Posle sam bila malo nemirna u skoli ali nikad zla i podla
Kakvi ste bili kao djeca?
Moderator: spacebound
Re: Kakvi ste bili kao djeca?
Relativno razmazena...prva djevojcica u cijeloj familiji te se sve vrtilo oko mene. Moje plave loknice su privlacile paznju cak i nepoznatim ljudima na ulici pa nisu mogli odoliti da me ne pomaze po glavi i nesto glupo iztepaju...uhhh kako sam to mrzila
Padnem ponekad...to je zivot!
Ustanem i jos jace se zaletim...to je karakter!!
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
- Status: Offline
I mene su kao najmladju razmazili. I roditelji i sestre, djedovi, dajdze i amidze
Dajnica me je stalno gnjavila, njoj sam stavljala puzeve u cipele.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
I ja mislim....p..ka.Maja wrote:Ja mislim da si ti bio glavno tuzakalo i da se niko nije htio druziti s tobom
Šala laki
Heidi wrote:I mene su kao najmladju razmazili. I roditelji i sestre, djedovi, dajdze i amidze![]()
Nije to lose kad te svi gotive al' za buducnost nije bas bilo ni dobro! Ja sam posle, kad sam vec postala odrasla osoba, takodje ocekivala da se sve vrti oko mene, u krugu obitelji naravno...i dan danas se uhvatim u tome ocekivanju
Padnem ponekad...to je zivot!
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Nije dobro nikako, slazem se. Mene je zivot bacio u hladnu vodu, rastavio od roditeljske kuce totalno nespremnu i nesamostalnu, jedva sam se sabrala. Ma i danas ponekad prosipam hirove, ali trudim se ponasati odraslije. 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
...maMaja wrote:Ja mislim da si ti bio glavno tuzakalo i da se niko nije htio druziti s tobom
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
...na mene je i brat bio ljubomoran...voljela sam društvo starijih...ma bila sam i komunikativna i nisam imala nimalo treme al često sam voljela i biti sama...ja sam odmalena bila u hajdemo reći nekom visokom društvu za moja dadašnje poimanje...ali nikad nisam očekivala ni uživala u tome da se sve vrti oko mene...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9887 times
- Been thanked: 11698 times
Krokodil Behko wrote:Mislim da sam bio mirno djetence. Aman bože kako se komšiluk čudio. Za nepovjerovati. Ali ujedno sam bio i dječak ters. Sve mi smetalo ako nije na svom mjestu. Doživljavao sam traume kad neko dira moje stvari, bez obzira na to o čemu je riječ. Inače, imao sam slične hobije kao i sada. Rock, historija i poezija..
Otprilike je tako i danas.
Nemoj bre da me pipkaš, ni mene ni moje stvari, a podrazumijeva se da ću te ubiti ako mi pipneš kola
Tvoje traume su najnormalnije za dječju dob i zapravo nisu traume. Dijete treba učiti narocito od 2. don4. godine da ika i da zna obraniti svoj posjed jer ce tako nauciti postovati tudji posjed instvari...ako odgajateljnfula u tome tada nastaju škrtice, častohlepnici i lopovi....Krokodil Behko wrote:Krokodil Behko wrote:Mislim da sam bio mirno djetence. Aman bože kako se komšiluk čudio. Za nepovjerovati. Ali ujedno sam bio i dječak ters. Sve mi smetalo ako nije na svom mjestu. Doživljavao sam traume kad neko dira moje stvari, bez obzira na to o čemu je riječ. Inače, imao sam slične hobije kao i sada. Rock, historija i poezija..
Nemoj bre da me pipkaš, ni mene ni moje stvari, a podrazumijeva se da ću te ubiti ako mi pipneš kola
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9887 times
- Been thanked: 11698 times
Pa mogu ti reći, da si u pravu. I nisam se baš nakrao u životu. Tuđi mi posjed nije potreban, ali de živ bio, ne diraj moje. Ako šta treba, traži i gotovo.Biba wrote:Tvoje traume su najnormalnije za dječju dob i zapravo nisu traume. Dijete treba učiti narocito od 2. don4. godine da ika i da zna obraniti svoj posjed jer ce tako nauciti postovati tudji posjed instvari...ako odgajateljnfula u tome tada nastaju škrtice, častohlepnici i lopovi....Krokodil Behko wrote:Krokodil Behko wrote:Mislim da sam bio mirno djetence. Aman bože kako se komšiluk čudio. Za nepovjerovati. Ali ujedno sam bio i dječak ters. Sve mi smetalo ako nije na svom mjestu. Doživljavao sam traume kad neko dira moje stvari, bez obzira na to o čemu je riječ. Inače, imao sam slične hobije kao i sada. Rock, historija i poezija..
