Obuća
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 19584 times
- Been thanked: 5356 times
- Status: Offline
Re: Obuća
da je masna, crna, umjesto tog ukrasa, ljevse bi mi bile 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 12386 times
- Been thanked: 19867 times
Meni je cudno sto se tebi ne svidjaju posto su ti sve vake alasalematuse

Dozvolite da se obratimo
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 19584 times
- Been thanked: 5356 times

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 8155 times
- Been thanked: 7149 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2071 times
Ma 100%diego wrote: 29 Jan 2025, 20:55 ^ A eto, ukusi se razlikuju. Tebi se onda vjerojatno ne sviđaju ni ukrasi na čuvenim Manolo Hangisi cipelama?
![]()
Ne, jer mi je oblik prihvatljiviji, i jer mi bolje pase uz tu vibrantnu boju. Da su te manolice crne recimo, opet bi mi bile manje privlacne.
Recimo prve bi bile te plave, jer mi i boja i oblik detalja i to sto je bas velik i upadan daju tu car, druge bi bile crne manolice jer gubi se car, ali je oblik meni ljepsi, a trece ove sa srcadima.
Kad bih isla na taj neki djir onda bih isla all out.
Ove reserved evociraju Manolo, upravo zbog detalja ali mi ne evociraju i wow efekat koje imaju plave
Da manolice nikad nisam vidjela, mozda bi mi reserved i probudila taj efekat
Mozda sam samo snob.
Sustinski, meni se visina pete cini savrsena, spic je nekako taman, mislim da su model pogodili bas u bobu i to mi se svidja, uz taj saten finis mi je super, ja na njih nista ne bih dodavala
Ali vracamo se na pocetak, ukusi se razlikuju, a posto iz svega sto Brams kaci sam zakljucila da je jako stilizovana zena (a i pamtim neke njene autfite) tako da vjerujem da je to na njoj tip top
"Izvini ja sam ko s marsa pala inace." Skin
-
- Forum [Bot]
- Has thanked: 169 times
- Been thanked: 714 times
Ja sam ih bas zato i kupilaNora Ibsenova wrote: 28 Jan 2025, 17:38Hm, ja bi to srce skinulagospođa Brams wrote: 24 Jan 2025, 07:38
Imam par svecanih dogadanja ove godine, i pozeljela sam nove salonke. Nadam se da ce biti udobne![]()
![]()
Znas kako lijepo podignu kombinaciju, pa cak i traperice i obicnu kosulju.
Naravno da su Manolice impresivnije. Takva im je i cijena

