Je li to onaj što snima na tavanuMelek wrote: 25 Jan 2025, 22:58 Jel ko prati onog Senada Meškina (smeskin) na društvenim mrežama? Tip me obavezno nasmije svojim vicevima. Ne znam otkud mu inspiracija![]()

Naletim ponekad
Je li to onaj što snima na tavanuMelek wrote: 25 Jan 2025, 22:58 Jel ko prati onog Senada Meškina (smeskin) na društvenim mrežama? Tip me obavezno nasmije svojim vicevima. Ne znam otkud mu inspiracija![]()
Melek wrote: 25 Jan 2025, 22:58 Jel ko prati onog Senada Meškina (smeskin) na društvenim mrežama? Tip me obavezno nasmije svojim vicevima. Ne znam otkud mu inspiracija![]()
MordorPrema informacijama iz septembra 2024., predviđa se da će poljoprivredni sektor Katara dosegnuti približno 812 miliona katarskih rijala (QAR), odnosno 223,1 miliona američkih dolara do 2029., prema istraživanju Mordor Intelligencea.
Idriz iz jednog malog bosanskog sela dugo je slušao priče o “javnim kućama”, ali nikada nije kročio u jednu. Kada je napokon skupio hrabrost da posjeti takvo mjesto, odlučio je da ponese ono što bi inače nosio u posjetu – bombonjeru i 20 deka kafe. Jer, kako kažu, “red je red”.
Kad je ušao, sve oči su se okrenule prema njemu. U ruci je držao pažljivo umotanu bombonjeru i kesicu kafe iz lokalne prodavnice. “Dobar dan, ja sam Idriz. Ovo sam donio da se ne dođe praznih ruku,” rekao je sa širokim osmijehom.
Zaposleni su ga gledali s mješavinom zbunjenosti i simpatije, a jedna od dama nije mogla izdržati smijeh. “Momak, nisi ti u gostima kod tetke, ali lijep gest,” rekla je kroz suze od smijeha.
Idriz, sav ozbiljan, odgovorio je: “Pa, kod nas u selu kad dođeš nekome prvi put, red je da poneseš nešto. Tako sam i ja mislio, možda vama ovo dobro dođe uz kahvu.”
Priča je završila tako da je Idriz dobio poseban tretman, ali bombonjera i kafa nisu završili uzalud – podijeljeni su među osobljem, koje ga i dan-danas spominje kao “najkultiviranijeg gosta ikada”.
Kasnije, kad su ga pitali kako mu je bilo, Idriz je skromno odgovorio: “Ma sve u redu"
Julia-Klara wrote: 14 Feb 2025, 14:01 Stigao mail od kolege/ice i pogledam potpis, i nasmijem se glasno
whatever![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests