Bosna Šapatom Pade

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9791 times
Been thanked: 16442 times
Status: Offline

Re: Bosna Šapatom Pade

Post by spacebound » 27 Dec 2024, 14:36

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25097 times
Been thanked: 25510 times

Post by ironman » 27 Dec 2024, 14:48

A ne znam...produkti sistema.
Jos su trebali i Sekulu spomenut.
dream of spring...

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13870 times
Been thanked: 22810 times

Post by Fuddo » 27 Dec 2024, 15:14

Strasno.
Kakvo smece decenijama tu ordinira i pisa se ljudima po zdravom razumu, dobro je iko normalan.
Materi on svojoj sebi brata napravio, pu!
Dozvolite da se obratimo

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 27 Dec 2024, 16:04

Kazaz...koristan ko bradavice na divljem vepru.
Isto ko i trenutna tv Sa.
dream of spring...

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2751 times
Been thanked: 22788 times

Post by HAVANA » 27 Dec 2024, 16:21

Ne znam koji me vise nervira i ciji postupci a kad gledam sta jedan radi, kad citam i znam sta je drugi sa svojim radio ,opet me nervira.Ne treba nista ni citat ni gledat. :ha Dabogda skiknuli svi. "Poručio nam je da se 'odnosi sa srpskom i hrvatskom stranom neće se popraviti popuštanjem, već čvrstim stavovima.'Opet je iznosio neistine kako smo popuštali i udovoljavali SNSD-u i HDZ-u. On koji je udovoljavajući Srbiji i SNSD-u priznao da je uništio proces revizije presude protiv Srbije On koji je udovoljavajući SNSD-u i Srbiji Bosnu i Hercegovinu skinuo sa puta članstva u NATO-u i parkirao nas na put saradnje sa NATO-om. On koji je udovoljavajući Hrvatskoj i HDZ-u potpisao u Mostaru 'legitimno predstavljanje' onako kako ga vidi HDZ", naveo je Konaković.
Rekao je i da je Izetbegović u restoranu Barka u Istočnom Sarajevu udovoljavajući Srbiji, Hrvatskoj, SNSD-u i HDZ-u potpisao i uveo u sistem odlučivanja "mehanizam koordinacije" zbog kojeg danas kantonalni organi blokiraju državne institucije.
Dodao je da je Izetbegović u prošlom mandatu priznao da HDZ ima više ministara i više pozicija od SDA na državnom.
"On kaže nama koji danas imamo duplo više pozicija od HDZ-a u Vladi FBiH kaže da nema popuštanja. On koji je u prošlom mandatu udovoljavajući SNSD-u dao četiri ministarske pozicije u Vijeću ministara kaže nama da nema popuštanja. Danas SNSD ima tri ministarske pozicije, vratili smo četvrtu nazad i pored toga vratili balans u agencijama kojim je trgovao predsjednik SDA. Zapad ga nije zanimao, a na Istoku je prosuo kapital i narušio ugled koji naša zemlja imala. Aminovao sve propale procese privatizacije u kojim su korist imali njemu bliski ljudi", kaže Konaković.
Optužio ga je i da svim snagama ruši pravosudni sistem, jer su presuđeni kriminalci iz redova SDA.

"Napada Ustavni sud jer ovog puta ne može imenovati supruge stranačkih kolega. Negira dokaze da nemaju diplome, negira dokaze da su prisluškivali novinare, sudije, tužioce i političke oponente. I još mnogo, mnogo toga ima za nabrojati. Izbjegava javne debate, izbjegava i javne susrete gdje bi mogli pred ljudima razgovarati. Bježi jer je tako navikao, bježao je i kad se nije smjelo bježati. Sakriven, ovog puta duboko u politički trezor, zaštićen tijelima budžetskih parazita koji svakodnevno šire iste laži, izađe, izbaci iz sebe gomilu laži i opet se u trezor vrati. Nećeš moći tako dovijeka Bakire Izetbegoviću, negdje će nam se putevi sastati", zaključio je Konaković.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3879 times
Been thanked: 2917 times

Post by Pasaga » 27 Dec 2024, 16:38

ironman wrote: 27 Dec 2024, 16:04 Kazaz...koristan ko bradavice na divljem vepru.
DOKAZANI ALKOS
PRATM GA DUGO
nerazumijem kome je njegov stav,misljenje relevantno,validno
vrlo opasan sa svojim narativom
ako doceka novu vlast,malo normalniju,samo sankcionisat ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 27 Dec 2024, 16:39

Pasaga wrote: 27 Dec 2024, 16:38
ironman wrote: 27 Dec 2024, 16:04 Kazaz...koristan ko bradavice na divljem vepru.
DOKAZANI ALKOS
PRATM GA DUGO
nerazumijem kome je njegov stav,misljenje relevantno,validno
vrlo opasan sa svojim narativom
ako doceka novu vlast,malo normalniju,samo sankcionisat ....
Nikome.
dream of spring...

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 27 Dec 2024, 17:02

zemlja se zaklela

nista se nece sakrit
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 27 Dec 2024, 17:17

HAVANA wrote: 27 Dec 2024, 16:21 Ne znam koji me vise nervira i ciji postupci a kad gledam sta jedan radi, kad citam i znam sta je drugi sa svojim radio ,opet me nervira.Ne treba nista ni citat ni gledat. :ha Dabogda skiknuli svi. "Poručio nam je da se 'odnosi sa srpskom i hrvatskom stranom neće se popraviti popuštanjem, već čvrstim stavovima.'Opet je iznosio neistine kako smo popuštali i udovoljavali SNSD-u i HDZ-u. On koji je udovoljavajući Srbiji i SNSD-u priznao da je uništio proces revizije presude protiv Srbije On koji je udovoljavajući SNSD-u i Srbiji Bosnu i Hercegovinu skinuo sa puta članstva u NATO-u i parkirao nas na put saradnje sa NATO-om. On koji je udovoljavajući Hrvatskoj i HDZ-u potpisao u Mostaru 'legitimno predstavljanje' onako kako ga vidi HDZ", naveo je Konaković.
Rekao je i da je Izetbegović u restoranu Barka u Istočnom Sarajevu udovoljavajući Srbiji, Hrvatskoj, SNSD-u i HDZ-u potpisao i uveo u sistem odlučivanja "mehanizam koordinacije" zbog kojeg danas kantonalni organi blokiraju državne institucije.
Dodao je da je Izetbegović u prošlom mandatu priznao da HDZ ima više ministara i više pozicija od SDA na državnom.
"On kaže nama koji danas imamo duplo više pozicija od HDZ-a u Vladi FBiH kaže da nema popuštanja. On koji je u prošlom mandatu udovoljavajući SNSD-u dao četiri ministarske pozicije u Vijeću ministara kaže nama da nema popuštanja. Danas SNSD ima tri ministarske pozicije, vratili smo četvrtu nazad i pored toga vratili balans u agencijama kojim je trgovao predsjednik SDA. Zapad ga nije zanimao, a na Istoku je prosuo kapital i narušio ugled koji naša zemlja imala. Aminovao sve propale procese privatizacije u kojim su korist imali njemu bliski ljudi", kaže Konaković.
Optužio ga je i da svim snagama ruši pravosudni sistem, jer su presuđeni kriminalci iz redova SDA.

"Napada Ustavni sud jer ovog puta ne može imenovati supruge stranačkih kolega. Negira dokaze da nemaju diplome, negira dokaze da su prisluškivali novinare, sudije, tužioce i političke oponente. I još mnogo, mnogo toga ima za nabrojati. Izbjegava javne debate, izbjegava i javne susrete gdje bi mogli pred ljudima razgovarati. Bježi jer je tako navikao, bježao je i kad se nije smjelo bježati. Sakriven, ovog puta duboko u politički trezor, zaštićen tijelima budžetskih parazita koji svakodnevno šire iste laži, izađe, izbaci iz sebe gomilu laži i opet se u trezor vrati. Nećeš moći tako dovijeka Bakire Izetbegoviću, negdje će nam se putevi sastati", zaključio je Konaković.
Sve to za sta ga optuzuje radi upravo on, najveci smrad medju bosnjackim smradovima, a nije da konkurencija nije jaka, jos od abdic fikreta.
I ovo ponavlja ko robotic svaki put samo da se ne dotakne onog sto se konkretno desava, ni rijeci o jaranu i najboljem ministru kojeg su jucer uhapsili. Sta god se desi, on samo vice baakiirrrr seebijaaaa…a u sve je upetljan.
Ne znam samo kome ovu suplju vise moze prodati?
Dozvolite da se obratimo

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21764 times
Been thanked: 19804 times

Post by Masamune » 27 Dec 2024, 17:35

Pa nije baš šuplja, ali ima i njegovog masla tu poprilično. I sa tim retorikama isključivo protiv Bakira i SDA NiP samo može još više pasti u očima ljudi, jer ne nude ništa konkretno godinama uz sve one afere koji se vežu pogotovo za njega.

Bošnjačka elita treba skloniti i Dinu i Bakira i Nermina. Treba tu jedan debeli reset i onda nastup sa zajedničkim snagama.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 27 Dec 2024, 17:54

Masamune wrote: 27 Dec 2024, 17:35 Pa nije baš šuplja, ali ima i njegovog masla tu poprilično. I sa tim retorikama isključivo protiv Bakira i SDA NiP samo može još više pasti u očima ljudi, jer ne nude ništa konkretno godinama uz sve one afere koji se vežu pogotovo za njega.

Bošnjačka elita treba skloniti i Dinu i Bakira i Nermina. Treba tu jedan debeli reset i onda nastup sa zajedničkim snagama.
Suplja je, pogotovo ovo za reviziju tuzbe.
Ima Bake masu aferima, al ovo je zesca nebuloza.
Dozvolite da se obratimo

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 27 Dec 2024, 18:13

Kako god, Bakira treba maknuti zajedno sa ovom dvojicom. Sva trojica doprinose destrukciji odnosa među Bošnjacima.

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 27 Dec 2024, 18:27

Masamune wrote: 27 Dec 2024, 18:13 Kako god, Bakira treba maknuti zajedno sa ovom dvojicom. Sva trojica doprinose destrukciji odnosa među Bošnjacima.
ima njiha pofino,dozivotna zabrana bilo koje funkcije,pa i kondukter
samo sto ce kurve presvuc dresove....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 27 Dec 2024, 18:30

Za smjenu u vrhu sda odgovara clanstvo sda.
Ali Bakir ne moze u istu recenicu sa kiflom i ovim jadom iz sdp- a.
Ni blizu .
dream of spring...

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 27 Dec 2024, 20:25

Bome gledajući kako vjetrovi pušu u RS-u izgleda se Dodiku opasno trese stolica. Ovo hapšenje Nešića nije došlo džaba u ovom trenutku.

Očigledno su oni lešinari oko Dodika nanjušili krv i krenuli su u akciju čim je malo pokazao slabost, a po svemu sudeći ih gura i sam Vučić.

Ako Dodik opstane ne bi me čudilo da vidimo neki NiP 2.0 u RS.

baton
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 463 times
Been thanked: 1038 times

Post by baton » 27 Dec 2024, 21:11

Ovo mi malo ličilo na povlačenje(bježanje)Dodika iz politike..ali Nešić je tu nešto zabrljao.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4314 times
Been thanked: 3241 times

Post by Melek » 27 Dec 2024, 22:15

Fuddo wrote: 27 Dec 2024, 15:14

Strasno.
Kakvo smece decenijama tu ordinira i pisa se ljudima po zdravom razumu, dobro je iko normalan.
Materi on svojoj sebi brata napravio, pu!
Ispade nam ipak mnogo pametniji onaj himbecil od ovog hakademika :D.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja » 27 Dec 2024, 22:20

Sda nece nazad radi bakira koji je blizi iranu i turskoj nego zapadu

Eventualno ako uklone baketa i dovedu nekog novog tihica
Ali slaba fajda jer pidmladak u stilu zahiragica i onog jahje je i radikalniji od bakira😂

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4314 times
Been thanked: 3241 times

Post by Melek » 27 Dec 2024, 22:24

bosnjakinja wrote: 27 Dec 2024, 22:20 Sda nece nazad radi bakira koji je blizi iranu i turskoj nego zapadu

Eventualno ako uklone baketa i dovedu nekog novog tihica
Ali slaba fajda jer pidmladak u stilu zahiragica i onog jahje je i radikalniji od bakira😂
Nije on bliži Iranu nego zapadu već iskazuje poštovanje zemlji koja nam je dobro pomogla da se spasimo. A to pokazuje djonovski obraz ovih drugih kojih je toga Irana sramota.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 28 Dec 2024, 09:06

dream of spring...