Nema zenstvenosti?

Moderator: VIP
Ja pisem sa svog aspekta gledanja na visoke osobe,a naravno da imaju mane,kao i svaka druga osobaBonaqua wrote:Moj je bivsi bio 1.97. Ja nikakvih mana nisam vidjelaosim što se morao saginjati da me poljubi kad smo za ruke se držali i hodali. Njemu je uvijek bio problem naći obuću, nikad nije imao izbora nekog
Ja sam niska ali imam maldu kolegicu koja garaant nema više od 150 cm ...baš je malena. Ona mi je rekla da je njezin suprug dvometraš...et...nemaju nikakvih problema...Bonaqua wrote:Moj je bivsi bio 1.97. Ja nikakvih mana nisam vidjelaosim što se morao saginjati da me poljubi kad smo za ruke se držali i hodali. Njemu je uvijek bio problem naći obuću, nikad nije imao izbora nekog
Bonaqua wrote:![]()
Sad se sjetih, vozio je audija pa je morao skroz sjedište gurnuti natrag zbog dugih noguAli kad se sjetim rukuuu, velike, pa kad obgrli njima.
Šta ja znam, meni su visoki skroz ok
Sta reče i osta živadok za zene vec preko 175,je problematicno po meni,i ne vidim vise zenstvenost u njima
Ma ništa je to. Rahmetli Buba Smith je čupao prvi sic i vozio sa zadnjeg u Policijskoj akademijiBonaqua wrote:![]()
Sad se sjetih, vozio je audija pa je morao skroz sjedište gurnuti natrag zbog dugih nogu![]()
Majoooo, taj obujam za ženu nije čak ni sitna građa već srednja...dakle naš forumaš ima sitnu građu ali samo zapešća...njegove podlaktice nisu nerazvijene i sitne a vjerojatno je on sasvimMaja wrote:Bolje imati 182 cm nego zapešće obujma 16cm