..ja ne znam za druge ljude ali znam za moga kolegu koji je gotovo izbacio bio kruh iz prehrane i puno jeo meso...omršavio je puno ali ja sam mu savjetovala da se ne igra...nisam mu baš mogle reći da se uvrnio ko k...

Bonaqua wrote:Nema onda smisla nikako ni sjedati za hastal. Ja hljeb i sa tjesteninom jedem
alma75 wrote:Ja sam prestala da jedem hljeb i rezultati su nevjerovatni. Zaista nisam više toliko gladna kao prije, imam više enrgije, jer umjesto za slatkim pecivom posegnem za breskvom, a i kilogrami se polahko tope. Da budem iskrena, ima tu i jedna mala tajna zvana Herbalife.
Ma samo zini Behko, nema šta nema. Samo hljeba nemaKrokodil Behko wrote:alma75 wrote:Ja sam prestala da jedem hljeb i rezultati su nevjerovatni. Zaista nisam više toliko gladna kao prije, imam više enrgije, jer umjesto za slatkim pecivom posegnem za breskvom, a i kilogrami se polahko tope. Da budem iskrena, ima tu i jedna mala tajna zvana Herbalife.
Ne volim breskve, imal' šta drugo?
alma75 wrote:Ma samo zini Behko, nema šta nema. Samo hljeba nemaKrokodil Behko wrote:alma75 wrote:Ja sam prestala da jedem hljeb i rezultati su nevjerovatni. Zaista nisam više toliko gladna kao prije, imam više enrgije, jer umjesto za slatkim pecivom posegnem za breskvom, a i kilogrami se polahko tope. Da budem iskrena, ima tu i jedna mala tajna zvana Herbalife.
Ne volim breskve, imal' šta drugo?
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests