Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nije fino radovat se tudjoj nesreci,al kad uzmes u obzir da se radi o ljudima kojima je normala ovakva i gora pustosenja radit drugima iz cistog interesa onda te nekak bas razvesele ovi prizori.
Tako da ko ga jbe ak nije fino daj boze da travka jedna nr ostane
harlekin wrote: 11 Jan 2025, 18:00
Nije fino radovat se tudjoj nesreci,al kad uzmes u obzir da se radi o ljudima kojima je normala ovakva i gora pustosenja radit drugima iz cistog interesa onda te nekak bas razvesele ovi prizori.
Isto mislim
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
harlekin wrote: 11 Jan 2025, 18:00
Ma i meni je drago da se neko zlo odvije Amerima malo u dvoristu jer previse su izgubili empatiju za tudje probleme i sve im se svodi vise na statistiku a premalo na ljudskost, al zao mi je ljudi ba i oni su krvarili i derali guzove na par poslova da sebi obezbjede te kuce i da imaju gdje mirno zivjeti, to je normalan svijet ko i mi. Razmisli samo koliko je Bosna donirala municije na bliski istok ispalo bi da vise mi doniramo spram nasih mogucnosti nego USA spram njihovih mogucnosti i jel nas sad treba mrzit i palit nam sume zbog odluka politicara. Isto je to i kod njih, zao mi je obicnog svijeta a politika je kurva
Ne mogu se radovati smrti, razaranju ni patnji ljudi. Bilo kojih. I nikad necu moci shvatiti kako neko moze. Posebno jos Bozje ime prizivati i Bogu na tome zahvaljivat.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote: 11 Jan 2025, 20:06
Ne mogu se radovati smrti, razaranju ni patnji ljudi. Bilo kojih. I nikad necu moci shvatiti kako neko moze. Posebno jos Bozje ime prizivati i Bogu na tome zahvaljivat.
Dodjes, reknes merhaba ljudi staima kakoste
Oni vicu, evo dobro smo, kako ste vi dabogda svi izgorili
Ojebote
Vecina su obicni smrtnici, i to ti je liberalni dio amerike koji je protiv tih usranih ratova po svijetu
400 hiljada ljudi evakuisano, sta mislis da su svi holivudske zvujezde?
Fuddo wrote: 11 Jan 2025, 20:37
Vecina su obicni smrtnici, i to ti je liberalni dio amerike koji je protiv tih usranih ratova po svijetu
400 hiljada ljudi evakuisano, sta mislis da su svi holivudske zvujezde?
Ne mislim. Bar su evakuisani.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"