U biti Harlanove sve su mi dobre
Netflix je na svojim društvenim mrežama zvanično potvrdio da će se treća sezona serije "Squid Game" premijerno prikazati 27. juna.
Naime, druga sezona serije sa prikazivanjem je počela 26. decembra prošle godine, a fanovi ove serije sudeći po datumu izlaska treće ujedno i posljednje sezone neće morati dugo čekati.
O radnji treće sezone još nije mnogo otkriveno, ali se pretpostavlja da će pratiti događaje odmah nakon kraja sedme epizode druge sezone "Squid Game-a".
Ova?Zana wrote: 14 Mar 2025, 12:37 Jutros sam vidjela najavu za neku novu seriju na netflixu, sjećam se da je krimi, i da ima samo 4 epizode i da je već hvale ali ne znam koja je.
Zna li neko?
Behko?
Zana wrote: 14 Mar 2025, 12:37 Jutros sam vidjela najavu za neku novu seriju na netflixu, sjećam se da je krimi, i da ima samo 4 epizode i da je već hvale ali ne znam koja je.
Zna li neko?
Behko?
Pa odgovorila sam vecKrokodil Behko wrote: 14 Mar 2025, 13:33Zana wrote: 14 Mar 2025, 12:37 Jutros sam vidjela najavu za neku novu seriju na netflixu, sjećam se da je krimi, i da ima samo 4 epizode i da je već hvale ali ne znam koja je.
Zna li neko?
Behko?
Vjerovatno misliš na seriju "Adolescencija".
Nisam je gledao, ali pari da je dobra![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest