Zato mu od pocetka treba pokazivati slike golih zenaSaraSara wrote:
naravno da malo ko zeli to da mu se desi...ali bubam ...imas sina i on izjavi da je gay...sta ce?? odreci ga se??
on i dalje tvoj sin...
Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
Moderator: spacebound
Re: Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
Question everything.
-
vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
- Status: Offline
I zena u kuhinjirethna wrote:Zato mu od pocetka treba pokazivati slike golih zenaSaraSara wrote:
naravno da malo ko zeli to da mu se desi...ali bubam ...imas sina i on izjavi da je gay...sta ce?? odreci ga se??
on i dalje tvoj sin...
Apsolutno,ako se u njegovom ponasanju primjeti potreba za tovila wrote:I zena u kuhinjirethna wrote:Zato mu od pocetka treba pokazivati slike golih zenaSaraSara wrote:
on i dalje tvoj sin...
Question everything.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41560 times
- Been thanked: 28345 times
Gdje ce biti ok da mysko po musku skakuce pokraj onako finih (divnih socnih toplih )picica
dajte molim vas 
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41560 times
- Been thanked: 28345 times
Bog stvori zalaske sunca pune boja,Bog stvorinarandzu,jabuku, more, planine ,pcele,Ali Bozja najbolja kreacija ...je p.... vagina :osama
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
Rum wrote:Bog stvori zalaske sunca pune boja,

Zar i ti pasivni gey Rume???
SaraSara wrote:storm wrote:Iskreno, ne bi bio presretan... Ali bi njegovu sreću pretpostavio svojoj, to sam uvjeren.laganini wrote:..nije ti jasno zato sto nisi musko..malo je muskaraca koji se ne oale na tu igru s dvi zene..a to sto e ibe medjusobno maze .meni ne smeta...cak stovise..a ovo o pederima je in kao podrzavaj ih i faca si.......moj k.... si svi ti dvolicni licemjeri..dabogda vam sin doveo takvog u kucu pa da vas cujem
Srećom, malo mu čekiram fb (frendovi smo jel) i vidim sve najbolje u perspektivi
Krv nije voda
on i dalje tvoj sin...
svi bi mi da imamo sve savrseno...ali nazalost ne moze tako
zanimljivo da se sin izjavi da je gay i odreknes ga se
i onda se desi nesto...pogine, nastrada, pa nepokretna sl
onda se govori ...e da mi je samo ziv, zdrav isl
ni mene neko ne moze natjerati da pozelim biti sa nekom zenom, tako ni njih da se promjene
Poslije sve bude nebitno...
Ali cemu se čuditi nekim stavovima dok na ovim prostorima još vladaju plemenski običaji..
Habibti, ya nour el - ain... 
- drugrankovic
- Inventar foruma

Da mi njih streljamo?
Pa zavrsimo s polemikom
Oni ni malo ne zabijaju nos u nas zivot nit mi vidimo kad se trpaju ali da mi to pobijemo a?
Pa zavrsimo s polemikom
Oni ni malo ne zabijaju nos u nas zivot nit mi vidimo kad se trpaju ali da mi to pobijemo a?
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
..priznajem ja sam mome reka da bi volio da je gej nego što ne igra balun...SaraSara wrote:storm wrote:Iskreno, ne bi bio presretan... Ali bi njegovu sreću pretpostavio svojoj, to sam uvjeren.laganini wrote:..nije ti jasno zato sto nisi musko..malo je muskaraca koji se ne oale na tu igru s dvi zene..a to sto e ibe medjusobno maze .meni ne smeta...cak stovise..a ovo o pederima je in kao podrzavaj ih i faca si.......moj k.... si svi ti dvolicni licemjeri..dabogda vam sin doveo takvog u kucu pa da vas cujem
Srećom, malo mu čekiram fb (frendovi smo jel) i vidim sve najbolje u perspektivi
Krv nije voda
on i dalje tvoj sin...
svi bi mi da imamo sve savrseno...ali nazalost ne moze tako
zanimljivo da se sin izjavi da je gay i odreknes ga se
i onda se desi nesto...pogine, nastrada, pa nepokretna sl
onda se govori ...e da mi je samo ziv, zdrav isl
ni mene neko ne moze natjerati da pozelim biti sa nekom zenom, tako ni njih da se promjene
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10005 times
- Been thanked: 11893 times
storm wrote:Nisam siguran da se izdvajaš svojim stavom iz maseKrokodil Behko wrote:Mislim da na ovoj temi ima bar 200 identičnih postova.
Taman razmislim i dođem do zaključka, da bi gejevi možda i trebali imati poneko pravo, a potom nova salva dosadnih i milion puta pročitanih afirmativnih postova, koja me samo natjera na
Obično ne prihvatam ono što mi masa nameće, pa bez obzira na to, o čemu je riječ.
De bar, budite inovativni i pišite zanimljivo, jer ja vam ovo ni ne čitam. Ne mogu iste postove čitati 4 godine
Eto, jedan zanimljiv post. Nimalo nizdlačan i dosadan
Situacija na ovom forumu je da si nizdlačan, ako ih procijeniš bolestnima.... na što ću 2000 puta odgovoriti a ne 200 puta....identičnim postom ako treba.... i prešutno odobravanje je ipak odobravanje...
Samo ih pogledajte kroz prizmu manjine, bez opterećenosti seksualne orijentacija i sve je jasno zašto se bore.
Ni meni neće biti problem, da 2000 puta ponovim, da mi oni nisu prioritet u razmišljanju i čisto mi se jebe, da li su bolesni ili ne, ali ono baš čisto me zaboli za to.
E da, moram napomenuti da se ove gej kampanje, provode na isti način kao i antipušačke kampanje. mislim, šta koga boli i šta ga je briga koliko ja cigareta popušim na dan, a sve to u svom životu?
Isto to i ovdje, šta se to koga tiče, što ja odbijam da mi ta "manjina" bude bitna, pa čak i da mi bude na razini nekih ideala ili anti-ideala pa da se svađam s rajom oko toga?
btw, hipici išli u komune, feštovali po koncertima, imali su svoj sasvim jasan umjetnički izraz, jasna opredjeljenja, jasnu viziju svijeta, pa makar i nerealnu.
Ee, to je jedan lijepi šareni ideal.
S druge strane, od svega toga, gejevi imaju samo šarenu zastavu, a nekako stičem utisak, da pogađam u sridu, ako kažem da je preuzimaju upravo iz tog hipi šarenila.
Žele se skriti iza toga, te se predstaviti kao neki veličanstveni pokret budućnosti, a naravno da se ove stvari ne mogu porediti.
S jedne strane su sva ljubav i sav rock ovog svijeta, a s druge strane, samo ko će kome zaćerati u dupe, pa eto, nek vam to i dalje bude cool.
Meni ne smeta, sve dok se meni ne nameće da i meni to isto bude ideal, jer smatram da kao ljudsko biće, imam sve predispozicije da razmišljam i o nekim ljepšim i korisnijim stvarima.
ma nek vala budu i beskorisne, ali samo nek budu nešto što je vrijedno trošenja ovozemaljskog bitisanja.
Svi ste vi pijunčići u velikoj igri naučno-futurističkog lobija, uključujući tu i same gejeve, pa makar oni bili oni najpoznatiji i najbogatiji. Pa zar zaista mislite, da ovoliki naučnici i milijarderi na svijetu, troše vrijeme i pare oko toga, samo da bi neko nekog mog'o prašiti u dupe?
E svaka vam čast. Stvarno treba biti grandiozan junak, pa priznati javno tu stvar
Da te zaboli, ne bi ovoliki post potrošio
Meni ne smetaju i to je sve.
Dok mi krkanluk smeta .. I to je sve na tu temu.
..opće je poznato da pederi i židovi drže filmsku industriji i svi im moraju podilazati..nešto su baš ugroženi 
rethna wrote:Zato mu od pocetka treba pokazivati slike golih zenaSaraSara wrote:
on i dalje tvoj sin...
Zašto bi meni oni smetali. Da se to dogodila mom sinu pa naravno da mi ne bi ni u snu palo na pamet da ga se odreknem. Voljela bih ga jednako ali opet bih mislila da je to duševno oštećenje ...ne baš bolest...Sin moje zaove je priznao davno da je homoseksualac...danima su plakali al šta će...sad tvrdi da j eta faza završena...sumnjam ...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Sheval
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Nemam se kome pravdati...ne volim to gledati u javnosti...ne volim to nikako gledati...ne zanimaju me ljudi te grupacije sekunde.Ali,cinjenica je da bi vi seljoberi vise volili u family imati narkobosa,trofrtaljku,sponzu,lopova,alkoholicara...nego ove navedene.E to je jadno,bolesno i zaostalo.Da ponovim,boli me racku za zidove,filmsku industriju,pedere...ali ovaj nas lazni moral...e to mi je za povracanja.Allahu ekber,Hvaljen Isus i Pomoz Bog svima vama.
..a nije ti krkanluk one parade ponoso..misliš da tu ima ukusa..storm wrote:Da te zaboli, ne bi ovoliki post potrošio![]()
Tko je rekao da bi mi seljoberi to voljeli?Sheval wrote:Nemam se kome pravdati...ne volim to gledati u javnosti...ne volim to nikako gledati...ne zanimaju me ljudi te grupacije sekunde.Ali,cinjenica je da bi vi seljoberi vise volili u family imati narkobosa,trofrtaljku,sponzu,lopova,alkoholicara...nego ove navedene.E to je jadno,bolesno i zaostalo.Da ponovim,boli me racku za zidove,filmsku industriju,pedere...ali ovaj nas lazni moral...e to mi je za povracanja.Allahu ekber,Hvaljen Isus i Pomoz Bog svima vama.
Question everything.
Postaje ovo zanimljivo pravo.
Šteta što nisam moderna nego ovako zadrta
Šteta što nisam moderna nego ovako zadrta
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
je... i bljutavo mi je...... ali neću izjednačavati one egzibicije sa običnim ljudima ....laganini wrote:..a nije ti krkanluk one parade ponoso..misliš da tu ima ukusa..storm wrote:Da te zaboli, ne bi ovoliki post potrošio![]()
jesmo li mi svi "za dom spremni"?
jesu li svi muslimani teroristi?
dajte malo izađite iz tih čahura.... nigdje se u razvijenom svijetu ( a dio kojeg želimo biti) ta pitanja više ne potežu tom silinom kao tu.... živi svoj život, gledaj svoja posla i briga te.
ševac