Evropska liga 2015/2016
- drugrankovic
- Inventar foruma
- Status: Offline
Re: Evropska liga 2015/2016
Cuka i vokvodina dalje...
Cigani opet pusiona...
Cigani opet pusiona...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
..ajdukova mladost razguzila estonce sa 6:2..sljedeća je dinamija 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Ovo je tema sport a ne humor
Btw od estonaca popiti dva komada i nije razguz... Puno je ljepše 3-0 nego 6-2... Al dobro... Za vas odlično

Btw od estonaca popiti dva komada i nije razguz... Puno je ljepše 3-0 nego 6-2... Al dobro... Za vas odlično

Habibti, ya nour el - ain... 

..a čuj bolje i to nego da nas kriminalci financiraju 

Sanader? Jebena ti je memorija... Ka' u zlatne ribice
U nedjelju mljevena riba
Ne mogu reci meso... Nit je tovar čovjek nit je riba meso

U nedjelju mljevena riba

Ne mogu reci meso... Nit je tovar čovjek nit je riba meso

..sanader...taj kune nije da za ajduk..i uz to pušta se na slobodu..znači čist je 

Aj ne pravi se glup .. Znas ti dobro kako je privatizacija izvedena i pod cijim pokroviteljstvom ..laganini wrote:..sanader...taj kune nije da za ajduk..i uz to pušta se na slobodu..znači čist je
A to što izlazi.. .I što ce i mamić izaći,sto je i bandić izašao... Ne govori ništa o njihovoj nevinosti, nego vjerno prikazuje kakvo govno od države kao institucija je Hrvatska.
A još hdz se vraća...

Dobro pa nemam ništa s tim .. Jedino korist... Biće mi jeftino

-
- Sitna buranija

⚜ ⚜ Ne prihvatam himnu i zastavu koje mi je dejton dao, jer dejton mi je uzeo srce a dao zamišljene granice!!
Hoću ljiljane zlatne i zemlju tisućljetnu i hoću balkan na kojem heroji nisu ratni zločinci!! ⚜ ⚜
Hoću ljiljane zlatne i zemlju tisućljetnu i hoću balkan na kojem heroji nisu ratni zločinci!! ⚜ ⚜
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9518 times
- Been thanked: 11257 times
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Ferencvaroš - Željezničar 0:1 (Beganović, 90 min.)
Ništa spektakularno, dakle, u Zvorničkoj 27 nisu pripremili za novo prvenstvo. Evropa je bila u izvjesnoj mjeri i briga: kako se oduprijeti boljem i kvalitetnijem, kako zaigrati protiv snažnijeg i bogatijeg, kako mu se suprotstaviti i razveseliti tih nekoliko stotina vojnika koji su i danas bili ''grlati'' kao i bezbroj puta ranije...
Odović je znao kako. Najveća vrlina vođe je svijest o poznavanju vlastitih snaga, a Željin trener tačno je znao čime raspolaže. Nema igrača koji će uzeti loptu predriblati trojicu i zabiti gol s trideset metara, nema ni neku vrstu Lazara Popovića - igrača koji će zagraditi kompletnu odbranu i izvesti neku egzibiciju, nema ni posebno brza krila, hitre veznjake koji će praviti višak protrčavanjima. Ništa to Odović nema, ali ima sjajne trkače, marljive rudare i oni kojima dres znači više od novca i transfera.
Kerim Memija, Dženis Beganović, Amir Hadžiahmetović, Riad Bajić, Damir Sadiković i ostali, večeras ne bi pobijedili da ih je s klupe vodio neki drugi. Ono što Milomir Odović radi vodeći današnjeg Želju zaslužuje mjesto u svakoj knjizi o taktici u fudbalu. Kako od dobrih, da ne kažemo prosječnih igrača, napraviti tim za evropske pobjede? On zna.
Ništa spektakularno, dakle, u Zvorničkoj 27 nisu pripremili za novo prvenstvo. Evropa je bila u izvjesnoj mjeri i briga: kako se oduprijeti boljem i kvalitetnijem, kako zaigrati protiv snažnijeg i bogatijeg, kako mu se suprotstaviti i razveseliti tih nekoliko stotina vojnika koji su i danas bili ''grlati'' kao i bezbroj puta ranije...
Odović je znao kako. Najveća vrlina vođe je svijest o poznavanju vlastitih snaga, a Željin trener tačno je znao čime raspolaže. Nema igrača koji će uzeti loptu predriblati trojicu i zabiti gol s trideset metara, nema ni neku vrstu Lazara Popovića - igrača koji će zagraditi kompletnu odbranu i izvesti neku egzibiciju, nema ni posebno brza krila, hitre veznjake koji će praviti višak protrčavanjima. Ništa to Odović nema, ali ima sjajne trkače, marljive rudare i oni kojima dres znači više od novca i transfera.
Kerim Memija, Dženis Beganović, Amir Hadžiahmetović, Riad Bajić, Damir Sadiković i ostali, večeras ne bi pobijedili da ih je s klupe vodio neki drugi. Ono što Milomir Odović radi vodeći današnjeg Želju zaslužuje mjesto u svakoj knjizi o taktici u fudbalu. Kako od dobrih, da ne kažemo prosječnih igrača, napraviti tim za evropske pobjede? On zna.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9518 times
- Been thanked: 11257 times
- drugrankovic
- Inventar foruma
Cestitke zelji vojvodini cukarickom !
Tako se bori za dres kluba
Tako se bori za dres kluba
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma
Lakse malo sta ga deBRECASKrokodil Behko wrote:Pa jah, nije to Hajduk, pa da mu Mađari igraju čordaš po pameti.

..čisto me željo iznenadio ipak je mađarska liga jača..bravo..
Nekada jaki ferencvaros savladan na svom terenu od zelje
Question everything.
Ma madžari su desetljećima na margini euro natjecanja.....ali svaka pobjeda se broji, ako ništa drugo za euro koeficijentrethna wrote:Nekada jaki ferencvaros savladan na svom terenu od zelje

usput kad več spominjem.... i ferencvaroš ima zahebanu ekipu za ulicu, tako da oprez manijaci, da se ne ponovi lech

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Ovim tempom (3 iz 3),Željo će brzo prestići Ajaks.storm wrote:Ma madžari su desetljećima na margini euro natjecanja.....ali svaka pobjeda se broji, ako ništa drugo za euro koeficijentrethna wrote:Nekada jaki ferencvaros savladan na svom terenu od zelje
usput kad več spominjem.... i ferencvaroš ima zahebanu ekipu za ulicu, tako da oprez manijaci, da se ne ponovi lech
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
..nadam se daih nećeš popljuvat kad prime tricu