Žuta štampa!
Moderator: Krokodil Behko
Re: Sjećate li se Ilme Karahmet?
sigurno je to bio za nju veliki sok. ona je sad u najgorim godinama. more bit da je dobila dojam kako se mora skinuti poput Emine da bi bila uspjesna. 

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Status: Offline
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
Da, sjećam je se. Kako je bila nekulturna i kako je nevaspitana. Djaba joj i glas i to sto sad pokušava, kad nema ni gram kulture 

❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9887 times
jok ja, ne gledan taj shit tako da mi je vecina ljudi koji se pojavljuju po medijima nepoznati 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Da, onakvo što joj nije trebalo, sama je si zabila autogol za daljnu budućnost. Ali dobro, mlada je ona, a mladi baš ne znaju držati jezik za zubima, pogodilo je to što je najbolja, a nije dočekala ni finale famoznog takmičenja..Divlja_u_srcu wrote:Da, sjećam je se. Kako je bila nekulturna i kako je nevaspitana. Djaba joj i glas i to sto sad pokušava, kad nema ni gram kulture

Samo sabura
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Previše se uzdigla mala. Misli da je centar svijeta. Počela se tetovirati u 14-tim i glumiti neku facu.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Nije joj ovo bio fazon da se otkrije, nego da se vidi tetovaža koja je skrivena iza slika.paparaci wrote:sigurno je to bio za nju veliki sok. ona je sad u najgorim godinama. more bit da je dobila dojam kako se mora skinuti poput Emine da bi bila uspjesna.

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
paparaci wrote:sigurno je to bio za nju veliki sok. ona je sad u najgorim godinama. more bit da je dobila dojam kako se mora skinuti poput Emine da bi bila uspjesna.
Ne znam ko je dotična,ali ispravan će dojam steći.Drugačije ne ide.Svjedoci smo..........
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
- Inventar foruma
ne treba joj zamjerati jos je dijete ... 

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Proguglah,čisto da vidim o kome se radi,pa nađoh ovo:
Početna / Vijesti 17.03.14 u 22:29
OTKRIVAMO: Ilma Karahmet - mason?
49232
Donosimo Vam isječak iz online bloga velikog Keme, sa opečaćenim odobrenjem koje smo dobili od Prosvjetitelja, a koje ni Šerif ne može ukinuti.
Pažljivo analizirajući Ilmine nastupe, kao i fotografije došli smo do šokantnih otkrića. Ilmini nastupi prepuni su masonske simbolike. Također, ne samo nastupi, Ilma ponosno ističe masonske simbole i na svome tijelu. Iako joj je samo 13 godina, Ilma je već mason 33. stepena i upletena je u sve masonske igre globalne razine. Pogledajte dokaze:
Broj slike u galeriji
Slika broj 2 - Ilma oko vrata nosi masonski ključ!
Slika broj 3 - Pozicija tijela, odjeća, piramide iznad glave.. slučajnost?? Nikada. Sve je to planirano!
Slika broj 4 - Prošla je sve rituale i na svom licu utisnula simbol ``slobodnih zidara`` tj. šestar i uglomjer!
Slika broj 5 - Ilma pjevala 2012. godine američkim marincima u Afganistanu?!
Slika broj 6 - Izvedba, ali ustvari ritual, u kojem Ilma oponaša šejtana, njenog gospodara!!!
btw vidim da je u skladu sa zanimanjem u svakoj izjavi počela govorit:ljudi su ljubomorni...........bez toga je izgleda zabranjeno davat izjave za medije
Početna / Vijesti 17.03.14 u 22:29
OTKRIVAMO: Ilma Karahmet - mason?
49232
Donosimo Vam isječak iz online bloga velikog Keme, sa opečaćenim odobrenjem koje smo dobili od Prosvjetitelja, a koje ni Šerif ne može ukinuti.
Pažljivo analizirajući Ilmine nastupe, kao i fotografije došli smo do šokantnih otkrića. Ilmini nastupi prepuni su masonske simbolike. Također, ne samo nastupi, Ilma ponosno ističe masonske simbole i na svome tijelu. Iako joj je samo 13 godina, Ilma je već mason 33. stepena i upletena je u sve masonske igre globalne razine. Pogledajte dokaze:
Broj slike u galeriji
Slika broj 2 - Ilma oko vrata nosi masonski ključ!
Slika broj 3 - Pozicija tijela, odjeća, piramide iznad glave.. slučajnost?? Nikada. Sve je to planirano!
Slika broj 4 - Prošla je sve rituale i na svom licu utisnula simbol ``slobodnih zidara`` tj. šestar i uglomjer!
Slika broj 5 - Ilma pjevala 2012. godine američkim marincima u Afganistanu?!
Slika broj 6 - Izvedba, ali ustvari ritual, u kojem Ilma oponaša šejtana, njenog gospodara!!!

btw vidim da je u skladu sa zanimanjem u svakoj izjavi počela govorit:ljudi su ljubomorni...........bez toga je izgleda zabranjeno davat izjave za medije

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Nada Topčagić: Pevači su gladni, nemaju od čega da žive

Pevačica se usprotivila što su neke kolege dobile visoke honorare za Novu godinu, dok je većina njih sedela kod kuće.
Nada Topčagić je u intervjuu za jednu radio-stanicu istakla da na estradi više nema para i da se mnogi pevači bore s nemaštinom.
Pevačica je istakla da je za 42 godine staža samo 10 puta pevala za Novu godinu i da je 2015. dočekala kod kuće s porodicom i prijateljima. Nada, koja uvek kaže ono što misli, i ovoga puta je bez dlake na jeziku pričala o stanju na estradi i usprotivila se time što su pojedini pevači dobili basnoslovne honorare za najluđu noć, dok ih je većina bila bez tezgi.
- Da sam ja bila na mestu nekog ko odlučuje, rekla bih da svi idu na trgove da pevaju. Tako bi svi uzeli deo tog velikog kolača. Ima mnogo muzičara i pevača koji su gladni i nemaju od čega da žive. Zamisli da jednom čoveku daš 50.000, 60.000, 100.000 evra, a cela estrada je gladna. Ne možemo jednom čoveku dati tolike pare, a ne misliti na druge. Ljudi nas gledaju na televiziji i misle da mi uzimamo pare. Lepo je Tržanka rekla, mi nemamo ništa od toga što smo na televiziji. Štaviše, to mnogo košta - bila je iskrena Nada u intervjuu za Kis radio.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Re: Nada Topčagić: Pevači su gladni, nemaju od čega da žive
ponuda i potražnja nadice...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- drugrankovic
- Inventar foruma
dosta su capali... imaju i previse...cuj gladni...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
..nije se toga sijetila za vrime oni deset nastupa 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
- Inventar foruma
nado limunado mutna si ... a drugo je sto su navikli da se preseravaj sa parama
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2911 times
I bas da ona komentarise...
Umislila se....uvjek bila...niko.....metla,drekavac
pogotovu sad kad je omatorila.....pujjj-....
Umislila se....uvjek bila...niko.....metla,drekavac
pogotovu sad kad je omatorila.....pujjj-....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9387 times
- Been thanked: 11143 times
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7676 times
- Been thanked: 18105 times
Bivši ljubavnik raskrinkao Mariah Carey

Mariah Carey (45), koja odnedavno ima rezidenciju u Las Vegasu, svoj treći ekskluzivni nastup otkazala je zbog bronhitisa.
Niti privatno joj u posljednje vrijeme ne ide bajno. Naime, početkom godine razvela se od Nicka Cannona, s kojim ima trogodišnje blizance, kćer Monroe i sina Moroccana.
Sada je i njezin bivši pomoćnik Damion Young (40), koji je poznaje od 1997. godine, odlučio ispričati 'pravu istinu' o divi.
U početku joj je bio producent, pa najbolji prijatelj, a onda su postali ljubavnici, otkrio je Daily Mailu.
- Bojim se za nju. Bio sam jedan od rijetkih ljudi kojima je vjerovala i uvijek sam joj govorio istinu. Nijednu odluku nije donijela bez da se prvo savjetuje sa mnom. Jako sam je volio i još je volim, rekao je Young, koji je zabrinut za zvijezdu jer je uvjeren da se okružila krivim ljudima koji joj ne žele dobro.
On smatra da je angažman u Las Vegasu, gdje su koncerti gotovo svakodnevni, trenutno previše za nju i da je pitanje vremena kad će 'puknuti.
- Mariah živi u zlatnom kavezu. Živio sam u njezinom svijetu i morao sam otići iz njega da ne bih poludio. Najviše se sjećam tišine i strašne usamljenosti. Ona nije imala puno prijatelja. Dugo sam joj ja bio jedini prijatelj.
Damion je ostao blizak s Mariah i kad se zaljubila u pop pjevača Luisa Miguela.
- Jedno jutro me nazvala u 6 i rekla 'Diži se, idemo u Koreju. Imam nastup s Michaelom Jacksonom'. Pitao sam je zašto i ja moram ići, a ona je odgovorila 'Ne namjeravam tamo ići sama', iako je i Miguel išao s nama, ispričao je Damion.
Sve se vrtilo oko nje, rekao je. Uvijek je očekivala da će on ostaviti sve i otići gdje god mu kaže.
Mariah uvijek ima sve što poželi, tako je i nabavila klavir Marilyn Monroe, ali ga nikad nije svirala. Prisjetio se da je u vili imala četiri sobe koje su joj bile garderoba, u jednoj je bilo samo donje rublje, a u drugoj samo cipele.
Jednom joj je kupio tenisice i Mariah mu je rekla da je to velika greška jer ona ne zna nositi ravnu obuću.
- Čak je i po kući hodala na prstima dok bi bila bosa. Uvijek je govorila da toliko dugo nosi štikle da su njezine noge zaboravile hodati bose, rekao je bivši pomoćnik.
Pjevačica uvijek ide spavati tek u 4 ujutro i spava do podneva. Okružena je uvijek samo svojim pomoćnicima koji je uvijek hvale i govore joj da je najbolja.
Ispričao je kako Mariah uopće nije znala da su njezini menadžeri stavili u ugovor da joj se osoblje koje radi na koncertima ne smije obraćati niti gledati u nju.
Kad je smještena u hotelu, priča Young, zaštitari uvijek isprazne hodnike prije nego prođe njima. Isto je i kad ide u kupnju.
- Ona nema nikakvog dodira sa stvarnim životom. Svoje obožavatelje vidi samo dok ulazi u automobil, a oni uzvikuju njezino ime dok ih zaštitari odguruju. To je zastrašujuće. Kao da živi u balonu. Prije nego je postala slavna je bila siromašna bez obitelji i onda je upala u ovu mašinu.
Damion je, nakon što je vidio što je objavio Daily Mail, na Twitteru objavio da on ništa od svega nije rekao te da ga je britanski list preveslao. Pritom je uputio ispriku Mariah Carey.
(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)