RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Da li je gotovo? RS prekršila mirovni sporazum!
Bajram je nebi se bavio politikom ali i ptice na grani znaju da je taj referendum neustavan .
Last edited by Terasa svjesti on 17 Jul 2015, 09:04, edited 1 time in total.
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- drugrankovic
- Inventar foruma

Ovo sto sad deluje toboz kao sud BiH je promuslimanski proislamski probosnjacki kako ti milo.Krokodil Behko wrote:Ja ovo tek sad vidim
Nisi skonto temu bolan. Ne govorimo o šerijatskom sudu nego o sudu BiHdrugrankovic wrote: NE proislamskom pravosudju.
Šerijatski sud, još uvijek nemamo, ali je u planu da se uvede za koju godinu.
Lako će proći, jer ćemo podmazati i Hrvate i ponuditi im pravo na inkviziciju
Stav pozicije i opozicijr u RS po tom pitanju je jedinstven. Narod ustaje protiv toga a sva propaganda koja to iskrivljuje u secesiju je tudja stvar. Nek laju nek prjete. To vide ne prolazi. Ili referrndum ili ozbiljne promjene u pravosudju sto evo i najavljuju iz evrope nudeci pomoc o novoj formuli uspesnog i pravicnog zakona BIH posto su vidjeli jedinstven stav naroda u RS i da pretnje protiv borbe za jednakost i pravicnost nece proc. Nema tu govora o secesiji. Upravo ovo ce doneti zajednickom i ppstenom djelova nju suda za sve. Osim zabpoliticare jel? Oni su mamu im van toga uvjek. Ubog toga nekako mi sve to bajato... ok izmenucemo da se sudi svim zlocinima isto tj ne pristrasno dok lopovi ce i dalje imati svoje ljude u pravnlm sistemu da stite svoje dupe...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ko te pita je li ustavan ili ne, bitno je da se narodi dovedu u tu situaciju da se mrze i sukobe jer to odgovara zapadu.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Srecno terasa. Idi onda uzivaj izes politiku. Evo zbog bajrama i ne opsovah pa rekoh izes a obicno kazem ... jel... veseo bioTerasa svjesti wrote:Bajram je nebi se bavio politikom ali i ptice na grani znju da je taj referendum neustavan .
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Hvala Rankoviću . 
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- drugrankovic
- Inventar foruma

