Sto se tice pitanja godina, nista bez iskustva, a kako sam se uvjerio najbolje su godine od 35 pa gore za dobar seks.
I da partnerica zeli dobar seks, a ne da te zavlaci i ucjenjuje. Kako to mrzim.
Moderators: spacebound, Duminjo

Sta ba?

Bukvalno te seksualno uznemiria mogo si je tuzitOdraz wrote: 08 Jan 2025, 09:00 Sad se sjetih, jednom sam otisao u salon na masazu (seks u salonima za masazu je striktno zabranjen) i doceka me prelijepa vijetnamka nekih 30, 35 godina, njima je tesko procijeniti godine.
Zatrazio sam samo masazu bez ikakvih drugih egzibicija, odlicno me izmasirala, i zatim mi kaze lezi na stomak i zatvori oci. Vidim nesto mi sprema ...![]()
Zatvorim oci i sacekam ... osjetim gole grudi na ledjima. Skinula se i namazala uljem, i masira me svojim tijelom ...
E tome se nisam nadao ...![]()
Tu smo se borili punih sat vremena, mijenjali poze, radili ovoono, razmjena iskustva, tempo kao da nam je zadnja minuta u zivotu, poslije sat vremena se srusimo, ona govori ja ne mogu vise, ja govorim ja ne mogu vise.![]()
Kaze prvi si mi western guy htjela sam probati.
Reko nisu svi k'o mi, ja sam ti iz srednje Bosne, mi smo poseban slucaj.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jel zadrzala radno mesto, jel mozda imala problema zbog toga? Jako neodgovorno od tebe.Odraz wrote: 08 Jan 2025, 09:00 Sad se sjetih, jednom sam otisao u salon na masazu (seks u salonima za masazu je striktno zabranjen) i doceka me prelijepa vijetnamka nekih 30, 35 godina, njima je tesko procijeniti godine.
Zatrazio sam samo masazu bez ikakvih drugih egzibicija, odlicno me izmasirala, i zatim mi kaze lezi na stomak i zatvori oci. Vidim nesto mi sprema ...![]()
Zatvorim oci i sacekam ... osjetim gole grudi na ledjima. Skinula se i namazala uljem, i masira me svojim tijelom ...
E tome se nisam nadao ...![]()
Tu smo se borili punih sat vremena, mijenjali poze, radili ovoono, razmjena iskustva, tempo kao da nam je zadnja minuta u zivotu, poslije sat vremena se srusimo, ona govori ja ne mogu vise, ja govorim ja ne mogu vise.![]()
Kaze prvi si mi western guy htjela sam probati.
Reko nisu svi k'o mi, ja sam ti iz srednje Bosne, mi smo poseban slucaj.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ne zna jezik.On reko hoceees miii daaasss i popusio foruMorgen wrote: 09 Jan 2025, 17:10 Trebao je ko odgovvorno musko da kaze
Ne! Stop! Hashuuuu min daaaai

Ti nisi nikad upoznala dzentlemena.Morgen wrote: 09 Jan 2025, 17:10 Trebao je ko odgovvorno musko da kaze
Ne! Stop! Hashuuuu min daaaai