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
zajebant
samo sam se igrala sa muškima,,oni sta god naprave ja pokvarim, vazda neki belaji,,ali opet nisu mogli bez mene..bila sam tatina mezimica
samo sam se igrala sa muškima,,oni sta god naprave ja pokvarim, vazda neki belaji,,ali opet nisu mogli bez mene..bila sam tatina mezimica
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Tiha,povucena,vazda poslusna,tatino dijete 
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5195 times
- Been thanked: 7344 times
U skoli mirna i pazljiva kod kuce nemirna i svadjalica.
(Nisam se puno ni promijenila od tada).
Voljela sam se penjati po drvecu. Mozda mi je zbog toga i ostala prisutna ljubav prema liscu, zilama i granama. Voljela sam se igrati klikera
jer sam najcesce pobjedjivala.
Najbolji prijatelj mi je bio rodjak s kojim sam pravila nezaboravne zijane.
(Nisam se puno ni promijenila od tada).
Voljela sam se penjati po drvecu. Mozda mi je zbog toga i ostala prisutna ljubav prema liscu, zilama i granama. Voljela sam se igrati klikera
Najbolji prijatelj mi je bio rodjak s kojim sam pravila nezaboravne zijane.
Svijest ima sidrište.
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Ja spadam među one blagoslovljene koji su okusili sve i svasta, dok su moji mislili da su mi crvene oci od ucenja ono bile od..... Vragolan. Nestasluci su me pratili. A sad sam casna i postenaMaja wrote:Jeste li bili "starmali", odgovorni i mirni ili divlji, nestašni, neposlušni. Jeste li se bojali roditelja ili ste ih vrtili oko malog prsta. kako ste se ponašali u školi-jeste li se isicali i stalno dizali 2 prsta ili ste odgovarali samo kad bi vas učiteljice prozvale.
ako ste u djetinjstvu nešto trenirali, ako ste imali talenta u crtanju, pisanju, ako ste išli na takmičenja, pišite ovdje........
E i ja sam se ventrala po drvecu.
Najradije po dzanarikama, a jednom sam dugo visila na nasoj kruski ...
Puno smo se igrali i skakali..al bila sam i preozbiljna....
Najradije po dzanarikama, a jednom sam dugo visila na nasoj kruski ...
Puno smo se igrali i skakali..al bila sam i preozbiljna....
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Neki dan kad je bila sestra s djecom pričamo o našoj mački i tome kako je sestrina mala opčinjena njome. I kaže joj sestra kako ja sad ko volim mačke a šta sam im radila kad sam mala bila.
Naime
Imala sam običaj da ih uzmem za rep, podignem iznad glave, zavrtim u krug nekolika puta i bacim a one odlete u duhan, na travu, na cestu i uvijek se dočekaju na noge i pobjegnu glavom bez obzira.
Jedno vrijeme sve su mačke bježale od mene. Sad se čudim samoj sebi otkud mi ta ideja i smjelost.
Naime
Imala sam običaj da ih uzmem za rep, podignem iznad glave, zavrtim u krug nekolika puta i bacim a one odlete u duhan, na travu, na cestu i uvijek se dočekaju na noge i pobjegnu glavom bez obzira.
Jedno vrijeme sve su mačke bježale od mene. Sad se čudim samoj sebi otkud mi ta ideja i smjelost.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Hm... ima smisla...
Haj otvori se još
Haj otvori se još
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Pčelica Maja 
Inače sam voljela životinje al baš baš i ne znam zašto sam to radila ali sam sigurna da u to vrijeme nisam to smatrala nimalo lošim
Sad mi to smiješno hebo te
dala bih sve da imam to negdje snimljeno.
Inače sam voljela životinje al baš baš i ne znam zašto sam to radila ali sam sigurna da u to vrijeme nisam to smatrala nimalo lošim
Sad mi to smiješno hebo te
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times