somehow I manage
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Vjerujem, iznenadio me reserved, nisam znala da su im krojevi i modeli ovako dobrigospođa Brams wrote: 31 Jan 2025, 09:19Ja sam ih bas zato i kupila
Naravno da su Manolice impresivnije. Takva im je i cijena![]()
-
- Forum [Bot]
Od svih modnih marki u toj kategoriji, Reserved mi je daleko najdrazi. Imam dosta stvari od njih, imaju dobre materijale i krojeve. Jedino me kvalitetom razocarala jedna shopper torba, ali oprostit cu im. Imam nekoliko njihovih manjih torbih i dobre su. I sve drugo sto sam kupila pokazalo se odlicno i uglavnom sam zadovoljna, sto bas ne mogu reci za neke druge brendove tipa Zara ili Mango, kod kojih sam imala dosta razocarenja, a cak su skuplji.
somehow I manage
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 289 times
To ti itekako vjerujem da podignu kombinaciju pa čak i najobičniju. Baš su upečatljive i privlače pažnju.gospođa Brams wrote: 31 Jan 2025, 09:19 Ja sam ih bas zato i kupila
BTW , koliko su ti udobne? Zbog špica ne bih rekao da im je udobnost jača strana no možda griješim.
Za Zaru i Mango sam čuo da su previše razvikani i često ne nude kvalitetu kakvu bi očekivali od takvih brendova. Nažalost, sve više garderobe takvih brendova postaje nosivo samo jednu sezonu, za više sezona ionako nije zamišljeno da se nosi jer hej, tu je nova kolekcija, koju treba pokupovati, da firma što više zarafi.gospođa Brams wrote: 31 Jan 2025, 09:30 Od svih modnih marki u toj kategoriji, Reserved mi je daleko najdrazi. Imam dosta stvari od njih, imaju dobre materijale i krojeve. Jedino me kvalitetom razocarala jedna shopper torba, ali oprostit cu im. Imam nekoliko njihovih manjih torbih i dobre su. I sve drugo sto sam kupila pokazalo se odlicno i uglavnom sam zadovoljna, sto bas ne mogu reci za neke druge brendove tipa Zara ili Mango, kod kojih sam imala dosta razocarenja, a cak su skuplji.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Pa dobro za Mango mozemo reci da je neki kvalitetniji brend, ali Zara vala ne.
Najjace mi kad stave preprodaju odjece, napisu brendirano, kad ono Zara
Najjace mi kad stave preprodaju odjece, napisu brendirano, kad ono Zara
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 289 times
Naletih nedavno na ovu zanimljivu stranicu www.itsashoethang.com/MemberPosts.aspx gdje članice sa svih strana svijeta stavljaju slike svojih cipela i mrđusobno si ih komentiraju. Ima bome lijepih modela no nažalost, stranica već dugo vremena nije aktivna.
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 8155 times
- Been thanked: 7149 times
Kvalitet odjeće koji je Zara imala prije 15 godina i ovo sada što nudi je neuporedivo.
Prije je većina odjeće bila od prirodnih materijala, s sada im dominira poliester, kao i kod većine brendova. Meni je smeće 90% ponude većine brendova.
Prije je većina odjeće bila od prirodnih materijala, s sada im dominira poliester, kao i kod većine brendova. Meni je smeće 90% ponude većine brendova.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2142 times
- Been thanked: 4890 times
Ja nikad jeftinije tene nisam kupio
I u Springfield-u jaknu sa 170 na 40KM

I u Springfield-u jaknu sa 170 na 40KM

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fuck you a friendly note to start the day
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 24172 times
- Been thanked: 27645 times
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2142 times
- Been thanked: 4890 times
-
- Forum [Bot]
Na prvu se cine relativno udobne, koliko mogu biti s tim spicomdiego wrote: 31 Jan 2025, 18:45To ti itekako vjerujem da podignu kombinaciju pa čak i najobičniju. Baš su upečatljive i privlače pažnju.gospođa Brams wrote: 31 Jan 2025, 09:19 Ja sam ih bas zato i kupila
BTW , koliko su ti udobne? Zbog špica ne bih rekao da im je udobnost jača strana no možda griješim.
Za Zaru i Mango sam čuo da su previše razvikani i često ne nude kvalitetu kakvu bi očekivali od takvih brendova. Nažalost, sve više garderobe takvih brendova postaje nosivo samo jednu sezonu, za više sezona ionako nije zamišljeno da se nosi jer hej, tu je nova kolekcija, koju treba pokupovati, da firma što više zarafi.

Srozala se kvaliteta svih tih brendova, i treba jako dobro birati komade i obratiti paznju na materijale.
Jer etiketa vise ne znaci nista, nazalost.
somehow I manage
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13036 times
- Been thanked: 9077 times
napoken si ispunila zelju i kupila cizme, duge
imam jako siroke listove i nisam mogla pronaci cizme da su dovoljno sikore ili da se dovoljno razvlace, makar zadnji dio.
To je cuo moj FB pa me je odveo na stranicu gdje ih pronadjoh
i narucih...i da kazem - savrsene su
https://www.obuvnadmerna.cz/Damske/Zimn ... LARA-cerne

imam jako siroke listove i nisam mogla pronaci cizme da su dovoljno sikore ili da se dovoljno razvlace, makar zadnji dio.
To je cuo moj FB pa me je odveo na stranicu gdje ih pronadjoh

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 26316 times
- Been thanked: 23707 times
Jesu skupe, ali ako je tebi tesko naci zbog listova, onda nema veze!Julia-Klara wrote: 04 Feb 2025, 14:15 napoken si ispunila zelju i kupila cizme, duge![]()
To je cuo moj FB pa me je odveo na stranicu gdje ih pronadjohi narucih...i da kazem - savrsene su
![]()
Ali samo kao predlog, ako već imaš problem da nađeš takve čizme onda uzmi odmah dva para u različitim bojama