Ne znaš ni ti matematiku, siguran sam. Ali to nije bitno.
Bitno je da to što ti iznosiš i nije baš neka matemarika nego puko prebrojavanje riječi.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne znaš ni ti matematiku, siguran sam. Ali to nije bitno.

Laser wrote: 31 Jan 2025, 18:23Pogrešno je sve od počet pa do kraja koji se btw ne može ni nazrijeti.Jahja83 wrote: 31 Jan 2025, 16:36
de ti meni reci, sta ti znas o ovoj temi, ovako je ili je onako...pa da poslusamo tvoje strucne savjete![]()
imas li konrektno reci gdje je greska u onome sto sam izlozio i prezentirao?
Božja namjera je da putem aKur'ana pošalje poruku ljudima, a ne da se broje riječi, harfovi, glasovi itd.
Pogrešno je sve od počet pa do kraja koji se btw ne može ni nazrijeti.
sada pricas o ovim stvarima iz neznanja, a evo kako:Božja namjera je da putem aKur'ana pošalje poruku ljudima, a ne da se broje riječi, harfovi, glasovi itd.

Laser wrote: 31 Jan 2025, 18:25Ne znaš ni ti matematiku, siguran sam. Ali to nije bitno.Jahja83 wrote: 31 Jan 2025, 16:37
ahaaaaaaa, znaci tako, potvrdis za sebe da ne znas.....a vec si je zanegirao u prvom postu![]()
Bitno je da to što ti iznosiš i nije baš neka matemarika nego puko prebrojavanje riječi.![]()
puno si mi siguran u nesigurno, bitno je itekako da je bitno....ne moze neko ko ne poznaje koliko toliko matematiku pricati o ovoj temi.Ne znaš ni ti matematiku, siguran sam. Ali to nije bitno.

Nora Ibsenova wrote: 31 Jan 2025, 16:41Ne pada mi na pamet ulazit u rasprave s tobom jer i ja, a i svako ko te citao znamo po kakvom modusu operises i na koji nacin vodis "rasprave".Jahja83 wrote: 31 Jan 2025, 16:35
eto onda nek nisam, nego de ti meni reci jeli nesto pogresno u onome sto sam izlozio???
ima li gresaka u proracunima??? daj nesto konkretno, a pusti ti to sta ja znam ili ne znam
nemam sta pricat o matematickim zakonima sa nekim ko ne zna sta je artimeticka sredina, to je kao da djetetu u osnovnoj skoli predocavas integralni racun.
A trece, ja sam ubjedjena da ti nisi musliman, jer bi svaki iskren vjernik nakon sto mu ljudi GODINAMA skrecu paznju da pravi lakrdiju, sprdanciju, banalisanje jedne vjere, odustao od toga. I pritom mislim na to da su ti muslimani to govorili, a ne nemuslimani.
Samo se nastavi pretvarat da si strucnjak po kakvim pitanjima, forum trpi sve
Ja cu te sad lijepo stavit na foe, pa ti pisi i dalje o svojim "godinama" strucnosti.
zato sto ne poznajes temu, zato ti i ne pada na pametNe pada mi na pamet ulazit u rasprave s tobom jer i ja,
bas tako kazesA trece, ja sam ubjedjena da ti nisi musliman,
evo izazivam cijeli forum, ako neko misli da bolje poznaje ovu temu od mene, dodjite svi pa cemo prodiskutovati, pokusajte naci 1 gresku ako mozejer bi svaki iskren vjernik nakon sto mu ljudi GODINAMA skrecu paznju da pravi lakrdiju, sprdanciju, banalisanje jedne vjere, odustao od toga.
puno si te meni nesta sjecas.....I pritom mislim na to da su ti muslimani to govorili, a ne nemuslimani.
ovu temu i jesam strucnjak....pa neko ko istrazuje aktivno preko 12 godina, koristi 3 razlicita Kuranska pretrazivaca, pise knjigu, suradjuje sa ostalima na produkciji videa na tu temu itd licno pronalazim stvari, plus imam saradnike koji aktivno se bave istrazivanjem, gdje zajedno u messenger grupi diskutujemo , analiziramo nove pronalaske itdSamo se nastavi pretvarat da si strucnjak po kakvim pitanjima, forum trpi sve
kako ti voljaJa cu te sad lijepo stavit na foe, pa ti pisi i dalje o svojim "godinama" strucnosti.

kako zena, djeca...sve dobro....neka hvala boguHAVANA wrote: 31 Jan 2025, 23:03 Gledam neko auto jahja pomagaj.16850 eura sa odbitnim porezom bruto cijena.Koliko je netto sta pise?

Ozbiljno sam pitala. Pitanje postavljeno u temi “mozgalice”

Samo je jedan trocifren broj.Druge ne priznajemo.666

Sta si ocekivao od nekoga koji trosi Kaptagon-a ?Koraci_u_noci wrote: 01 Feb 2025, 17:16 Tacno me je razocarao. Kao muskarac, mislim, hajd sto zene ne znaju

Interesantno ce biti,sa kojom idejom ce on doci kad nauka izjavi da su pogresli i da je kosmos 23,447 mrd godina star.?HAVANA wrote: 01 Feb 2025, 19:43 Ko je to brojo matere ti? Sjeo i probro nebesa i prebrojo sve to? Jel dobro taj? Nek probere sad poljima(mnozina) poklopice se s necim.Javi kad skontas s cim.

HAVANA wrote: 01 Feb 2025, 19:43 Ko je to brojo matere ti? Sjeo i probro nebesa i prebrojo sve to? Jel dobro taj? Nek probere sad poljima(mnozina) poklopice se s necim.Javi kad skontas s cim.
moj saradnik pronasao pomocu Kuranskog pretrazivaca. Sta ti mislis da ljudi manualno broje slovaKo je to brojo matere ti?
ti treba prvo da skontas kako ovako veliki broj od 5 cfiri da se podudara sa zadnji modernom naucnim istrazivanjima i mjerenjima?Javi kad skontas s cim.

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests