Ma bez mene k'o domina ... samo namotat i nek oči vide gdje dim ide

Moderator: Krokodil Behko
Ma bez mene k'o domina ... samo namotat i nek oči vide gdje dim ide
U Mepasu, u prizemlju u onom kafiću pored pokretnih stepenica, skroz unutra je valjda dozvoljeno pušiti.
Aha sta ima ventilaciju, mozda neku bezveznu, ventilacija po propisima ce gazdu izaci cca. 20.000KM, ali to jos nije regulisano jer eto imaju do ljeta da se prilagode i od tad neces moci u kaficu pusiti jer se gazdi ne isplati.....Odraz wrote: 08 Jan 2025, 11:39 U Sarajevu se pusi sad skoro svuda. Gazde ugradile ventilaciju.
A podrzavam. I jest bilo smrdljivo zimi, poslije izlaska ventiliras garderobu danima na terasi.
Sad je manje zagusljivo. Cak osjetis parfeme na ljudima.
E hvala dje cuo i ne cuoTokmak wrote: 07 Jan 2025, 18:02U Mepasu, u prizemlju u onom kafiću pored pokretnih stepenica, skroz unutra je valjda dozvoljeno pušiti.Maja wrote: 24 Dec 2024, 11:26
De kad saznas gdje se sve moze pusiti a da je unutra javi. Al nemoj mi nabrajati vase vlaske kafice i restorane![]()
I još u jednom kafiću na četvrtom katu isto.
Ne isplati se ni meni. Bolje do ljeta prestat pusit.Beni wrote: 08 Jan 2025, 17:29Aha sta ima ventilaciju, mozda neku bezveznu, ventilacija po propisima ce gazdu izaci cca. 20.000KM, ali to jos nije regulisano jer eto imaju do ljeta da se prilagode i od tad neces moci u kaficu pusiti jer se gazdi ne isplati.....Odraz wrote: 08 Jan 2025, 11:39 U Sarajevu se pusi sad skoro svuda. Gazde ugradile ventilaciju.
A podrzavam. I jest bilo smrdljivo zimi, poslije izlaska ventiliras garderobu danima na terasi.
Sad je manje zagusljivo. Cak osjetis parfeme na ljudima.
I ja sam nedavno vidjela kako se neko u nepunih 49. Godina raspada od raka pluća a cigarete u životu nije zapalio.bosnjakinja wrote: 17 Dec 2024, 09:0090% onih koji obole od raka pluca su pusaci. Jedan moj poznanik je bio strastven pusac, cak je i vjernik bio ali ni vjera ga nije otjerala od cigare i ako je priznao da je cigara mekruhChloe wrote: 17 Dec 2024, 08:40
fakat pretjeruju, ali što pušači kukaju i bijesne ...
... pušač sam, ali mi je zaista drago zbog tog zakona,
podržala sam ideju koja je poslije porešla u inicijativu tog zakona.
sta ga otjeralo? kad je vidio kako mu se brat raspada od raka pluca u 50oj godini
ne dao Bog nikome
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest