Ima pravo,ali valja odgovarati i platiti za pogresne poteze sto on vec osjeca polahko.Rockefeller wrote:Ognjen je po meni ok momak iako je bespotrebno sebi zagorčao život. A da pravo kažem ne razumijem ni ljude, svaki čovjek na svome tijelu valjda smije da crta šta god hoće.
Nogometna/fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine
Re: Banja Luka: Vranješu poručili da je prešao granice
Question everything.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8213 times
- Been thanked: 19312 times
- Status: Offline
Ma glup je on. Prvo je tetovažom izazvao bijes kod Bošnjaka, pa prepravljanjem tetovaže u sat bijes Srba tj povećao je bijes kojeg su ionako Srbi osjećali jer igra za reprezentaciju.Krokodil Behko wrote:Ma glupi su i jedni i drugi. Ovi što ga optužuju za izdaju, a vala i BH fanaticosi, jer granice RS su nešto što viđamo svaki čas, po portalima, novinama, TV i sl. Korak unazad.
Trebao je istetovirati RS na pola guze, a Federaciju na drugoj poli, pakaš označi kao Sarajevo i tad bi svi bili zadovoljni.
Strahovito glup momak.
Predlažem da se raspita za mjesto u slovenskoj repki... Tamo ionako nema previše slovenaca
Predlažem da se raspita za mjesto u slovenskoj repki... Tamo ionako nema previše slovenaca
Habibti, ya nour el - ain... 
- drugrankovic
- Inventar foruma

dobar je vranjes, idealan za sandru afriku
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
mi nikako da shvatimo da je RS cinjenica, i da je ljudi (Srbi) vole vise od cijele BiH
zalosno, ali istinito
ja ne volim ni RS ni Federaciju
samo Distrikt 
EDIT: da li bio "grijeh" istetovirati granice Distrikta
zalosno, ali istinito
ja ne volim ni RS ni Federaciju

EDIT: da li bio "grijeh" istetovirati granice Distrikta
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4450 times
- Been thanked: 3406 times
Znaci ti bi onako bez problema zdravo za gotovo prihvatila sve one hiljade ubijenih, protjeranih, sve one ukradene teritorije, itd itd ?! To, onako, hajd' - kad je pir nek' je pir. To jeste danasnja cinjenica ali se normalan covjek, zdravog razuma, nikad pa ni tad nece pomiriti sa tom i takvom cinjenicom i uzeti je zdravo za gotovo i time pogaziti sve te zrtve. Reci mi, zasto si ti u Ceskoj danas? Zalosnije je to tvoje rezonovanje od te tvoje "cinjenice"..Julia-Klara wrote:mi nikako da shvatimo da je RS cinjenica, i da je ljudi (Srbi) vole vise od cijele BiH
zalosno, ali istinito
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Okreni sve naopako, nigdje ne rekoh da zaboravljam ista,ali je ona tu, htjeli mi ili ne.
U Ceskoj sam iz drugih razloga (da, bila sam se vratila,ali se cisto iz ekonomskog i ideoloskih razloga ispalih iz zemlje koja eto, nije po mojim mjerilima, no to je moja odluka,i ne tice se nikog).
BiH je sastavljena iz FBiH , RSa i Distrikta. Mirili se mi s tim ili ne. Da se ja pitam ne bi to bilo tako,ali se ne pitam, isto kao ni ti.
Ne optuzuj mene ni za zrtve, niti da zaboravljam,niti bilo sta.
U Ceskoj sam iz drugih razloga (da, bila sam se vratila,ali se cisto iz ekonomskog i ideoloskih razloga ispalih iz zemlje koja eto, nije po mojim mjerilima, no to je moja odluka,i ne tice se nikog).
BiH je sastavljena iz FBiH , RSa i Distrikta. Mirili se mi s tim ili ne. Da se ja pitam ne bi to bilo tako,ali se ne pitam, isto kao ni ti.
Ne optuzuj mene ni za zrtve, niti da zaboravljam,niti bilo sta.
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
Samo zato sto im je uceralo. Kad treba raditi u drzavnim instucijama niko ne odbija platu cak jako se voli guzovace. Kad treba povuci potez koji je dobar za BiH nema sanse.Julia-Klara wrote:mi nikako da shvatimo da je RS cinjenica, i da je ljudi (Srbi) vole vise od cijele BiH
zalosno, ali istinito
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Mislim da idemo predaleko od same teme
Koliko je glup ili ne njegov potez svako ima svoje misljenje, ali isto tako im apravo "kachiti" na sebe sta hoce, taman to bio kukasti krst
Koliko je glup ili ne njegov potez svako ima svoje misljenje, ali isto tako im apravo "kachiti" na sebe sta hoce, taman to bio kukasti krst
- Konsultant
- Legenda foruma

Moze osim ako to nije vrijedjanje drugih tipa kukasti. O tetovazi granice RS je bezveze diskutovati jer je to entitet.
Drugi padez je sta treba li na tetovazi biti ovo ili ono.
Drugi padez je sta treba li na tetovazi biti ovo ili ono.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Ebala ih RS
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- drugrankovic
- Inventar foruma

"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Konsultant
- Legenda foruma

fino se zaradi palamudeciKonsultant wrote: Samo zato sto im je uceralo. Kad treba raditi u drzavnim instucijama niko ne odbija platu cak jako se voli guzovace. Kad treba povuci potez koji je dobar za BiH nema sanse.
http://www.radiosarajevo.ba/novost/1932 ... a-mjesecno
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nogometna/fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine
Fudbaler belgijskog Standarda Deni Milošević (20) dobio je od FIFA-e sportsko državljanstvo i stekao pravo nastupa za našu fudbalsku reprezentaciju.
Milošević je za omladinske selekcije Belgije nastupio 24 puta i postigao pet golova, a bio je kapiten kadetske repreznetacije.
Ipak, na prvi poziv čelnika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine odlučio je da će u budućnosti nastupati za našu (BiH) reprezentaciju
Milošević je za omladinske selekcije Belgije nastupio 24 puta i postigao pet golova, a bio je kapiten kadetske repreznetacije.
Ipak, na prvi poziv čelnika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine odlučio je da će u budućnosti nastupati za našu (BiH) reprezentaciju
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

Ko je najbolji bh. izvođač slobodnih udaraca?
Miralem Pjanić u nedjelju navečer postigao je izvrstan pogodak iz slobodnog udarca u pobjedi njegove Rome protiv aktuelnog prvaka Italije i viceprvaka Evrope, Juventusa. Slavila je Vučica 2:1 na svom stadionu, a najzaslužniji za pobjedu rimskog tima bio je naš dvojac Pjanić-Džeko, koji su golove postigli u 61. i 79. minuti. Miralem Pjanić slobodnjake je učio od legendarnog Juninha, međutim, ipak ima jedan bosanskohercegovački Zmaj kojeg Mali princ još nije uspio nadmašiti. U nastavku pogledajte najbolje poslijeratne bh. izvođače slobodnih udaraca. Naš portal u obzir je uzeo broj golova iz slobodnjaka u ligama petice, učestalost zabijanja i procenat tih golova u odnosu na ukupan broj.
Zvjezdan Misimović – 5
Nekadašnji kapiten naše reprezentacije i igrač s najviše nastupa u državnom dresu trenutno je član kineskog Guizhou Renhea. Igrajući u Bundesligi za više timova, pet puta je matirao protivničke golmane iz slobodnih udaraca. Zabijao je Miske iz slobodnjaka svaku 26.4 utakmicu u Bundesligi, a skoro svaki sedmi gol mu je bio „iz prekida“. U državnom dresu postigao je dva pogotka.
[ytube][/ytube]
Miralem Pjanić – 8
Malom princu pogodak protiv Juventusa bio je osmi u ligama petice iz slobodnog udarca. Nešto je bolji od Misketa, postiže takav gol svaku 23. utakmicu, međutim što se tiče učestalosti ovakvih golova u odnosu na ukupan broj - tu nam je Miralem Pjanić trenutno najbolji igrač. Svaki četvrti Miretov gol je iz slobodnog udarca. Za reprezentaciju je zabio jednom.
[ytube][/ytube]
Sejad Salihović – 10
Jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca današnjice, što je pokazao i na samom debiju za svoj novi klub Guizhou Renhe, kada je matirao protivničkog golmana sa tridesetak metara udaljenosti. U tri parametra Sejo je ispred Misimovića i Pjanića – zabio je najviše golova iz slobodnih u ligama petice, u Bundesligi je zabijao svaku 14. (!) utakmicu i postigao je tri gola u državnom dresu. Zapamtili su ga golmani Švedske, Turske i Omana.
[ytube][/ytube]
Habibti, ya nour el - ain... 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Sejo je naš najbolji izvodjač slobodnjaka, iako je i Pjana jako dobar izvodjač slobodnjaka. 
Samo sabura
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8213 times
- Been thanked: 19312 times
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Danas sam odredio sastav protiv Belgije:
Asmir Begović, Mensur Mujdža, Emir Spahić, Ognjen Vranješ, Sejad Kolašinac, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Edin Višća, Senad Lulić, Miralem Pjanić i Edin Džeko.
Imao sam jedinu dvojbu da li među prvih 11 uvrstiti Tonija Šunjića umjesto Ognjena Vranješa, kao i Anela Hadžića umjesto Harisa Medunjanina.
Asmir Begović, Mensur Mujdža, Emir Spahić, Ognjen Vranješ, Sejad Kolašinac, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Edin Višća, Senad Lulić, Miralem Pjanić i Edin Džeko.
Imao sam jedinu dvojbu da li među prvih 11 uvrstiti Tonija Šunjića umjesto Ognjena Vranješa, kao i Anela Hadžića umjesto Harisa Medunjanina.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Jel sigurno da Lulić može trčati 20 minuta?
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
..ovaj sastav ....nije mi nesto.....Krokodil Behko wrote:Jel sigurno da Lulić može trčati 20 minuta?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".