Isplanirajte savršen dan koristeći samo tehnologiju iz 1990-ih"
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20486 times
- Been thanked: 18505 times
- Status: Offline
Re: Isplanirajte savršen dan koristeći samo tehnologiju iz 1990-ih"
mIRC je bio zakon... ICQ, pa MySpace, pa Dernek.ba, pa FB... tako nekako 

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9343 times
- Been thanked: 15675 times
Pa slikala samJulia-Klara wrote: 20 Jan 2025, 09:12Vala nisi ispustala telefon iz ruku u Nirnberguspacebound wrote: 19 Jan 2025, 13:59 Pa ne radim ali bih mogla. Evo trenutno pratm sestru na letu za Banja Luku. Sad je iznad Ljubljane. Moderna tehnologija je fenomenalna. Ali sad da trebam dan ili 5 bez uredjaja koji nam nisu bili dostupni koncem 20. vijeka mogla bih. Sto ne bih?![]()

Bilo je 90ih fotoaparata

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13740 times
- Been thanked: 9502 times
jes, al 36 slika na filmu pa ti vidi
valja to dobro rasporedit

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7243 times
- Been thanked: 16778 times
Nisam imala nista devedesetih, ni komp, ni foroaparat, ni PS.
Jedino sam od brata uzimala game boy i igrala tetris. To mi je bilo bas zarazno. Do daljinskog TV-a nikad nisam dolazila, iz tog razloga nisam imala mogucnost ni da "palim" videorekorder=dvd p.
Imala sam walkman kojem su se baterije nevjerovatno brzo trosile.
E, oko cega sam se zabavljala satima i satima, radio, kasnije muz.linija, slusanje pjesama, snimanje na kasetu i onda pisanje tekstova na papir. Drzis prst na Stop, cujes 3-4 rijeci, zaustavis pjesmu, zapises rijeci pa nastavljas.
I radio emisije, u tome sam uzivala a bilo je svega, od zezancija, kvizova, top lista al najbolje je bilo sto su ljudi stalno zvali radio stanice i bas je bilo interesantno.
Eto, to troje bih uklopila u savrsen dan s tehnologijom iz devedesetih, tetris, muzika i zapisivanje tekstova, radio emisije.
Jedino sam od brata uzimala game boy i igrala tetris. To mi je bilo bas zarazno. Do daljinskog TV-a nikad nisam dolazila, iz tog razloga nisam imala mogucnost ni da "palim" videorekorder=dvd p.
Imala sam walkman kojem su se baterije nevjerovatno brzo trosile.
E, oko cega sam se zabavljala satima i satima, radio, kasnije muz.linija, slusanje pjesama, snimanje na kasetu i onda pisanje tekstova na papir. Drzis prst na Stop, cujes 3-4 rijeci, zaustavis pjesmu, zapises rijeci pa nastavljas.
I radio emisije, u tome sam uzivala a bilo je svega, od zezancija, kvizova, top lista al najbolje je bilo sto su ljudi stalno zvali radio stanice i bas je bilo interesantno.
Eto, to troje bih uklopila u savrsen dan s tehnologijom iz devedesetih, tetris, muzika i zapisivanje tekstova, radio emisije.
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 23821 times
- Been thanked: 25585 times
- Status: Online
Sad kontam jedino u walkmanu nisam trazila "male ljude".
Bice krajem 90' spoznala da ih nije.
Znala sam presjedit kod tv-a i radiona, strpljivo cekajuci da izadju. Nikad nisu izasli. Onda mi je bilo dosta cekanja, pa sam uzela cekic da im pomognem. Eh kako sam se razocarala.
Bice krajem 90' spoznala da ih nije.
Znala sam presjedit kod tv-a i radiona, strpljivo cekajuci da izadju. Nikad nisu izasli. Onda mi je bilo dosta cekanja, pa sam uzela cekic da im pomognem. Eh kako sam se razocarala.

Acta non Verba