Uvijek je bilo budala i rata.laganini wrote:..ma dobro da skratimo nije vam to tribalo....
p.s.
Kome ovo odgovara? Bakiru i inim Bakirima.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Uvijek je bilo budala i rata.laganini wrote:..ma dobro da skratimo nije vam to tribalo....
Na radiju su i rekli da su ga počeli gađati kad je krenuo prema mjestu ..na kojem je ili to govorio ili je pisalo..nisam sigurna... Bili su spremni na ovakav ishod i ubacili policajce u civilu među masu...Tempy wrote:http://m.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Niko nije zaboravio ovu njegovu izjavu "ubićemo 100 muslimana
Rekoh li ja ,daj bože da preživi do sutra?Biba wrote:Na radiju su i rekli da su ga počeli gađati kad je krenuo prema mjestu ..na kojem je ili to govorio ili je pisalo..nisam sigurna... Bili su spremni na ovakav ishod i ubacili policajce u civilu među masu...Tempy wrote:http://m.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Niko nije zaboravio ovu njegovu izjavu "ubićemo 100 muslimana
ev šta se piše...
Dačić: Ovo je napad na Srbiju
"To je napad ne samo na Vučića, nego i na cijelu Srbiju i njenu politiku mira i regionalne suradnje", stoji u izjavi šefa srpske diplomacije Ivice Dačića koji je najoštrije osudio napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima.
Oštro je reagirala i potpredsjednica srpske vlade Zorana Mihajlović. Ona je u priopćenju za javnost poručila da je napad na Vučića "osmišljen čin ponižavanja Srbije, jer Srbija i premijer Vučić čitavo vrijeme rade na pomirenju i uspostavljanju mira u regiji".
"Napad na Vučića je pokušaj ubojstva"
Nebojša Stefanović, srpski ministar unutarnjih poslova, napad na Aleksandra Vučića opisao je kao pokušaj ubojstva.

KOMESAR wrote:Situacija je i dalje teška: napad na sve Srbe svEta, atentant na Vučića, ubilo ga, itd.
Navodno Bakir treba krajem Jula ići u Beograd. Savjet: Bakire ponesi šljem i pancirKOMESAR wrote:Ipak je živ?
"Otišao sam u Srebrenicu i zamoljen da ne govorim od strane domaćina. Dobro sam primljen od majki ako hoćete i od gospodina Durakovića. Kada sam dolazio imao sam nekoliko pogrda, ali bez većih problema. Čuo sam da je grupa navijača prvo nešto dobacivala i to iz Srbije. Potom su stotine drugih uz povike Allaku Ekber krenuli prema nama.
Zahvaljujem se obezbjeđenje jer je zaista teško bilo. Htio sam da stanem, da pitam , zašto ? Srećan sam što to nisu organizovali majke ubijenih. Dobro je to bilo organizovano. Bilo je udaraca, pesnicama. U jednom trenutku sam pogođen kamenicom. Još jednom izražavam žal što se ovo dogovdilo. Žao mi je što neki ne prepoznaju da želim dobro ozmeđu Bošnjaka i Srba, moja ruka prema Bošnjačkom narodu ostaje ispružena.
Ja ću nastaviti sa tom politikom. Budala ima u svakom narodu, nismo ni mi u deficitu. Nije to bio nikakav incident, to je bio organizovan napad. Ja pozivam Srbe i ostale građane Srbije da nastave hodati uzdignute glave, da ne pokažu mržnju prema našim komšijama Bošnjacima. Mi moramo sa njima da živimo. Dosta je bilo besa, mržnje i ubijanja. Neki političari su mogli da urade svašta jer ovo nije bezazleno bilo. Moja ruka ostaje ispružena i vjerujem da će Bošnjaci to prihvatiti.
Zahvalan sam Čamilu Durakoviću, pokazao je da je čovjek. On živi sa Srbima, nije mu lako. Od Izetbegovića ne očekujem izvinjenje. Bakiru Izetbegoviću se nikada u Srbiji neće dogoditi ništa,nikada."
p.s.
I on nešto spominje Bakira?
Izetbegovića ćemo dočekati u narodnoj nošnji
"Bakiru Izetbegoviću nikada u Srbiji neće ništa da se dogodi loše. Sačekaćemo ga u narodnoj nošnji, sa pogačom i solju", rekao je Vučić i dodao da će se sa Izetbegovićem čuti za nekoliko dana.

vila wrote:Opet napad na srbiju?
Tesko je sto ljudi moraju izraziti svoje ogorcenje na ovaj nacin ali sta je on ocekivao?
poslije svih izjava zadnjih dana?
ma treba zabraniti svim politicarima dolazak na mjesta obiljezavanja tragedij

de...nek te lagani cuje.....Rum wrote:Moraju nasi usrati nazalije mi sto me osramotise pred Kolindom "
Bar ona nije bila ugrožena.Nju je Bakir štitio svojim tijelom,lično.Rum wrote:Moraju nasi usrati nazalije mi sto me osramotise pred Kolindom "

on je tu obican glineni golub.....Tempy wrote:Osude napada na Vucica stižu iz cijelog svijeta. Eto sad je on žrtva.

Grobari,veli Jutarnji.Pasaga wrote:on je tu obican glineni golub.....Tempy wrote:Osude napada na Vucica stižu iz cijelog svijeta. Eto sad je on žrtva.
sramota...jes.....
sacekat cemo,vidjet cemo ko su akteri.....

Zagorka wrote:vila wrote:Opet napad na srbiju?
Tesko je sto ljudi moraju izraziti svoje ogorcenje na ovaj nacin ali sta je on ocekivao?
poslije svih izjava zadnjih dana?
ma treba zabraniti svim politicarima dolazak na mjesta obiljezavanja tragedijJedna od rijetkih ispravnih izjava.
Barikada-haj mrš. Nazad.
Vi cete ocjenjivati i procjenjivati kako se ko ponasa,dodjete ljudima ko so na ranu,ne mogu vas gledati a moraju.
Ma i ja bih gađala redom. Boli me briga sta ce ko reci,oni svi ionako vec misle ono sto misle,samo sto sute dok ne sjednu u auto i krenu nazad.
Ni sta ce reci evropa....rekla je odbijanjem clanstva.........ma mrš svi,ne moze mati ukopati dijete bez vasih govorancija
Ne mozete tjerati ljude na to da hladno klimaju glavama i govore:"hvala vam sto ste dosli"svakom govnetu,a oko njih kosti familije.Mi bi kao iskulirali svi.
Users browsing this forum: Rum and 0 guests