Kakva je tvoja jetra?
Helou
Moderator: VIP

Slazem se, neke. Dobro si rekla.

Samopouzdanje bas iz toga sto znam da se nece naljutiti.Zanki wrote: 04 Feb 2025, 12:59 Lajk je za prvi dio posta, di se slazemo.
A tesko da je znas, misterija mi je to samopouzdanje![]()

Ko te ne zna vrazicak

Sta znam, ne pravi mi probleme. Bar da znam. Dok ne znam i dobro je.

Ne treba, hvala.. nako pitam, jaranski

Dabogda ti netrebala et

Morebit. Volio je izgleda i naget i zamezit.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Sada po radnik nam je povecanje 61%gospođa Brams wrote: 04 Feb 2025, 12:24Wow, pa koliko su povisili minimalnu placu? Samo zbog toga toliki otkazi? Uzas.Nora Ibsenova wrote: 04 Feb 2025, 09:57
Fala, ma istražujem tržište ako ova moja firma krene da tone, jer evo otkako se uveo novi zakon o minimalnoj plati otpustili smo preko 100 radnika a još nijedan klijent nije potvrdio da će pristat na povećanje cijena, već su našli neke druge izvođače koji će im ponuditi stare cijene (naravno, dovodit će im radnike koji će radit na crno)
Ironija je kad ti predstavnik jedne državne institucije kaže da je svjestan da će radnici koji budu obavljali poslove unutar njegove institucije biti tu na crno.Eto nam države.
Inace nema nista gore od razgovora za posao. Prosla sam ih puno, ali nisam naucila nista, svaki put je bila tortura. Ja bih smatrala uspjehom ako se bas nisam jako osramotila
Nemam pojma kako sam dobila ijedan posao![]()

Ima li šta za jetru, a da ne smrdi i da čovjek ne dobija nagon za povraćanje?

Ta sam
Surutka ti ne miriše lijepo? Možeš i kupovnuMasamune wrote: 04 Feb 2025, 13:43Ima li šta za jetru, a da ne smrdi i da čovjek ne dobija nagon za povraćanje?
Jesi pekaMasamune wrote: 04 Feb 2025, 13:43Ima li šta za jetru, a da ne smrdi i da čovjek ne dobija nagon za povraćanje?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests