mmmm mogu te zamislitiZagorka wrote:Muzevu potkosulju.Okupala se a toplo,pa se komodam.Pokriva dovoljnoRum wrote:Zagorka sta imas trenutno na sebi
Škakljiva pitanja
Moderator: VIP
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40589 times
- Been thanked: 26912 times
- Status: Offline
Re: Škakljiva pitanja
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
znam da ti je ljepse bilo sa stormagomRum wrote:al slaga u sekundiBonaqua wrote:Gledali zalazak sunca u ZadruIšli na ćevape u Zagrebu. jeli najbolji kup na svijetu kod Albanaca.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
mala hos se biti puno pitasMala_Mu wrote:Rume ti nisi odg. Na pitanje. S koliko godina ? Prvi put ?

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
pa odgovorio ti vrati se u nazadMala_Mu wrote:Pitanje je jednostavnoti pitaš puno gore i očekuješ odgovor

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
pa pise kad sam ne citasRum wrote:pa odgovorio ti vrati se u nazadMala_Mu wrote:Pitanje je jednostavnoti pitaš puno gore i očekuješ odgovor
zaboravila si na mesnate užitke ....Bonaqua wrote:Gledali zalazak sunca u ZadruIšli na ćevape u Zagrebu. jeli najbolji kup na svijetu kod Albanaca.
kod bobana u restoranu

Habibti, ya nour el - ain... 

Ma pravo si mi ti finaMaja wrote:Vidi ga. Pomisliće ljudi svaštaJa samo volim znati ali nikad to ne bih upotrijebila protiv nekog

Question everything.
Znatizeljna jesam,ali pitanja,jok...ako neko odluci sam ispricati,za mene je u redu,ali ovako,ni u snu
! Isto tako,pitanja licna,ako zaista stoje,tada odgovorim,ali inace nepricam o sebi a ako bas moram,vrlo kratko,dok nekog dovoljno ne upoznam...

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Terasa svjesti
- Inventar foruma
Ja kao i svi imam svoje želje i potrebe. Uopšteno nismo u stanju potpuno razumjeti druge, često imamo probleme sa komunikacijom ili procjenom drugih ljudi, i sami pogriješimo, razočaramo druge, sebični smo i gledamo isključivo stvari svojim očima.
Ljudi su samo ljudi, nemojmo druge gledati crno bijelo, niti se očajnički truditi da forsiramo odnose.
Za početak se moraš osjećati ugodno sam sa sobom i sa te pozicije pristupati drugima, s nekim ti se lijepo družiti i popiti kavu, sa nekim zezati, sa nekim možeš odraditi poslovni odnos ako vam je volja, voditi i ljubav. U suštini ako smatraš da te neki čovjek ili žena nisu dostojni nemoj se ni spuštati na njihov nivo .
Aspekata je bezbroj, odnosi se grade spontano i sa povjerenjem ali moraš biti svjestan da su nesporazumi i propali odnosi sasvim normalna pojava. Za promjenu ako uvidiš da je netko nepritupačan i nije za kompromise onda pokušaj stvari gledati i ti sivo.
Ako si sa nekim i utrošio vrijeme u nekom razgovoru radio si ti jer ti je bilo ugodno i imao si tu potrebu, ugodno si utrošio svoje vrijeme, pa ako odnos i nije uspio na duge staze družio si se, da bi ti ta osoba odgovarala i odnos da bi opstao.
Nemoj se previše opterećivati odnosima niti previše od ljudi očekivati, to zamara i zna jako razočarati čovjeka.
U suštini u životu imaš svega nekoliko prijatelja, ostalo su ljudi i žene koji prije ili kasnije dođu i odu iz tvog života, što ne znači da sa njima ne možeš ugodno provesti vrijeme i začiniti si život ali uz oprez jer neke stvari treba da ostanu duboko u nama .
Ljudi su samo ljudi, nemojmo druge gledati crno bijelo, niti se očajnički truditi da forsiramo odnose.
Za početak se moraš osjećati ugodno sam sa sobom i sa te pozicije pristupati drugima, s nekim ti se lijepo družiti i popiti kavu, sa nekim zezati, sa nekim možeš odraditi poslovni odnos ako vam je volja, voditi i ljubav. U suštini ako smatraš da te neki čovjek ili žena nisu dostojni nemoj se ni spuštati na njihov nivo .
Aspekata je bezbroj, odnosi se grade spontano i sa povjerenjem ali moraš biti svjestan da su nesporazumi i propali odnosi sasvim normalna pojava. Za promjenu ako uvidiš da je netko nepritupačan i nije za kompromise onda pokušaj stvari gledati i ti sivo.
Ako si sa nekim i utrošio vrijeme u nekom razgovoru radio si ti jer ti je bilo ugodno i imao si tu potrebu, ugodno si utrošio svoje vrijeme, pa ako odnos i nije uspio na duge staze družio si se, da bi ti ta osoba odgovarala i odnos da bi opstao.
Nemoj se previše opterećivati odnosima niti previše od ljudi očekivati, to zamara i zna jako razočarati čovjeka.
U suštini u životu imaš svega nekoliko prijatelja, ostalo su ljudi i žene koji prije ili kasnije dođu i odu iz tvog života, što ne znači da sa njima ne možeš ugodno provesti vrijeme i začiniti si život ali uz oprez jer neke stvari treba da ostanu duboko u nama .

Last edited by Terasa svjesti on 12 Jul 2015, 22:24, edited 1 time in total.
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Ontopic: Jel' to iz nekog horoskopa? 

Last edited by Bla on 12 Jul 2015, 22:22, edited 1 time in total.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7786 times
- Been thanked: 18322 times
- Terasa svjesti
- Inventar foruma
Pročito sam Majo mislio da sam rekao prilično sa ovim začiniti si život ali uz oprez jer neke stvari treba da ostanu duboko u nama.
Nego Bla može li jedno škakljivo pitanje : Da se ja tebi slučajno ne sviđam pa me proganjaš po forumu .
Nego Bla može li jedno škakljivo pitanje : Da se ja tebi slučajno ne sviđam pa me proganjaš po forumu .

(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7786 times
- Been thanked: 18322 times
Imam ja za Blava pitanje...pravo, bez zezancije...napiso si ako nisi lago ..da piješ neke psihotične tablete...ja za takve nisam čula al ti si zafrkant pa nikad ne znamo jel lažeš il istinu kažeš...znam da postoje psihoze al mislim da to kod tebe ipak nije
morebit neke anksioliike piješ...i zašto si se nauzeo na Terasu
A?! ... 

Last edited by Biba on 12 Jul 2015, 22:56, edited 1 time in total.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Terasa svjesti
- Inventar foruma
Mislim da svaka daljnja rapsrava nebi imala smisla. 

(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).