Da nisi iz Splita ???Librarian Belle wrote: 20 Dec 2024, 09:21
- Ponekad u stanju velike napaljenosti, ako je uživo tu a lijep, inače ne. Uglavnom zamišljam neku vruću scenu sa naprednom, po mogućnosti i nazadnom damom![]()

Moderators: spacebound, Duminjo
Da nisi iz Splita ???Librarian Belle wrote: 20 Dec 2024, 09:21
- Ponekad u stanju velike napaljenosti, ako je uživo tu a lijep, inače ne. Uglavnom zamišljam neku vruću scenu sa naprednom, po mogućnosti i nazadnom damom![]()
Da nisi napredna i nazadnaOdraz wrote: 06 Jan 2025, 20:39Da nisi iz Splita ???Librarian Belle wrote: 20 Dec 2024, 09:21
![]()
Nisam na to mislio, imao sam frendicu iz Splita, poharala je pola zena u Splitu i dobar dio muskaraca.
Nisam, ali ako znaš di je naćiOdraz wrote: 06 Jan 2025, 22:00Nisam na to mislio, imao sam frendicu iz Splita, poharala je pola zena u Splitu i dobar dio muskaraca.
Reko da nisi ona?![]()
Kastele.Librarian Belle wrote: 07 Jan 2025, 07:38Nisam, ali ako znaš di je naćiOdraz wrote: 06 Jan 2025, 22:00
Nisam na to mislio, imao sam frendicu iz Splita, poharala je pola zena u Splitu i dobar dio muskaraca.
Reko da nisi ona?![]()
![]()
Odraz wrote: 07 Jan 2025, 14:28Kastele.
Knjizevnica je.
Pise kao zenski Bukovski.![]()
Nismo u kontaktu vec godinama. Otkad se udala okacila kopacke o klin ...![]()
Je je ...Librarian Belle wrote: 08 Jan 2025, 07:58Odraz wrote: 07 Jan 2025, 14:28
Kastele.
Knjizevnica je.
Pise kao zenski Bukovski.![]()
Nismo u kontaktu vec godinama. Otkad se udala okacila kopacke o klin ...![]()
Da li je baš? Vidiš ima nešto u nama bookwarms..![]()
Users browsing this forum: Koraci_u_noci and 0 guests