na sudu to ne pomaze

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Da je i najbolja osoba na svijetu, ona je decenijama uživala u luksuzu i bogatstvu i samim tim je ne smatram nedužnomtuzlak1212 wrote: 24 Dec 2024, 13:02 Ma znam sta se hoce reci al ne znas da je kriva, ne znam ni ja, moze bit da je gora od Assada i vise zla od njeg a mozda je govorila nemoj a nije se mogla razvest u Siriji, dje ces se razvest od diktatora, mislim skontaj da u isto vrijeme jaci od nje nisu smjeli za Diddya reci koji je slabiji od Assada i to u demokratskoj zemlji, koliko tek ona nema nikakva prava tu ni da misli ni da prne.
Ne treba sudit napamet kakav je ko
Ti isto ko da iz neke ljubomore pises, ja tebe ne kontamNice wrote: 25 Dec 2024, 10:40Da je i najbolja osoba na svijetu, ona je decenijama uživala u luksuzu i bogatstvu i samim tim je ne smatram nedužnomtuzlak1212 wrote: 24 Dec 2024, 13:02 Ma znam sta se hoce reci al ne znas da je kriva, ne znam ni ja, moze bit da je gora od Assada i vise zla od njeg a mozda je govorila nemoj a nije se mogla razvest u Siriji, dje ces se razvest od diktatora, mislim skontaj da u isto vrijeme jaci od nje nisu smjeli za Diddya reci koji je slabiji od Assada i to u demokratskoj zemlji, koliko tek ona nema nikakva prava tu ni da misli ni da prne.
Ne treba sudit napamet kakav je ko
Naravno, ti je možeš smatrati anđelom, to je tvoje mišljenje
Pasaga wrote: 24 Dec 2024, 13:36 ona ce otic ....
On,nema sanse
U dozivotnom je zatvoru,robiji
Da ga Puto pusti sa onolikom lovom,pgt zlatom .....heheeee .....![]()
E ovdje podvlačimo crtutuzlak1212 wrote: 25 Dec 2024, 10:47Ti isto ko da iz neke ljubomore pises, ja tebe ne kontamNice wrote: 25 Dec 2024, 10:40
Da je i najbolja osoba na svijetu, ona je decenijama uživala u luksuzu i bogatstvu i samim tim je ne smatram nedužnom
Naravno, ti je možeš smatrati anđelom, to je tvoje mišljenje
Pa Assad je imao luksuz nevezan za ubistva, luksuz je rezultat vlasnistva nad dobrostojecom drzavom sve do pobune, on je ubijao zbog politickih ciljeva i drugih stvari a hanuma bi mu uzivala u luksuzu i ovako i onako
Trebamo i Kim Jong Unu, Putinu, Jingpingu, Lavrovu i slicnoj klapi razapet sve supruge i ljubavnice posto po to jer uzivaju u luksuzu a oni ubice, gdje je tu kraj, gdje povlacimo crtu? Ne kazem da je iko andjeo al zena nije kriva ako se ne dokaze da je kriva samo to hocu da kazem a argument da je kriva jer je uzivala u luksuzu zene predsjednika nije argument nego ljubomora
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest