puta je skuplji od HDD.Krokodil Behko wrote:Pošto je taj SSD?

Neka fala. Radije ću promijeniti PC ili laptop.Vladimir RUS wrote:Nekoliko puta je skuplji od HDD.Krokodil Behko wrote:Pošto je taj SSD?
Pa to je beta verzija, dakle igra se još razvija, vjerojatno je omogućen download u ograničenom području određenom broju ljudi u svrhu testiranja igre, da se vidi kako radi i šta trebaju popravljat.Krokodil Behko wrote:Zvanični sajt te video igre tvrdi drugačije.gospođa Brams wrote:
Inače, ta igra službeno za PC ne postoji.
http://reddeadredemptionpc.org/
E jedino što sam dobio čudnu obavijest, da se nalazim u egzotičnom dijelu planete, pa ne mogu sad odavde izvršiti download, nego s nekog normalnijeg mjesta na planeti

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest