Pa koliko to ima kretena na svijetu!?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Ko masturbira ruke će mu zatrudnjeti na onom svijetu
a sta ko ne masturbira vec onako lagano
a ? 
Question everything.
izazvani ?String wrote:e taj ce imati pobacajrethna wrote:a sta ko ne masturbira vec onako laganoa ?
Question everything.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
hahahaha ko masturbira ruke će mu zatrudnjeti hahahahahhahaha... i kad mi neko kaže da su vjernici pametni
Po njihovim riječima ne da će mi ruka zatrudnjetu na onom svijetu, nego bih mogao roditi jedno desetero djece.
Po njihovim riječima ne da će mi ruka zatrudnjetu na onom svijetu, nego bih mogao roditi jedno desetero djece.
nemoj tako .... ovaj zbunjeni gore preočito nema s vjerom ništa .... ne žali se na toleranciju ako i sam nisi takavPodrinjac wrote:hahahaha ko masturbira ruke će mu zatrudnjeti hahahahahhahaha... i kad mi neko kaže da su vjernici pametni![]()
zar samo desetoro : hm čestitam
Habibti, ya nour el - ain... 
- Podrinjac
- Forum [Bot]
Nije jedini vjerski pametnjeković koji mlati ove bisere, naslušao sam ih se dosta. Svi oni imaju neku svoju tezu i po neku 'pametnu'.storm wrote:nemoj tako .... ovaj zbunjeni gore preočito nema s vjerom ništa .... ne žali se na toleranciju ako i sam nisi takavPodrinjac wrote:hahahaha ko masturbira ruke će mu zatrudnjeti hahahahahhahaha... i kad mi neko kaže da su vjernici pametni![]()
Najmanje desetero.
mozda broji sedmicnostorm wrote:nemoj tako .... ovaj zbunjeni gore preočito nema s vjerom ništa .... ne žali se na toleranciju ako i sam nisi takavPodrinjac wrote:hahahaha ko masturbira ruke će mu zatrudnjeti hahahahahhahaha... i kad mi neko kaže da su vjernici pametni![]()
Question everything.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Podrinjac wrote: Nije jedini vjerski pametnjeković koji mlati ove bisere, naslušao sam ih se dosta.
Jašta si. Juče iz bešike izašo.
A važi li ovo za žene?
Pitas da se pocnes brigati ili da ne pocinjes dirati? 
Question everything.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
Naravno da važi. Ima i vas svakakvih.Maja wrote:Podrinjac wrote: Nije jedini vjerski pametnjeković koji mlati ove bisere, naslušao sam ih se dosta.
Jašta si. Juče iz bešike izašo.
A važi li ovo za žene?
Re: Pa koliko to ima kretena na svijetu!?
Bio je jedan slučaj uglednog pravnika koji je bio zdrav zdravcat ..a onda se nešto naglo s njim dogodilo...Zapravo žalio se liječniku kako osjeća da mu se nešto stalno penje, gmiže niz kralježnicu a liječnik se gotovo nasmijao rekavši da to nije ništa...Došao čovjek kući i podivljao bez razloga...ženu je isjekao a mala djevojčica je uspjela pobjeći na balkon...kad je shvatio što je učinio ...ubio se...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
- Status: Online
Samom sebi ubrizgava zmijski otrov!

- Doktori su mi ispitivali kožu i bili su veoma začuđeni - rekao je Ludwin. Hemotoksini u zmijskom otrovu napadaju ljudsko tijelo, a u koktelu od tri različite zvečarke mogu da dovedu do smrti za manje od pola sata. Međutim, Ludwin nema strah. On sebi injekcijama ubrizgava zmijski otrov u pokušaju da pronađe lijek za besmrtnost, prenio je Telegraf.
Prema njegovim riječima, on nije medicinski potkovan, nije čak završio ni srednju školu, a mnogi medicinski radnici su zgroženi što on čak nema ni sterilnu opremu kojom sebi ubrizgava otrov.
Pogledajte video.
[ytube][/ytube]
Re: Samom sebi ubrizgava zmijski otrov!
Pa kako pricaju, da su ubodi pčela koristni protiv reume, moglo bi i to imati smisla u pravim dozama
Mozda bi se i ja izljecio fobije od zmija
Mozda bi se i ja izljecio fobije od zmija
Habibti, ya nour el - ain... 
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Lijek za besmrtnost
sacuvaj me boze
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
hh?Biba wrote:pa boje da je nešto od kornjača sebi ubrizgavo...valjda one dulje žive ...ma šalim se...dobro zagorka reče, besmrtnost...
..al mora se priznati da izgleda vrlo mladoliko...al opet neki tak izgleaju i bez gujinog otrova..ja znam samo da je duvanski dobar
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Tako neki kažu i za pušače, alkose, narkomane, nezdravojedce, mesoždere, vegetarijance, paraglajdere, alipiniste, akrobate, atlete, prostitutke...radi nešto što normalnom čovjeku sigurno ne bi palo na pamet
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Pa slicni nam nickovi.Zagorka wrote:hh?Biba wrote:pa boje da je nešto od kornjača sebi ubrizgavo...valjda one dulje žive ...ma šalim se...dobro zagorka reče, besmrtnost...
..al mora se priznati da izgleda vrlo mladoliko...al opet neki tak izgleaju i bez gujinog otrova..ja znam samo da je duvanski dobar
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Pa koji bi ti izabrala od ta dva...ama ne bi mene ni gujini otrovi ubili kolko u meni otrofa ima bogu mi...ma treba to znati s otrovima....pa jai mackama mjerim kolko praha tabletice greba dati da popiju...nije ni jedna crmla vala..ma lnaj blento oce bit besmrtan a ne zna da smo besmrtni na dva nacina...budaletina da li budaletina..ccc..Zagorka wrote:hh?Biba wrote:pa boje da je nešto od kornjača sebi ubrizgavo...valjda one dulje žive ...ma šalim se...dobro zagorka reče, besmrtnost...