Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7497 times
- Been thanked: 17524 times
- Status: Offline
Re: Crna hronika
Kod Makarske poginuo bračni par iz BiH, njihova kćerka povrijeđena
Pri slijetanju automobila sa magistrale jutros oko 5 sati kod mjesta Podaca nedaleko od Makarske poginuli su supružnici, državljani Bosne i Hercegovine, koji su sa djetetom krenuli na ljetovanje.
U automobilu Ford Focus nalazila se i njihova maloljetna kćerka koja je zadobila povrede nepoznatog stepena. Prva pomoć joj je pružena u Domu zdravlja Makarska, piše Jutarnji.hr.
Automobil je udario u betonski zid nakon čega je sletio sa ceste u provaliju duboku nekoliko metara. Suvozačica je poginula odmah na licu mjesta dok je njen suprug od zadobijenih povreda preminuo nešto kasnije.
Hrvatski mediji pišu kako se uzrok nesreće još uvijek istražuje mada postoje naznake kako je vozač zaspao za volanom.
Pri slijetanju automobila sa magistrale jutros oko 5 sati kod mjesta Podaca nedaleko od Makarske poginuli su supružnici, državljani Bosne i Hercegovine, koji su sa djetetom krenuli na ljetovanje.
U automobilu Ford Focus nalazila se i njihova maloljetna kćerka koja je zadobila povrede nepoznatog stepena. Prva pomoć joj je pružena u Domu zdravlja Makarska, piše Jutarnji.hr.
Automobil je udario u betonski zid nakon čega je sletio sa ceste u provaliju duboku nekoliko metara. Suvozačica je poginula odmah na licu mjesta dok je njen suprug od zadobijenih povreda preminuo nešto kasnije.
Hrvatski mediji pišu kako se uzrok nesreće još uvijek istražuje mada postoje naznake kako je vozač zaspao za volanom.
Re: Crna hronika
Eto kako je trenutak dovoljan i tragedija...zivot se okrene naopacke...jadno to dijete...ides na domor a...niko mi ne znamo 

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

Re: Ubica Tijane Jurić će trunuti u zatvoru do svoje 74. god
Malo je 40 godina.... Ja bih ga na srednjovjekovnu inkviziciju svaki dan i tako dok je živ.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14120 times
- Been thanked: 9745 times
Nekad davno sam se igrala mislju o studijima prava, i razgovarala sa svojim tetkom, kojeg jako volim i postujem.storm wrote:Koji moraš imati obraz, da pred roditeljima izjaviš, da ti se ne čini zaslužena maksimalna kaznaPredstavnici Tužilaštva i advokat porodice Jurić, Miro Orović zatražili su ranije za Đurića maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina, dok je advokat okrivljenog Viktor Gostiljac rekao da on, po svemu izvedenom na suđenju, ne može da dobije maksimalnu kaznu.
Nadam se adekvatnom tretmanu zvijeri ...
Nakon njegovog pitanja "Da li stvarno mozes zamisliti da lazes i branis ljude za koje znas da su krivi?", tu je bio kraj price.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 39 times
Kakva pogrešna perspektiva o advokatima.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9236 times
- Been thanked: 10965 times
LIVNO: Ubila muža pa rasprodala 250 ovaca

Glavni osumnjičeni za izvršenje ovog teškog krivičnog djela 39-godišnji Miladin Bosnić iz Drvara, a koji se od 17. septembra nalazi u jednomjesečnom pritvoru koji je odredio spomenuti sudac.
Istragom koju je predvodilo Tužilaštvo i policija, prema riječima Begića, došlo se do informacija i dokaznih radnji da postoji osnovana sumnja da je Miladin Bosnić u šumi kod mjesta Ataševac 30. avgusta ove godine iz lovačke sačmarice pucao u glavu 40-godišnjem Perici Trniniću.
- Proširenjem istrage, ispisom mobitela i sms poruka kod osumnjičenih došlo se do saznanja da je supruga ubijenog Zora Trninić kao pomagačica sudjelovala u njegovom ubistvu te je Tužilaštvo podnijelo prijedlog da joj se odredi pritvor a zbog opsanosti da bi mogla pobjeći, kazao je Begić.
Istraga se nastavlja, kazao je Begić, traži se još informacija od poziva i sms poruka od svih bh. mobilnih operatera, a u prilog sumnji ide činjenica da je supruga ubijenog odmah prodala njegovih 250 ovaca, a novac je planirala podijeliti sa svojim partnerom.
Ubijeni Perica Trninić je 28. avgusta u poslijepodnevnim satima otišao prema šumi kako bi usjekao drva za ogrjev. Pošto se nije vraćao tu večer rodbina je ubrzo pokrenula potragu za njim te je dva dana kasnije pronađen s prostrijelnom ranom u području glave.
Obdukcijom je potvrđeno da je Trninić preminuo usljed povrede nanesene vatrenim oružjem.
(avaz)
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Re: LIVNO: Ubila muža pa rasprodala 250 ovaca
Criminal Minds 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Jedna mi stvar nikako nije jasna, kod onih koji čine zločine, a to je ovo:

Isto to i za lociranje počinioca, a preko mobitela/SIM kartice itd..itd..
Kako mogu biti toliko glupi, pa misliti da telekomi ne znaju šta oni pišu i govore?- Proširenjem istrage, ispisom mobitela i sms poruka kod osumnjičenih došlo se do saznanja da je supruga ubijenog Zora Trninić kao pomagačica sudjelovala u njegovom ubistvu te je Tužilaštvo podnijelo prijedlog da joj se odredi pritvor a zbog opsanosti da bi mogla pobjeći, kazao je Begić.

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22292 times
- Been thanked: 5941 times
...jadan covjek,pa et'!
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
...et..a kolko muževi žena ubiju
...
Ma užas...

Ma užas...

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Promaknulo ti je da su Miladin i Zora zivjeli u Pizdicima,podno šume,cuvali ovce i tako to..........Krokodil Behko wrote:Jedna mi stvar nikako nije jasna, kod onih koji čine zločine, a to je ovo:
Kako mogu biti toliko glupi, pa misliti da telekomi ne znaju šta oni pišu i govore?- Proširenjem istrage, ispisom mobitela i sms poruka kod osumnjičenih došlo se do saznanja da je supruga ubijenog Zora Trninić kao pomagačica sudjelovala u njegovom ubistvu te je Tužilaštvo podnijelo prijedlog da joj se odredi pritvor a zbog opsanosti da bi mogla pobjeći, kazao je Begić.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Zagorka wrote:Promaknulo ti je da su Miladin i Zora zivjeli u Pizdicima,podno šume,cuvali ovce i tako to..........Krokodil Behko wrote:Jedna mi stvar nikako nije jasna, kod onih koji čine zločine, a to je ovo:
Ali eto, imaju mobitele, a kad smo već kod kablovske, očito ne prate kanal CI
A trebali su

- Zagorka
Imaju mobitele jer su im brda udaljena toliko da se ne mogu vičući dozvati
ili bar csi................nista........
...........moja zorka

ili bar csi................nista........

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Udarile pare u vugla. 250 ovaca, samo po stoju i to je 25.000.
Tamo cijelo selo toliko košta. Mogla je begovica postati, samo da je imala kablovsku
Tamo cijelo selo toliko košta. Mogla je begovica postati, samo da je imala kablovsku

- Zagorka
ama sta si zapeo,nece tamo kablovska proci jos dugo,ne isplati im se,kosta ih kabla ne bi pokrili racunima za 7 godina.......
da si rekao da je agathu citala,pa haj.........
da si rekao da je agathu citala,pa haj.........

- Anonimus 9
- Poneki mu pročitamo
Ovako cu i ja najposle zavrsit 

Em sam izbjeglica ,em rođen na carski rez ,nit kuce nit picke materine
Anonimus 9 wrote:Ovako cu i ja najposle zavrsit

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Sarajevo: Namjerno gaženje pješaka do smrti

Povrijeđeni je nakon zadobivenih povreda vozilom Hitne pomoći prevezen na Kliniku urgentne medicine Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu (UKCS), ali, nažalost, preminuo je oko 13:45 sati.

O slučaju je obaviješten i dežurni tužilac - kazao je Nefić za "Avazov" portal. Kako saznajemo, vozač Alfe Romeo, koji se sam predao policiji nakon počinjenog krivičnog djela je Bojan Žugić.

(avaz)