Desava se ovo vrlo često kod nas. Npr,ulaziš u burekdžinicu a neko ispred stoji i kaže:de plati i meni burek.Naravno da ces platiti,kako ćeš odbiti nekoga ko ti trazi hranu?storm wrote:Ovo bi moglo ovdje....jeste li ikad napravili takvo što![]()
vi pomogli potpunom strancu?
.
Pomogao mi je potpuni stranac...
Moderator: Krokodil Behko
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
- Status: Offline
Re: Pomogao mi je potpuni stranac...
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Kad sam imao 5 godina, upao sam u bazen, tačnije hodao sam po bazenu i kako sam išao sve dublje upao sam u vodu i počeo se daviti. Izvukli me neki Romi, a ovako da sam ja nekom pomogao, pa nije da nije bilo slučajeva, ali nešto sitno, najčešće kad se susretnem uz put sa nekim pa me pita gdje je to i to mjesto, ali to ni ne računam.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Prije par godina , spasio sam momčića od utapanja na Jadranu . Bio sam u blizini i nebih dozvoio da se šta ružno desi. Često pomognem instiktivno i da na dato ne obraćam pažnju . Tako je bilo u par saobfraćajnih nezgoda i nekim drugim situacijama . Isto smatram da mi je dužnost i ne pretstavlja mi neki problem . Još nešto , pomenuto i ne ističem .
Last edited by Terasa svjesti on 03 Apr 2015, 21:05, edited 1 time in total.
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5183 times
- Been thanked: 7313 times
- Status: Online
Jesam pomogla. Poslednji put su izgubili/ukrali im pasose
novcanik i sve sto ide uz to. Odvezla sam ih u policiju i prevela prijavu s autom i poslije na autobusku...
Hvala je bilo dovoljno.Ljeti sam znala stati u koloni i reci nekom autu u kojem su i djeca da me prate
kako bi prije stigli na more ( ako idu u istom mom smjeru). Ljudi su me pratili ( ja da sam bila na njihovom mjestu ne bih nikad
) i zahvljivali. Jednom sam potrosila gotov citav krediti trazeci smjestaj porodici koju nisam uopce poznavala itd... Znala sam se zaustaviti na sred ulice da darujem nesto nekom beskucniku ( koji me naravno ne bi ni pogledao/la ...no bar sam pokusala )Sitnice koje su ipak znale izazvati osmjeh na licu ... i ono : drago mi je sto sam ucinila nesto fino..
novcanik i sve sto ide uz to. Odvezla sam ih u policiju i prevela prijavu s autom i poslije na autobusku...
Hvala je bilo dovoljno.Ljeti sam znala stati u koloni i reci nekom autu u kojem su i djeca da me prate
kako bi prije stigli na more ( ako idu u istom mom smjeru). Ljudi su me pratili ( ja da sam bila na njihovom mjestu ne bih nikad
Svijest ima sidrište.
......da,i to danas,zakaci me lik retrovizorom! Izasla iz dvorista,posla niz ulicu,a kuca je prema poznatom setalistu,gdje je ne moguce pjesice skoro proci,a kamoli autom! I eto,kreten posao,i provlaci se izmedju prolaznika! Doslovce me gurnuo,i kada sam jauknula od bola,prisao mi covjek,pomogao da ustanem,a njemu tresnuo nogom od auto...ma,ne mogu pisati!
Hvala mu....
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Puno puta mi je pomogao stranac. Jedan od njih je bio gotovo u ponoć sam na brčanskom mostu. Taj mi je pomogao da dođem do bolnice jer je most bio popravljan...
Znam da je nekima malo čudno koliko pišem o svom selu ali šta ja mogu kad u mom selu ima pravih kriminalaca. Ma jedan je i u kulenove stavljao drogu a i kokain je progutao kad je ugledao policiju. Sve to ima na internetu.
U sjećanju mi je ostao onaj jedan sudac. naravno da neću baš ime napisati. Ni danas ne znam zašto i kako je on došao u naše selo. Znam da sam ga drugi put vidjela u vukovarskom sudu kad sam čekala da svjedočim. šetao je nervozno i obazirao se da li ga netko prati. Ušao je u prostoriju gdje sam bila sama i zamolio me da nikome na kažem da je razgovarao sa mnom...Raspitivao se kakva je situacija u mom selu....njegovo ime sam našla, prepoznala sam ga jer imaju i fotografije sudaca zaposlenika...
Znam da je nekima malo čudno koliko pišem o svom selu ali šta ja mogu kad u mom selu ima pravih kriminalaca. Ma jedan je i u kulenove stavljao drogu a i kokain je progutao kad je ugledao policiju. Sve to ima na internetu.
U sjećanju mi je ostao onaj jedan sudac. naravno da neću baš ime napisati. Ni danas ne znam zašto i kako je on došao u naše selo. Znam da sam ga drugi put vidjela u vukovarskom sudu kad sam čekala da svjedočim. šetao je nervozno i obazirao se da li ga netko prati. Ušao je u prostoriju gdje sam bila sama i zamolio me da nikome na kažem da je razgovarao sa mnom...Raspitivao se kakva je situacija u mom selu....njegovo ime sam našla, prepoznala sam ga jer imaju i fotografije sudaca zaposlenika...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
rethna wrote:Nitko mi nije pomagao nikada
(Ne mislim da si ti ko ona
Onda sam ja vradjedaBiba wrote:rethna wrote:Nitko mi nije pomagao nikada...de valjda nije baš tako, ma barem malo ti je netko pomogao...to samo vragbaba kaže da joj nikto ne pomaže a kuća joj ko vinkovački kolodvor...mnogi joj pomažu...
(Ne mislim da si ti ko onabože sačuvaj )
Question everything.
Nemoguće...rethna wrote:Onda sam ja vradjedaBiba wrote:rethna wrote:Nitko mi nije pomagao nikada...de valjda nije baš tako, ma barem malo ti je netko pomogao...to samo vragbaba kaže da joj nikto ne pomaže a kuća joj ko vinkovački kolodvor...mnogi joj pomažu...
Rekoh vec taj samBiba wrote:Nemoguće...rethna wrote:Onda sam ja vradjedaBiba wrote:rethna wrote:Nitko mi nije pomagao nikada...de valjda nije baš tako, ma barem malo ti je netko pomogao...to samo vragbaba kaže da joj nikto ne pomaže a kuća joj ko vinkovački kolodvor...mnogi joj pomažu...
ne možeš se ti ni u snu uspoređivati s vragbabom... Postoje ljudi kojima zaista gotovo nitko ne pomaže, takvi se često drže one narodne - Uzdaj se u se i u svoje kljuse!
Question everything.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Često poznavajući narav i osjetljivost nekih dragih osoba, istima pomognem nenametljivo i potajno da se nebi našli uvjeđeni .
U vezi pomoći stranaca , sinoć mi je nakon što sama jedva izbjegao nezgodu i odvalio lonac na auspuhu , pomogao čovjek kojeg sam prvi put vidio u životu . Život je čudan .
U vezi pomoći stranaca , sinoć mi je nakon što sama jedva izbjegao nezgodu i odvalio lonac na auspuhu , pomogao čovjek kojeg sam prvi put vidio u životu . Život je čudan .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- titicha
- Osvježenje foruma

Mislim da se sve vraća. Ja pomognem nekom i za mene je to sitnica,zaboravim da sam to napravila...a onda kad meni zatreba uvijek se pojavi neko tko pomogne. Mislim na ljude koji u tom trenu kao potpuni neznanci se pojave u mom životu.
Da živim 2 života neću uspjeti napraviti ono šta je za mene napravila tada,meni nepoznata osoba,koju sam prije 10g.sasvim slučajno upoznala u gradu u kojem do tad nisam znala nikog. Kasnije je to postala moja prijateljica. Nazalost u 2.mjesecu ove godine umrla je od raka.
Da živim 2 života neću uspjeti napraviti ono šta je za mene napravila tada,meni nepoznata osoba,koju sam prije 10g.sasvim slučajno upoznala u gradu u kojem do tad nisam znala nikog. Kasnije je to postala moja prijateljica. Nazalost u 2.mjesecu ove godine umrla je od raka.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5559 times
- Been thanked: 5111 times
- titicha
- Osvježenje foruma

No,sigurno se i tebi pojavi neki stranac? Tako to ideuvijek_kontra wrote:Obicno sam ja taj stranac.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5559 times
- Been thanked: 5111 times
Neki dan me usred Lj neki cika cuo koji broj zgrade
trazim i objasnio mi gdje sam i kuda da krenem.
Hvala bogu nisam lutala po onoj vrucini.
Ako pase to u ovu kategoriju.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- titicha
- Osvježenje foruma

Ako ti je pomogao-valjda pašeuvijek_kontra wrote:Neki dan me usred Lj neki cika cuo koji broj zgrade
sitnice su jako bitne
nažalost ne obraćamo pažnju na njih
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
Pomagao, pomazem, pomagat cu strancima. Pomogao mi je i opet ce mi pomozi potpuni stranac