A rezolucije su bile pravljene da se narod zavoli?Podrinjac wrote:Ko te pita je li ustavan ili ne, bitno je da se narodi dovedu u tu situaciju da se mrze i sukobe jer to odgovara zapadu.
Ovo je drugacije. No eto ja vas ne mrzim.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Naravno da nije. Ovo su sve smisljene igranke Zapada i istokadrugrankovic wrote:A rezolucije su bile pravljene da se narod zavoli?Podrinjac wrote:Ko te pita je li ustavan ili ne, bitno je da se narodi dovedu u tu situaciju da se mrze i sukobe jer to odgovara zapadu.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4452 times
- Been thanked: 3412 times
Bitno je da Zapad na kraju uvijek pobjedjujePodrinjac wrote:Naravno da nije. Ovo su sve smisljene igranke Zapada i istokadrugrankovic wrote:A rezolucije su bile pravljene da se narod zavoli?Podrinjac wrote:Ko te pita je li ustavan ili ne, bitno je da se narodi dovedu u tu situaciju da se mrze i sukobe jer to odgovara zapadu.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9982 times
- Been thanked: 11863 times
Dodik nakon sastanka sa Vučićem odustaje od referenduma: RS spremna na razgovor
BEOGRAD / BANJA LUKA - Danas su u Beogradu razgovarali predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Srbije Aleksandar Vučić. Iako su na konferenciji za medije govorili o nizu tema o kojima je razgovarano, jedna je ipak ključna – referendum u RS po pitanju državnog pravosuđa.
Milorad Dodik na konferenciji za medijie nakon sastanka više nije bio tako odlučan po pitanju referenduma kao što je to bio prethodnih dana.
“Ako ne bude dogovora o nadležnostima Suda i Tužilaštva, referendum ostaje. Pozvali smo na demokratsko izjašnjavanje, a ne na rat. Pozivam Vučića da još jednom u septembru razmotimo to pitanje. RS je spremna da razgovara o sudu i tužilaštvu", naveo je Dodik i dodao da Republika Srpska nije protiv BiH, ali jeste protiv nametnutih rešenja.
Nezvanično, Vučić je u fokus razgovora stavio odluku RS o raspisivanju referenduma kao i njegovim političkim implikacijama s obzirom da je potez vlasti u RS međunarodna zajednica ocijenila kao vrlo opasan za stabilnost, ne samo BiH nego i regije.
Inače, prva tačka SSP-a jeste regionalna saradnja i stabilnost u regiji. Srbiji je ulazak u Evropsku uniju glavni prioritet, a poruke Federike Mogerini i Johanesa Hana, koje je Vučić sasvim sigurno pažljivo saslušao, su da održavanje referenduma u Republici Srpskoj o državnom pravosuđu riskira podrivanje snažnijeg procesa evropskih integracija. Nema sumnje da je diplomatskim kanalima iz važnih adresa međunarodne politike Vučiću upućen signal da se angažira u ovom slučaju i urazumi Dodika.
(Vijesti.ba)
BEOGRAD / BANJA LUKA - Danas su u Beogradu razgovarali predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Srbije Aleksandar Vučić. Iako su na konferenciji za medije govorili o nizu tema o kojima je razgovarano, jedna je ipak ključna – referendum u RS po pitanju državnog pravosuđa.
Milorad Dodik na konferenciji za medijie nakon sastanka više nije bio tako odlučan po pitanju referenduma kao što je to bio prethodnih dana.
“Ako ne bude dogovora o nadležnostima Suda i Tužilaštva, referendum ostaje. Pozvali smo na demokratsko izjašnjavanje, a ne na rat. Pozivam Vučića da još jednom u septembru razmotimo to pitanje. RS je spremna da razgovara o sudu i tužilaštvu", naveo je Dodik i dodao da Republika Srpska nije protiv BiH, ali jeste protiv nametnutih rešenja.
Nezvanično, Vučić je u fokus razgovora stavio odluku RS o raspisivanju referenduma kao i njegovim političkim implikacijama s obzirom da je potez vlasti u RS međunarodna zajednica ocijenila kao vrlo opasan za stabilnost, ne samo BiH nego i regije.
Inače, prva tačka SSP-a jeste regionalna saradnja i stabilnost u regiji. Srbiji je ulazak u Evropsku uniju glavni prioritet, a poruke Federike Mogerini i Johanesa Hana, koje je Vučić sasvim sigurno pažljivo saslušao, su da održavanje referenduma u Republici Srpskoj o državnom pravosuđu riskira podrivanje snažnijeg procesa evropskih integracija. Nema sumnje da je diplomatskim kanalima iz važnih adresa međunarodne politike Vučiću upućen signal da se angažira u ovom slučaju i urazumi Dodika.
(Vijesti.ba)
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
zar ne mislite da bi ovo trebalo biti obrisano ?? ili sta ? dozvoljava se vrijedjanje jedne strane ?Tempy wrote:i srpkinje rekonstruišu svoje himene kad treba uzeti lovu
Nista Licno Tempy al ovo ti je skroz neprikladno.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Re: RS - all about
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Nema više JNA. Srbi su obične jajare,napadaju samo kad razoružaju protivnika kao onomad kod nas u Jeleču.
Doduše, ovih dana je godišnjica traktorijade?
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=14264KOMESAR wrote:Nema više JNA. Srbi su obične jajare,napadaju samo kad razoružaju protivnika kao onomad kod nas u Jeleču.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Rekoh li ja da su to obične jajare.Što ne dođu kod nas na Ilidžu,da se kurče?Pasaga wrote:http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=14264KOMESAR wrote:Nema više JNA. Srbi su obične jajare,napadaju samo kad razoružaju protivnika kao onomad kod nas u Jeleču.
- drugrankovic
- Inventar foruma

A ti si mi "junacina" koja jajarama nije mogla cetri godine probit obruc,liniju vec poput stakora kopala tunelcic...

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Obruč-liniju je napravila naša draga JNA.Ni sa tim silnim naoružanjem niste uspjeli zauzeti grad.Istina ,junačili ste se nad djecom Sarajeva.drugrankovic wrote:A ti si mi "junacina" koja jajarama nije mogla cetri godine probit obruc,liniju vec poput stakora kopala tunelcic...
Isto je isad,tamao gdje ste većina i gdje je mali broj muslimana junačite se. Pošalji ovu bandu iz Vlasenice na Ilidžu,a dođi i ti sa njma da se kurčiš.
Last edited by KOMESAR on 20 Jul 2015, 18:14, edited 2 times in total.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Bla bla bla
Opravdanje za 4 jebene godine da nijesi uspio liniju probit nidje!
Tunelcic ko krtica...
4 godine pa ni jednom ej... silni junaci juke bikici cele p materne...
Jajare ih drzase u rezervatu...
bolje cuti "junacino"!
Tunelcic ko krtica...
bolje cuti "junacino"!
- KOMESAR
- Forum [Bot]
To je ono što tebi nije jasno. Kako sam ja ostao živ? Kako se ne bojim tebe? A trebao bih se bojati. A ne da se ti bojiš mene. Ali, eto, ja se tebe ne bojim. Nije me strah. Ja sam sve svoje strahove pokopao. Ja imam samo jedan strah. Od Svevišnjeg Boga. A to je tvoj najveći strah. Moj nestrah od tebe. I tvoj strah od mene... što te gledam iz bliza i iz daleka... što ti ne dam da kažeš i da lažeš... što te ne slušam i ne slijedim... što sam slobodan i ponosan u svojoj vjeri i na svojoj zemlji. To je tvoj najveći strah. Od straha od kojeg mene više nije strah. Jer, ja se više ne bojim moje slobode. Ne bojim se više moga prava na moju zemlju. Na moju državu. Ja nemam više ojkofobiju. I zato je za tebe Bosna, bête noire... zato je za tebe Bošnjak, bête noire... zato je za tebe musliman, bête noire... zato što te se ne boji...drugrankovic wrote:Bla bla bla
Tunelcic ko krtica...
bolje cuti "junacino"!
- drugrankovic
- Inventar foruma

Budi sto oces jebe mi se a plasimo se ko lanjskog snjega...KOMESAR wrote:To je ono što tebi nije jasno. Kako sam ja ostao živ? Kako se ne bojim tebe? A trebao bih se bojati. A ne da se ti bojiš mene. Ali, eto, ja se tebe ne bojim. Nije me strah. Ja sam sve svoje strahove pokopao. Ja imam samo jedan strah. Od Svevišnjeg Boga. A to je tvoj najveći strah. Moj nestrah od tebe. I tvoj strah od mene... što te gledam iz bliza i iz daleka... što ti ne dam da kažeš i da lažeš... što te ne slušam i ne slijedim... što sam slobodan i ponosan u svojoj vjeri i na svojoj zemlji. To je tvoj najveći strah. Od straha od kojeg mene više nije strah. Jer, ja se više ne bojim moje slobode. Ne bojim se više moga prava na moju zemlju. Na moju državu. Ja nemam više ojkofobiju. I zato je za tebe Bosna, bête noire... zato je za tebe Bošnjak, bête noire... zato je za tebe musliman, bête noire... zato što te se ne boji...drugrankovic wrote:Bla bla bla
Tunelcic ko krtica...
bolje cuti "junacino"!
Samom sebi si zalostan s pricama o gollrukim bosnjama... imna aerodrom stizala "humanitarna" pomoc u raznom naoruzanju...
Jedna brenina pjesma za naseg "junaka" recitatora
Cetri godine godine dugeee godine bola godine tugeeeeee
od "jajare"
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Kosovska bitka je bila 1389. godine,a prvi srpski ustanak 1804.(Više od četiri stotine godina.)drugrankovic wrote:Budi sto oces jebe mi se a plasimo se ko lanjskog snjega...KOMESAR wrote:To je ono što tebi nije jasno. Kako sam ja ostao živ? Kako se ne bojim tebe? A trebao bih se bojati. A ne da se ti bojiš mene. Ali, eto, ja se tebe ne bojim. Nije me strah. Ja sam sve svoje strahove pokopao. Ja imam samo jedan strah. Od Svevišnjeg Boga. A to je tvoj najveći strah. Moj nestrah od tebe. I tvoj strah od mene... što te gledam iz bliza i iz daleka... što ti ne dam da kažeš i da lažeš... što te ne slušam i ne slijedim... što sam slobodan i ponosan u svojoj vjeri i na svojoj zemlji. To je tvoj najveći strah. Od straha od kojeg mene više nije strah. Jer, ja se više ne bojim moje slobode. Ne bojim se više moga prava na moju zemlju. Na moju državu. Ja nemam više ojkofobiju. I zato je za tebe Bosna, bête noire... zato je za tebe Bošnjak, bête noire... zato je za tebe musliman, bête noire... zato što te se ne boji...drugrankovic wrote:Bla bla bla
Tunelcic ko krtica...
bolje cuti "junacino"!
Samom sebi si zalostan s pricama o gollrukim bosnjama... imna aerodrom stizala "humanitarna" pomoc u raznom naoruzanju...
Jedna brenina pjesma za naseg "junaka" recitatora
Cetri godine godine dugeee godine bola godine tugeeeeee
od "jajare"
Četiri godine? Sad te potpuno razumijem .