TikTok kupovina, Google novčanik i Raiffeisen banka

Zapošljavanje, stanje ekonomije u BiH i svijetu, recesija.

Moderator: Krokodil Behko

Post Reply
Wer
Na probnom
Na probnom
Status: Offline

TikTok kupovina, Google novčanik i Raiffeisen banka

Post by Wer » 12 Feb 2025, 13:30

Ja sam prije dvije sedmice sebi kupio novi pametni telefon i koristio sam novu Google Email adresu za prijavu koju sam za taj novi uređaj namjerno napravio i kada sam htio opet na TikToku da kupim coinse da ih kasnije mogu na livestreamovima upotrebljavati TikTok mi je prikazao tu noviju Email adresu i ja sam pokušao da kupim coinse i dobio sam za čitati da postoji problem TikTok or_ccreu_01 ili tiktok or_mivem_02 i na internetu piše da se tekući račun mora spojiti sa Google novčanikom(aplikacijom Google Wallet) i to sam isto pokušao i nije mi uspjelo, isto sam već u Raiffeisen banci pitao u čemu može biti problem i oni isto kažu da ne znaju gdje je greška jer je moj tekući račun otvoren za plaćanje na internetu. Sad bi htio znati je li netko od vas imao sličan problem i kako ga je riješio? Ili zna li netko savjet šta trebam da uradim da nađem riješenje da mogu opet kupovati coinse na TikToku?

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20488 times
Been thanked: 18506 times
Status: Offline

Re: TikTok kupovina, Google novčanik i Raiffeisen banka

Post by Masamune » 12 Feb 2025, 14:19

Sa tim walletima su uvijek neke zajebancije i masa se ljudi žali na to.

https://forum.klix.ba/bitcoin-crypto-sv ... tart=15825

Probaj ovdje pitati, jer ne vjerujem da ćeš ovdje dobiti odgovor na to pitanje ili rješenje problema. Tamo ih ima koji se sa crypto bave već godinama i znaju sve te cake.

Ja sam tipični hodleraš u posljednje vrijeme pa sam malo ispao iz fazona.

Post Reply

Return to “Posao & Ekonomija”