Izbor forumaša 2024. godine KOMENTARI
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22858 times
- Been thanked: 20951 times
- Status: Offline
Re: Izbor forumaša 2024. godine KOMENTARI
Iznenađuje me da neki to nisu primijetili do sad. Toga ima uvijek i to je normalno. Koliko god da sam ja lično u offsideu kod Duminja, a znam i zbog čega, ovo je pošteno.
U offsideu sam kod još nekih. I kod mene su neki tipa Zane koja nikad boda neće dobiti. Mister nije dovoljno aktivan i još neki... jednostavno nije bilo prostora, tako da ne spadaju svi u ovo.
U offsideu sam kod još nekih. I kod mene su neki tipa Zane koja nikad boda neće dobiti. Mister nije dovoljno aktivan i još neki... jednostavno nije bilo prostora, tako da ne spadaju svi u ovo.
Last edited by Masamune on 28 Dec 2024, 20:58, edited 2 times in total.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8247 times
- Been thanked: 19423 times
Ma vadi se koliko hoces al bezveze ti je sto nisi dao ni bod ChanuDuminjo wrote: 28 Dec 2024, 20:48A mozda i niste procitali neke od postova na nekim temama gdje je mozda neko od cetvroke uso u ofsajd ili napravio neku kapitalnu gresku nakon koje nema nazadMaja wrote: 28 Dec 2024, 19:28
Realno si glasao. Ne shvatam forumase (a masa ih je) koji nisu dali ni bod prvoj cetvorki, havana, imuno, morgen, chan. Al et.
Tako se moze komentarisati i reci za nekoga da je glasao ili nije glasao realno, ako cemo gledati površno, Ono hu-haj. I ako bismo tako gledali, ne treba nam glasanje nego hajmo hu-haj na trosjedu izabrati forumasa godine.
A ako se zatackamo, malo razmislimo i udjemo dublje, onda je svako glasao realno jer svako ima svoj realan razlog za takvo glasanje.
Realno je da svako ima pravo na misljenje, slobodu izrazavanja svojih misli i na ovaj nacin, glasanjem, iskaze to svoje misljenje.
Na kraju krajeva, glas je njegov pa makar ga i cukama bacio. I to je kvalitet, demokratija a ne hu-haj neki izbor nekoga ili necega.
- Maja
- Administrator

Ma on i pizaro su uvijek nastupali subjektivno, pocevsi od dade pa daljespacebound wrote: 28 Dec 2024, 20:52 Pa sam si rekao, svako ima pravo na misljenja, pa tako i Maja, ja, peti i deseti da kazemo da je nesto sranje.
Opet, i ti glasovi se broje.
- Maja
- Administrator

- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2791 times
- Been thanked: 8796 times
Ja sam svoju dvadesetku obrazlozio prije glasanja.
Ako vec neko mora da nas napusti, neka to bude doticni. Inace, nije bilo bosnjakinje na listi. Nepravda
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26200 times
- Been thanked: 26825 times
Auh dobro si.
To sam zaboravio..ne zamjeri.
Jasno ko dan sve,do mene je.
dream of spring...
- Duminjo
- Urednik foruma

Ne citaš napisanoMaja wrote: 28 Dec 2024, 20:55Ma vadi se koliko hoces al bezveze ti je sto nisi dao ni bod ChanuDuminjo wrote: 28 Dec 2024, 20:48
A mozda i niste procitali neke od postova na nekim temama gdje je mozda neko od cetvroke uso u ofsajd ili napravio neku kapitalnu gresku nakon koje nema nazad
Tako se moze komentarisati i reci za nekoga da je glasao ili nije glasao realno, ako cemo gledati površno, Ono hu-haj. I ako bismo tako gledali, ne treba nam glasanje nego hajmo hu-haj na trosjedu izabrati forumasa godine.
A ako se zatackamo, malo razmislimo i udjemo dublje, onda je svako glasao realno jer svako ima svoj realan razlog za takvo glasanje.
Realno je da svako ima pravo na misljenje, slobodu izrazavanja svojih misli i na ovaj nacin, glasanjem, iskaze to svoje misljenje.
Na kraju krajeva, glas je njegov pa makar ga i cukama bacio. I to je kvalitet, demokratija a ne hu-haj neki izbor nekoga ili necega.
- Duminjo
- Urednik foruma

Slazem se.spacebound wrote: 28 Dec 2024, 20:52 Pa sam si rekao, svako ima pravo na misljenja, pa tako i Maja, ja, peti i deseti da kazemo da je nesto sranje.
Opet, i ti glasovi se broje.
Medjutim, kada iskazujemo svoje misljenje, onda ne trebamo tvrditi da je to realno. Sve ostalo stoji.
- Duminjo
- Urednik foruma

Odoh Po ulje. 10 Dana nemam ulja. Sve przim na suho i jedem crno
- Maja
- Administrator

Naravno da je realno jer po pravilu glasas za forumasa godine i ako ne das ni bod nekom ko je u top 4, onda je do tebe. Eto idi sad.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3949 times
- Been thanked: 2972 times
pa imas li koju konu,jadan
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10024 times
- Been thanked: 11909 times
- Status: Online
Mensečini, dao sam svima od vodećih.
Možda Havani malo manje od preostalih troje, ali to je zbog onog od prije par godina, kad se bunio protiv potencijalnog proglašenja forumašem godine, pa reko ionako mu nije stalo
Laseru ne dadoh ništa, zbog one zabune s početnim spiskom, pa reko ni njemu nije stalo
Možda Havani malo manje od preostalih troje, ali to je zbog onog od prije par godina, kad se bunio protiv potencijalnog proglašenja forumašem godine, pa reko ionako mu nije stalo
Laseru ne dadoh ništa, zbog one zabune s početnim spiskom, pa reko ni njemu nije stalo
- ironman
- sirius

Ja sam sa tim spiskom zayebo..
Laser i Nazif ,to priznajem.
Ako dozivimo nagodinu ispravicu se.
Laser i Nazif ,to priznajem.
Ako dozivimo nagodinu ispravicu se.
dream of spring...
- Duminjo
- Urednik foruma

Normalno da je do mene jer je moj glas. Isto ko i moja plata. Kad se ozeniš više nije moja, onda je naša.. e tako i glasanje. Dok je covjek svoj, samostalan, neovisan, sam misli svojom glavom i daje svoj glas kako on hoce a ne glasa onako kako ga Administratorica Maja i urednica Spejsa savjetuju, jer je tako realno.. eto vam objemaMaja wrote: 28 Dec 2024, 21:13 Naravno da je realno jer po pravilu glasas za forumasa godine i ako ne das ni bod nekom ko je u top 4, onda je do tebe. Eto idi sad.
Uticete na ostale glasace ovom pricom i opravdano, uz gore vidljive dokaze, trazicu od Behka da ponisti izbore i raspiše nove, vanredne
- ironman
- sirius

A mozemo ostavit Zanki i Fudu u tehnickom mandatu do nagodinu.
Sta fali.
Sta fali.
dream of spring...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10024 times
- Been thanked: 11909 times
- Status: Online
Duminjo wrote: 28 Dec 2024, 21:23Normalno da je do mene jer je moj glas. Isto ko i moja plata. Kad se ozeniš više nije moja, onda je naša.. e tako i glasanje. Dok je covjek svoj, samostalan, neovisan, sam misli svojom glavom i daje svoj glas kako on hoce a ne glasa onako kako ga Administratorica Maja i urednica Spejsa savjetuju, jer je tako realno.. eto vam objemaMaja wrote: 28 Dec 2024, 21:13 Naravno da je realno jer po pravilu glasas za forumasa godine i ako ne das ni bod nekom ko je u top 4, onda je do tebe. Eto idi sad.![]()
Uticete na ostale glasace ovom pricom i opravdano, uz gore vidljive dokaze, trazicu od Behka da ponisti izbore i raspiše nove, vanredne![]()
Behko diskvalifikovan, zbog pogrešnog računanja i optužen za namještanje izbora.
- Duminjo
- Urednik foruma

Moramo izaci na ulice ili štrajkovati gladju.Krokodil Behko wrote: 28 Dec 2024, 21:25Duminjo wrote: 28 Dec 2024, 21:23
Normalno da je do mene jer je moj glas. Isto ko i moja plata. Kad se ozeniš više nije moja, onda je naša.. e tako i glasanje. Dok je covjek svoj, samostalan, neovisan, sam misli svojom glavom i daje svoj glas kako on hoce a ne glasa onako kako ga Administratorica Maja i urednica Spejsa savjetuju, jer je tako realno.. eto vam objema![]()
Uticete na ostale glasace ovom pricom i opravdano, uz gore vidljive dokaze, trazicu od Behka da ponisti izbore i raspiše nove, vanredne![]()
Behko diskvalifikovan, zbog pogrešnog računanja i optužen za namještanje izbora.
Ne zelim silu primjenjivati ili bilo kome prijetiti. Samo cu reci da mi je Memingen oko sat voznje
Kolko ti imaš do StoLca?
- Maja
- Administrator

Duminjo wrote: 28 Dec 2024, 21:23Normalno da je do mene jer je moj glas. Isto ko i moja plata. Kad se ozeniš više nije moja, onda je naša.. e tako i glasanje. Dok je covjek svoj, samostalan, neovisan, sam misli svojom glavom i daje svoj glas kako on hoce a ne glasa onako kako ga Administratorica Maja i urednica Spejsa savjetuju, jer je tako realno.. eto vam objemaMaja wrote: 28 Dec 2024, 21:13 Naravno da je realno jer po pravilu glasas za forumasa godine i ako ne das ni bod nekom ko je u top 4, onda je do tebe. Eto idi sad.![]()
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9193 times
- Been thanked: 5875 times
Čuj zašto?
Stimo Malboru da se odmaknu od konkurencije, a Morgen I Havana nisu dali ni meni.
The Dark Side Of The Forum...
- Maja
- Administrator

Posteno 
Ja sam stavila Nazifa i Generala na vrh kao vid podrske jer poticu pisanje drugih, iako je nazif jedan ekstrem a general potpuno drugi i iako znam da nece ni proviriti na ovu temu...eto koliko im je bitno.
S druge strane, Laser i Skin su mozda i najpametniji forumasi ali gledajuci citavu godinu i nisu nesto bili aktivni pa im nisam dala bodove.
Ja sam stavila Nazifa i Generala na vrh kao vid podrske jer poticu pisanje drugih, iako je nazif jedan ekstrem a general potpuno drugi i iako znam da nece ni proviriti na ovu temu...eto koliko im je bitno.
S druge strane, Laser i Skin su mozda i najpametniji forumasi ali gledajuci citavu godinu i nisu nesto bili aktivni pa im nisam dala bodove.