Rusija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Rusija
Putin ne stoji iza ovog ubistva i to je sigurno. E sad, dali je neko povezan sa državnim aparatom Rusije (obavještajci) imao prste u svemu ovome, velika je vjerovatnoća da jeste. Moguće je da je neki istureni dio državne aparature u dotičnom vidio državnog neprijatelja. Isto tako je moguće da je dio državne aparature vrbovan od strane neke strane sile da uradi ovako nešto kako bi se Putin okrivio pošto su vidjeli da mu reputaciju nisu uspjeli uništiti spolja, sada to pokušaju iznutra, ali opet neuspješno.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3891 times
- Been thanked: 2925 times
Ako ce se rusit drzava,to se radi i rusi iznutra.Vladimir RUS wrote:Putin ne stoji iza ovog ubistva i to je sigurno. E sad, dali je neko povezan sa državnim aparatom Rusije (obavještajci) imao prste u svemu ovome, velika je vjerovatnoća da jeste. Moguće je da je neki istureni dio državne aparature u dotičnom vidio državnog neprijatelja. Isto tako je moguće da je dio državne aparature vrbovan od strane neke strane sile da uradi ovako nešto kako bi se Putin okrivio pošto su vidjeli da mu reputaciju nisu uspjeli uništiti spolja, sada to pokušaju iznutra, ali opet neuspješno.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
..os rec nije drug tito krivo losi ljudi oko njega....Vladimir RUS wrote:Putin ne stoji iza ovog ubistva i to je sigurno. E sad, dali je neko povezan sa državnim aparatom Rusije (obavještajci) imao prste u svemu ovome, velika je vjerovatnoća da jeste. Moguće je da je neki istureni dio državne aparature u dotičnom vidio državnog neprijatelja. Isto tako je moguće da je dio državne aparature vrbovan od strane neke strane sile da uradi ovako nešto kako bi se Putin okrivio pošto su vidjeli da mu reputaciju nisu uspjeli uništiti spolja, sada to pokušaju iznutra, ali opet neuspješno.

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
Hoću reći da Putin ne ubija već država (obavještajna služba). Kao kod Kenedija, nije ga ubio neki moćnik već državni aparat.
..a sve izvan kontrole putina..nemoj profesore pliz...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9596 times
- Been thanked: 11344 times
- Status: Online
Vladimir RUS wrote:Putin ne stoji iza ovog ubistva i to je sigurno. E sad, dali je neko povezan sa državnim aparatom Rusije (obavještajci) imao prste u svemu ovome, velika je vjerovatnoća da jeste. Moguće je da je neki istureni dio državne aparature u dotičnom vidio državnog neprijatelja. Isto tako je moguće da je dio državne aparature vrbovan od strane neke strane sile da uradi ovako nešto kako bi se Putin okrivio pošto su vidjeli da mu reputaciju nisu uspjeli uništiti spolja, sada to pokušaju iznutra, ali opet neuspješno.
Moguće je. Nije vjerovatno, da jedan čovjek tako čvrsto vlada i odlučuje o svemu. Moguć je neki zavjerenički scenarij i sad će se tamo zatalasati, kad je Rusima najmanje u interesu, a u vezi Ukrajine. Stvarno bi bilo glupo, da ga je ubio i to u blizini Kremlja

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3891 times
- Been thanked: 2925 times
To je bio manevar u dubini neprijateljske teritorije.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- drugrankovic
- Inventar foruma
američka bagra a ko drugi... kako god plaćenik i jelcinjov učenik je odlepršao...
zanimljivo je koliko američka sranja trpite... na jednu stranu pričaju ne dozvoljava se kršenje granica celovitosti ukrajine, a otima se kosovo, kuvajt, upada se u irak...
ja nijesam za secesiju ukrajine, jer bi bio nečovjek
ne priznajem kosovo ne priznajem cepanje ukrajine, tačka
a to što biste vi da pravoslavcu dodjete glave, tj da mu svane crni petak pa otud i netrpeljivost prema rusiji je vaš problem... i licemerstvo
ovo ubistvo je očito kao i ono rušenje aviona s civilima... kao štošta... ali , zar je prvi put pa da ne prodje?
naravno ubili ga rusi
zanimljivo je koliko američka sranja trpite... na jednu stranu pričaju ne dozvoljava se kršenje granica celovitosti ukrajine, a otima se kosovo, kuvajt, upada se u irak...
ja nijesam za secesiju ukrajine, jer bi bio nečovjek

a to što biste vi da pravoslavcu dodjete glave, tj da mu svane crni petak pa otud i netrpeljivost prema rusiji je vaš problem... i licemerstvo

ovo ubistvo je očito kao i ono rušenje aviona s civilima... kao štošta... ali , zar je prvi put pa da ne prodje?
naravno ubili ga rusi

"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma
dje si dramaturg 
u americi sveze krofne a? ako ako a pepsi stipa za nos?
aj vi nastavte....

aj vi nastavte....
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
A oduvijek sam se pitao zašto u Americi rade one rupe u krafnama, ... sad sam skonto da su rupe za drugove i tovariše ...
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Salahuddin wrote:Prestao piti Pepsi, bolan. Presao na Gatorade, kojeg takodjer proizvodi Pepsico. Manje secera. Poceo sam se, k'o biva, baviti vise svojim zdravljem.drugrankovic wrote:dje si dramaturg
aj vi nastavte....
Evo ti prva lekcija,,
i taj Gatorade izbaci iz napitaka,
pocni vec od veceras negaziranu vodu piti i ne dolazi u nocne smjene njih trebas da prespavas !

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Znam,,i dobro je da se pridrzavas preporuka ali i previse elektrolita iz Getorade plus tablete ,,po meni ,previse kemije,,
ako mozes ikako koristi sto vise vode (ali zaista negazirane)!I ako pazis na dnevni unos zdrave ishrane uvjek si na dobitku i kad se znojis,,sva hrana skoro sadrzi dovoljno soli ,,jedino ako pretjerujes u sportu pa izlizes sve zalihe onda razumijem to navodnjavanje sa gatoradom !
i necu vise ovdje odgovarati tema je Rusija ,,,povlacim se ....
ako mozes ikako koristi sto vise vode (ali zaista negazirane)!I ako pazis na dnevni unos zdrave ishrane uvjek si na dobitku i kad se znojis,,sva hrana skoro sadrzi dovoljno soli ,,jedino ako pretjerujes u sportu pa izlizes sve zalihe onda razumijem to navodnjavanje sa gatoradom !
i necu vise ovdje odgovarati tema je Rusija ,,,povlacim se ....

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9596 times
- Been thanked: 11344 times
- Status: Online
NATO snage opkoljavaju Rusiju

"Ministri odbrane zemalja NATO donijet će odluku o daljem povećanju i jačanju kapaciteta Snaga za brzo reagovanje (NRF) sa 13.000 na 30.000 ili 40.000 vojnika", najavio je Stoltenberg.
Ova odluka biće zvanično saopštena na ministarstkom sastanku u Briselu 24. i 25. juna, prenosi "Rusija danas".
Vojnici će biti pod komandom šest sjedišta u Bugarskoj, Estoniji, Letoniji, Litvaniji, Poljskoj i Rumuniji.
U sastav snaga ulazit će timovi za brzo reagovanje, ojačani mornaričkim i vazduhoplovnim komponentama.
Snage spremne da reaguju u roku od 48 sati, najprije je trebalo da imaju 4.000 pripadnika.
Ranije jučer Stoltenberg je rekao da će NATO rasporediti tenkove i opremu za oko 5.000 ljudi duž svojih sjeveroistočnih granica.
Tenkovi i oprema bit će raspoređeni u Poljskoj i baltičkim zemljama, a Stoltenberg je nazvao ovu mjeru "potezom uvjeravanja" istočnih članica da je NATO spreman da ih brani.
Re: NATO snage opkoljavaju Rusiju
...nema druge...ili da se rusija demokratizira...
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23516 times
- Been thanked: 6180 times
...
sta li ce putko na to,odgovoriti?

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
I tako već decenijama, a Rusija sve jača i jača kako se NATO bliži. Daj bože da NATO dođe do granice sa Rusijom. 

...jedan hladni rat je unistio sssr sad moze li se rusija dalje raskomadat...moze..
Koje bajke nećeš pročitati....rusija sve jača i jača 

Habibti, ya nour el - ain...