i dalje ta suplja prica sta ce svijet reciKrokodil Behko wrote:Obzirom na to, da nam je nanešena nesaglediva šteta, mislim da bi vinovnike ovog incidenta trebalo prebiti na mrtvo ime. Reason - isuviše glupi, da bi bili Bosanci.
Nije to bio samo politički cirkus danas, nego su i oči cijelog svijeta bile uprte u Srebrenicu. Cirkus smo sami napravili šaljući pozivnice ovom-onom, pa se i Vučić našao pozvanim. Na taj način, iz patriotskih sfera ulazimo u sfere politike i tu nema mjesta emocijama. kad Vučić može onoliko da laže kako je mirotvorac i sl, mogu i naši biti hladnokrvni, tek toliko da nam ne nanose štetu.
Nije rat i ako neko već voli BiH, nek to pokaže na način, da imamo neku korist od toga, a ne da nam napravi problem poslije kojeg (već sada) mnogi evropski političari izražavaju solidarnost s tim Vučićem, a on sav presretan što se to desilo.
Na eventulane mnogo patrijotske upite i komentare tipa "nek mu je reko, četnik, bla bla.." odgovor bi bio, ćaći svom u avliju, pa njega gađaj!
Ovo je komemoracija žrtvama genocida i dostojanstvo je minimum u ponašanju, bez obzira na sve.
zivimo u kavezu 20 godina,jebe nas citav svijet,sluzimo im ko pokusni kunici u politici
ne radi se nikako o zrtvama,nego mi o sebi mislimo,sta ce svijet o nama reci,hocemo li mi uspjet ili ne,hocemo se mi uvuc kome ili ne
na zivce mi idete stim sranjima svi redom,sve finjak do finjaka

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)