Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Tesko cemo popričati dok ti mozgove vagaš kao na pijaci.
Što je?
Plašite se jakih žena, koje ne pljugaju vaše gluposti pa postajete nesigurni a nju nalijepite da je zamršena
storm wrote:Tesko cemo popričati dok ti mozgove vagaš kao na pijaci.
Što je? Plašite se jakih žena, koje ne pljugaju vaše gluposti pa postajete nesigurni a nju nalijepite da je zamršena
laganini wrote:..dobro za stora znamo da je ulizica
Kao i za tebe da si vaginica
Super si jak na jezičini, dok su ti ženske na liniji.. .
Zavodnik iz Dalmacije dok nije skužen... Da si
Ipak prosječni ljakse koji vrijedja žene
...koji tvoj privatni život...kad ti nestane argumenata prijetite boli me kurac moš me banirat iste sekunde to govori o tebi najbolje...da privatni život daj mi jednu rečenicu di ti ga spominjem osim uopćeni podjebavanja...j... se..
Sta je. . Ukakio malo
Drži se teme . Ja sam vam postavio pitanje a vi ste odvukli temu na dno (sebi svojstveno)
Dakle zašto čim ne možete apsolutno ovladati i potčiniti si ženu, odmah kazete da je zamršenog uma i zatvorena?
storm wrote:Sta je. . Ukakio malo
Drži se teme . Ja sam vam postavio pitanje a vi ste odvukli temu na dno (sebi svojstveno)
Dakle zašto čim ne možete apsolutno ovladati i potčiniti si ženu, odmah kazete da je zamršenog uma i zatvorena?
..pod čega se ukakio to da ćeš me banirat..ti si stvarno izgubio kontrolu...samo pročitaj mozgu zadnji dvadeset postova pa vidi što je ko napissa..vidiš zadnji i onda mlataraš gluposti...ma znaš što dođe mi da se dovijeka izlogiram a taman kad je forum dobio par kvalitetni ljudi...ali razmisliću sad sam vruće glave..