Sto se tice pitanja godina, nista bez iskustva, a kako sam se uvjerio najbolje su godine od 35 pa gore za dobar seks.
I da partnerica zeli dobar seks, a ne da te zavlaci i ucjenjuje. Kako to mrzim.

Moderators: spacebound, Duminjo
Sta ba?
Bukvalno te seksualno uznemiria mogo si je tuzitOdraz wrote: 08 Jan 2025, 09:00 Sad se sjetih, jednom sam otisao u salon na masazu (seks u salonima za masazu je striktno zabranjen) i doceka me prelijepa vijetnamka nekih 30, 35 godina, njima je tesko procijeniti godine.
Zatrazio sam samo masazu bez ikakvih drugih egzibicija, odlicno me izmasirala, i zatim mi kaze lezi na stomak i zatvori oci. Vidim nesto mi sprema ...![]()
Zatvorim oci i sacekam ... osjetim gole grudi na ledjima. Skinula se i namazala uljem, i masira me svojim tijelom ...
E tome se nisam nadao ...![]()
Tu smo se borili punih sat vremena, mijenjali poze, radili ovoono, razmjena iskustva, tempo kao da nam je zadnja minuta u zivotu, poslije sat vremena se srusimo, ona govori ja ne mogu vise, ja govorim ja ne mogu vise.![]()
Kaze prvi si mi western guy htjela sam probati.
Reko nisu svi k'o mi, ja sam ti iz srednje Bosne, mi smo poseban slucaj.
Jel zadrzala radno mesto, jel mozda imala problema zbog toga? Jako neodgovorno od tebe.Odraz wrote: 08 Jan 2025, 09:00 Sad se sjetih, jednom sam otisao u salon na masazu (seks u salonima za masazu je striktno zabranjen) i doceka me prelijepa vijetnamka nekih 30, 35 godina, njima je tesko procijeniti godine.
Zatrazio sam samo masazu bez ikakvih drugih egzibicija, odlicno me izmasirala, i zatim mi kaze lezi na stomak i zatvori oci. Vidim nesto mi sprema ...![]()
Zatvorim oci i sacekam ... osjetim gole grudi na ledjima. Skinula se i namazala uljem, i masira me svojim tijelom ...
E tome se nisam nadao ...![]()
Tu smo se borili punih sat vremena, mijenjali poze, radili ovoono, razmjena iskustva, tempo kao da nam je zadnja minuta u zivotu, poslije sat vremena se srusimo, ona govori ja ne mogu vise, ja govorim ja ne mogu vise.![]()
Kaze prvi si mi western guy htjela sam probati.
Reko nisu svi k'o mi, ja sam ti iz srednje Bosne, mi smo poseban slucaj.
Ne zna jezik.On reko hoceees miii daaasss i popusio foruMorgen wrote: 09 Jan 2025, 17:10 Trebao je ko odgovvorno musko da kaze
Ne! Stop! Hashuuuu min daaaai
Ti nisi nikad upoznala dzentlemena.Morgen wrote: 09 Jan 2025, 17:10 Trebao je ko odgovvorno musko da kaze
Ne! Stop! Hashuuuu min daaaai
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests