lapic je nekih 7 godina star, tako da ...
da jos dodam da je uvijek ukljucen u struju
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja i ne znam koliko mi traje.... ovog novog ne nosim okolo i bateriju sam izvadio jer je baš skroz na stolu i pod kablom ...rima wrote:Netraje nista dva minuta jedva... shebo je u startu, povazdan na punjacu.. i zato je brzo otisla... kazu drugi
Utebe je ona AAAJulia-Klara wrote:kaze sat i po moze sa ovim postavkama raditi na bateriji
lapic je nekih 7 godina star, tako da ...
da jos dodam da je uvijek ukljucen u struju
Ma ebo bateriju.. samo se prikljucimo na trafo stanicustorm wrote:Ja i ne znam koliko mi traje.... ovog novog ne nosim okolo i bateriju sam izvadio jer je baš skroz na stolu i pod kablom ...rima wrote:Netraje nista dva minuta jedva... shebo je u startu, povazdan na punjacu.. i zato je brzo otisla... kazu drugi
Morao bi malo testirati
Ali proizvođači po običaju muljaju s tim brojkama .....odgovara istini, ako ga upališ i gledaš u njega
Julija izvadi bateriju, ako je fiksni u biti

Kolko obrtaja imaš na laptopu? Jel može i za betona?Pasaga wrote:Od laptopa mi,baterija mi pase i na busilicu...
..i Jopet laptop radi......

Baterija jako teško da odjednom....punjač vrlo lako.Maja wrote:Nesto mi je crklo. Ili baterija ili punjac.
Uglavnom, laptop ne moze
Evo me na mobitelu

Ja mislim da baterija... punjač je oko 40€ baterija oko 100€ barem ovdjeMaja wrote:I sta je skuplje, baterija ili punjac
Sutra cu uzet od nekog punjac da vidim jel do njega.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests